Ісламська Умма — єдина

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Шаріат вимагає встановлення Халіфату та скасування кордонів Сайкс–Піко

Влада Алжира та Марокко продовжують грати долями сирійських біженців, які втікають із пекла, влаштованого тираном Шаму, агентом Америки — Башаром Асадом. Америка, яка покривала злочини Хафеза Асада, сьогодні дає можливість його сину — Башару Асаду — продовжувати політику знищення та геноциду усіма можливими способами, такими як блокада громадянських осіб та вимушена евакуація. А хто відмовляється надіти кайдани рабства, той вимушений вибрати між смертю та втечею у пустелю або море у пошуках притулку.

Проте ці біженці не можуть знайти гідне життя у Туреччині, Лівані, Йорданії та країнах Перської затоки з причини правителів цих країн. Зовсім нещодавно у ЗМІ з’явилось повідомлення про взаємні звинувачення влади Алжиру та Марокко, кожна із яких знімала з себе усіляку відповідальність по відношенню до десятків сирійських біженців, серед яких — жінки та діти. Вони були зупинені на кордоні між Алжиром та Марокко у районі Фігуіг, де перехід закритий з 1994 року.

Те, що відбувається — це ганьба боягузливих правителів та явне порушення порядку Всевишнього Аллаха, що мусульмани є єдиною Уммою, а також це відкрите порушення закону Шаріату, який зобов’язує мусульманина надати допомогу своєму брату. Мусульманин не є чужим у країнах мусульман. Іслам забороняє національні утворення, які нав’язані колоніальним Заходом і які оберігаються правителями цих країн, притягуючи до їх охорони сили безпеки та військових, щоб запобігти так званому «нелегальному перетинанню кордонів» — «нелегальне» згідно з законами Сайкс–Піко, які зробили мусульман чужими на своїх землях. У той же час правителі-агенти надають багатства країни західними кампаніям, відкривають небо перед військовою авіацією сил хрестоносців, які коять авіанальоти на мусульман, і дозволяють відкривати у країнах мусульман наземні та повітряні військові бази, звідки вчиняються маси вбивства та руйнування. Саме звідти під різноманітними приводами ведуться військові кампанії проти мусульман, починаючи з Афганістану і закінчуючи Марокко.

Посланець Аллаха ﷺ сказав у достовірному хадісі:

المُسْلِمُ أَخُو المُسْلِمِ لاَ يَظْلِمُهُ وَلاَ يُسْلِمُهُ، وَمَنْ كَانَ فِي حَاجَةِ أَخِيهِ كَانَ اللَّهُ فِي حَاجَتِهِ، وَمَنْ فَرَّجَ عَنْ مُسْلِمٍ كُرْبَةً، فَرَّجَ اللَّهُ عَنْهُ كُرْبَةً مِنْ كُرُبَاتِ يَوْمِ القِيَامَةِ، وَمَنْ سَتَرَ مُسْلِمًا سَتَرَهُ اللَّهُ يَوْمَ القِيَامَةِ

«Мусульманин — брат мусульманину, він не утискає його і не зраджує його. Тому, хто допоможе своєму брату у нужді його, Аллах допоможе у його власній нужді, того, хто позбавить мусульманина від печалі, Аллах позбавить від однієї із печалей Дня Воскресіння, а того, хто покриє мусульманина, Аллах покриє у День Воскресіння» (Бухарі, Муслім).

О наші брати в Алжирі та Марокко!

Шаріатськое правило гласить: «Те, без чого неможливе виконання фарду, само є фардом». Шаріат зобов’язав вас надати притулок своїм братам та надати їм допомогу. Ви повинні зруйнувати дрібні національні утворення, які нав’язані західним колонізатором, і стати однією Уммою, яка буде великою за допомогою своєї релігії і буде жити у затишку законів Аллаха. Тоді по відношенню один до одного віруючі стануть подібні будівлі, окремі частини якої підтримують одна одну. А тому, якщо правителі-маріонетки перешкоджають втіленню Шаріату та продовжують оберігати інтереси Заходу у наших країнах, тоді Іслам зобов’язує Вас скинути їх та присягнути Імаму, який стане втілювати закони Аллаха всередині держави і буде щитом, який захищає наші багатства і наші країни від колонізатора.

Повідомляється від Абу Бакра (р.а.), що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّ النَّاسَ إِذَا رَأَوْا الظَّالِمَ فَلَمْ يَأْخُذُوا عَلَى يَدَيْهِ أَوْشَكَ أَنْ يَعُمَّهُمُ اللَّهُ بِعِقَابٍ مِنْهُ

«Якщо люди побачать пригноблювача і не схоплять його за руки, то Аллах піддасть Своєму покаранню їх усіх» (Абу Дауд, ат-Тірмізі, ан-Насаі, Ахмад, Ібн Маджа, Ібн Хіббан).

Так зупиніть же цих тиранів-маріонеток, проголосіть відкрито істину їм в обличчя та відновіть Шаріат Аллаха. Ведіть діяльність разом з тими, хто вже став на шлях змінень заради встановлення Халіфату за методом пророцтва.

Усман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Середа, 6 Шаъбана 1438 р.х.
03.05.2017 р.

Головне меню