ООН спочатку вбиває, а потім приходить на поховання своєї жертви

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Координатор ООН по гуманітарній допомозі Джеймі Макголдрік заявив, що внаслідок двохрічної війни в Ємені між коаліцією арабських країн на чолі з Саудівською Аравією та повстанцями - хоусітами, яких Америка та ООН намагаються притягти до влади, загинуло, принаймні, 10 тисяч людей. Ситуація в Ємені загрожує мільйонам жителів голодом та нестачею харчів.

З ескалацією бойових дій в Ємені гостро збільшилась гуманітарна криза, і ситуація у країні стала катастрофічною. Десять тисяч загиблих, і це — лише офіційне число. Триває конфлікт, в якому мільйони єменців страждають від війни, голоду, хвороб, а також відсутності доступу до основних потреб, таким як охорона здоров’я та освіта. А у цей час арабські коаліції та повстанці - хоусіти, не вагаючись, сіють хаос та кровопролиття, ллючи воду на млин англо-американського конфлікту у регіоні під приводом підтримки законної клади або дружньої допомоги».

Ємен є країною, багатою на природні ресурси. Він має найбільші запаси нафти та газу, і у зв’язку з цим Ємен займає важливе місце у міжнародній політиці. Саме тому Ємен залишається у центрі політичного конфлікту на чолі з Англією та Америкою. Ці дів країни реалізовують план розколу, якщо це вигідно для них, під прикриттям міжетнічного та міжмазхабного протистояння. Міжнародні організації та заклади слідують тому ж шляху. Вони спочатку вбивають, а потім приходять на поховання своїх жертв під приводом дотримання прав людини та забезпечення безпеки! Очевидно, що ООН розігрує драматичні сцени у регіоні арабських країн від сходу до заходу, адже головним завданням ООН є слугування інтересам Америки. І хоча ООН підкреслила необхідність пошуку рішень кризи якомога швидше шляхом збільшення числа переговорів та компромісів, проте кожного разу ООН доводить свою непридатність у питаннях рішення цих криз.

Злочинним організаціям і так званим «спільнотам по міжнародному праву» не знайти рішення ситуації в Ємені. Її рішення виходить лише із акиди Умми, а саме — із прихильності закону Аллаха. Ємен потребує держави Халіфат за методом пророцтва,яка захистить його права, зупинить кровопролиття та прибере від нього руки безбожного Заходу.

О армії щирих мусульман! Побійтеся Аллаха у відношенні крові цієї Умми, надайте підтримку своїм пригнобленим братам - мусульманам та підніміться заради захисту їх прав!

О війська арабської коаліції із Еміратів, Йорданії, Саудівської Аравії та Кувейту! Відчуйте сором перед Аллахом за скоєне вами братовбивство в Ємені та залякування дітей та жінок ваших братів в угоду своїм правителям – зрадникам, незважаючи на гнів Аллаха та прокляття пригноблених.

О режим, партії та загони Ірану! Досить попирати мусульманські країни, розпалювати полум’я розбрату та здійснювати плани колонізаторів по пролиттю крові мусульман.


Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Вівторок, 10 Рабіъ ус-сані 1438 р.х.
24.01.2017 р.
№ 029 / 1438 х.

Головне меню