Америка намагається увергнути Південну та Південно-Східну Азію у хаос, а у цей час держав БРІКС звинувачують Іслам!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Тільки Іслам є гарантом безпеки у цьому регіоні і у цілому світі, проте аж ніяк не джерелом небезпеки та неспокою.

Єдине, що ми розглянемо у цьому прес-релізі , так це декларація, прийнята за підсумками розширеного засідання членами групи БРІКС , оприлюднена о понеділка 4 вересня 2017р.:

«Ми рішуче засуджуємо проведене КНДР ядерне випробування. Ми виражаємо глибоку стурбованість у зв’язку з неослабною напруженістю навколо наявної на протязі тривалого часу ядерної проблеми на Корейському півострові та підкреслюємо, що вона може бути вирішена тільки мирними засобами та за допомогою прямого діалогу усіх зацікавлених сторін».

Що стосується нас, то у цій відповіді ми не хочемо робити акцент на Америці, яка намагається увергнути Південну та Південно-Східну Азію у хаос та розпалити там вогнище конфлікту , а також це — не спроба втрутитись у регіон у якості прибічника агресорів та приборкувача диктаторських режимів, посилаючись на загрозу з боку Північної Кореї. У нас інша мета. Сама обстановка у регіоні штучно роздута, тому що усім відомо, що військові випробування Північної Кореї — ніщо інше, як усього лише феєрверки, які вона намагається використати для досягнення політичних та інформаційних цілей. Незважаючи на це, лідери БРІКС усе ж таки потрапили у пастку, поставлену Америкою, з радістю повторюючи слова Америки про нібито наявну небезпеку у діях Північної Кореї…

Повертаючись до декларації лідерів БРІКС, варто відзначити, що в ній у якості реальної загрози згадано багато ісламських рухів. В ній згадані як існуючі, так і фіктивні ісламські рухи. У декларації лідери БРІКС заявили про те, що ці рухи є джерелом проблем та тривоги, як для їх країн поодинці, так і для самої організації у цілому, і серед таких рухів згадується і Хізб ут-Тахрір. Ми у Хізб ут-Тахрір не звертаємо уваги на звинувачення кого-небудь, особливо, якщо це виходить від держав, ворожих як до Ісламу, так і до ідеї повернення його у життя, таких як Росія, Індія та Китай. Цю купку жадібних капіталістів (лідерів БРІКС) турбує тільки збільшення свого багатства та збереження влади шляхом поневолення, пригноблення своїх же народів та введення їх в оману відносно Ісламу. Проте саме в Ісламі полягає порятунок не лише для Ісламської Умми, але й для усього людства . Тому ми направляємо це роз’яснення Ісламській Уммі, щоб вона могла усвідомити змови, які плетуть проти неї та проти її релігії, а також тим народам, які за допомогою брехні та обману перебувають в омані.

Ми — Хізб ут-Тахрір — хочемо заявити:

1) Хізб ут-Тахрір — політична партія, ідеологією якої є Іслам. Хізб несе Іслам як ідейний проект у якості альтернативи державним системам, які кинули усе людство у страждання та муки. Хізб ут-Тахрір — це група із Ісламської Умми, що веде спільну з Уммою діяльність по її звільненню від панування гнилого Заходу та його приспішників, які жадають розграбувати багатства Умми . Він веде діяльність для приходу Ісламу до влади у якості ідейної альтернативи для народу, який опинився під владою несправедливого капіталізму. Хізб ут-Тахрір робить це згідно з велінням Всевишнього Аллаха,адже накази та заборони Аллаха є благом для усього людства, особливо для пригноблених та поневолених народів країн БРІКС.

2) Термін «тероризм» — це вигаданий американцями термін. Його використовують у якості аргументу і решта держав, у тому числі — група БРІКС, щоб виправдати свої нападки на Іслам та гоніння у відношенні мусульман. Вони хочуть запобігти поширенню Ісламу , який є релігією милосердя, усьому людству, не допустити його приходу до влади, адже приход Ісламу до влади обнажить брехливість та слабкість вигаданих людиною систем. З кожним днем люди усе більше переконуються у тому, що Іслам дійсно є спасителем народів від несправедливості капіталізму та капіталістів, їх жадібності та їх правителів.

3) Такого благополуччя та безпеки, яке панувало у Південній та Південно-Східній Азії у період правління Ісламу у цьому регіоні, світ іще не бачив. Безпека була настільки високою, що Китай на протязі декількох сторіч не мав регулярної армії, бо не відчував ніякої зовнішньої загрози . З того часу даний регіон вже не бачив такого процвітання; навіть Індія у часи головування Ісламу була всесвітнім продовольчим кошиком. Цей регіон надавав позики Британській імперії , щоб врятувати її від наслідків економічних злочинів її королів. Проте у період, коли режими, вигадані людьми (капіталізм та китайський комунізм), стали головувати у цьому регіоні, вони перетворили його в арен для гонки озброєнь та вбивств людей. Люди цього регіону, будучи більшою половиною населення земної кулі, стали бідними, незважаючи на величезну кількість як природних багатств, так і багатств чисельності населення у самому регіоні.

4) Люди повинні усвідомити , що те розуміння Ісламу, яке несе Хізб ут-Тахрір, є ідейною альтернативою для усього людства , і це — єдиний шлях, об позбавити людей цього регіону від голоду та крайнього зубожіння. Реальність Ісламу, його системи законів,його турботи про людей дає зрозуміти кожній розумній людині, що його закони у турботі про справи людей у корні відрізняються від людських законів. Тільки за допомогою таких справедливих законів досягається щастя, процвітання, справедливість серед людей, у підтвердження тому — історія людства. Також Хізб ут-Тахрір роз’яснив справедливість ісламських законів у своїй просвіті, яка детально викладена у книгах, на його веб-сайтах.

5) Ми закликаємо Ісламську Умму зайнятися діяльністю для приведення Ісламу до влади, а також спонукати володарів сили, щоб вони надали допомогу Хізб ут-Тахрір, що є політичною партією, яка знає, як правити на основі Ісламу . Тільки тоді Умма знов стане маяком, який веде людство до світла. Ми звертаємось до жителів, мислителів, ревнителів за свій народ цього регіону: прийміть Іслам як світогляд, метод для життя , систему правління, а також почніть вимагати від своїх правителів прийняти Іслам, і тоді ви зможете вибратись із стану зубожіння та нещасть, в якому ви перебуваєте сьогодні, а також, найголовніше, зможете уникнути мук Пекла!

قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْا إِلَىٰ كَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلَا نُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا وَلَا يَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضًا أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللَّهِ ۚ فَإِن تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ

«Скажи: «О люди Писання! Давайте прийдемо до єдиного слова для нас і для вас, про те, що ми не будемо поклонятись нікому, окрім Аллаха, не будемо долучати до Нього ніяких співтоваришів і не будемо вважати один одного господами поряд з Аллахом». Якщо ж вони відвернуться, то скажіть: «Свідчить , що ми — мусульмани»(3:64).

Доктор Усман Баххаш
Голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Неділя, 19Зуль-Хіджа 1438р.х.
10.09.2017 р.

Головне меню