«YouTube» є співучасником Асада у його злочинах

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Адміністрація сайту «YouTube» видалила тисячі відеороликів, що зафіксували злочини тирана Шаму з початку революції у Сирії. 24.08.2017 були закриті два наших останніх канали: альтернативний веб-сайт «HT Media» та канал «Khilafah». Також 09.09.2017 був закритий канал «NidaatAl-Aqsa».

Раніше, на протязі останнього місяця, були закриті чотири інших наших канали. Адміністрація сайту здійснює ці кроки під приводом необхідності «боротьби з тероризмом»!

Адміністрація сайту «YouTube» відчайдушно та безглуздо намагається виправдати свій злочин, розцінюючи це не як утискання свободи думки, а як спробу захистити цінності західної цивілізації. Вона також стверджує, що не хоче полегшувати роботу тим, хто атакує цінності західного суспільства, яке висвітлює свободу вираження думок! Наприкінці заяви, оприлюдненої їх сайтом, говориться:

«Екстремісти та терористи прагнуть зруйнувати не тільки нашу безпеку, алей й наші цінності, які роблять наше суспільство відкритим та вільним. Ми не повинні дозволяти їм це»  «YouTube»

Звідси видна нікчемність та брехливість виправдань сайту за допомогою того, що його адміністрація змішує поняття насильницьких актів, скерованих на громадянських осіб, із зіткненням різноманітних точок зору на ідейному та політичному рівнях, що вони називають «цінностями» західного суспільства. Як усе це може поєднуватись з їх брехливим ствердженням про те, що західні цінності засновані на демократії, що стоїть на варті свобод, включаючи свободу думки, судження та вираження думки, у тому числі — і протилежного, будь то з боку органів влади, ЗМІ та інших?!

Це ствердження означає тільки явне визнання того, що демократичний дім слабший за павутиння. Він не може терпіти жіноче мусульманське вбрання і не може слухати думку опонента , коли мова йде про брехливі принципи, на яких заснована демократія.

Френсіс Фукуяма та його колеги , які стали авторами «заяв 60 інтелектуалів», що були видані на початку 2002 року під заголовком «Це те, заради чого ми боремось», щоб виправдати війну, затіяну Бушем-молодшим проти Ісламської Умми, стверджували, що насправді вони відстоюють людські цінності, подібно словам Фукуямт у книзі «Кінець історії та остання людина» про всезагальну перемогу так званої «ліберальної демократії». Якщо б усі ці інтелектуали і сам Фукуяма хоча б трохи володіли щирістю по відношенню до себе, у першу чергу, а потім — у відношенні свого народу, то вони визнали б той факт, що єдиний «переконливий» аргумент демократії — це «груба сила», заснована на законах джунглів, а не якась ідея або розумний довід. Хвала Аллаху, реальність західного хрестового походу проти мусульман була розкрита для кожного, у кого є розуміння. Вже не секрет, що Захід на чолі з Америкою , де розташована та сама статуя «Свободи», оберігає тирана Шаму, незважаючи на його поділі злочини.

На завершення ми заявляємо, що приховання злочинів м’ясника Асада адміністрацією «YouTube» не завадить нам продовжувати вести свою діяльність заради знищення тиранії та її злочинів , повністю усвідомлюючи, що подібне припиниться тільки з появою держави Халіфат, заснованої на методі пророцтва, яка виявиться здатною утримати колонізаторів від їх дій.

إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ وَلَتَعْلَمُنَّ نَبَأَهُ بَعْدَ حِينٍ

«Це — ніщо інше, як Нагадування для світів. А ви неодмінно дізнаєтесь звістку про нього через певний час» (38:87,88).

Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Вівторок, 21Зуль-хиджа 1438г.х.
12.09.2017 г.

Головне меню