Правителі-рувайбідат продовжують пригноблювати Умму!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Прес-реліз

Саудівська королівська династія продовжує завдавати ударів по Ісламській Уммі в союзі з іншими нікчемними правителями в мусульманських країнах, кваплячись нормалізувати відносини з єврейським утворенням, незважаючи на усі його злочини, геноцид і терор проти мусульман в секторі Газа і на Західному березі.

Саудівський посол в США Ріма бінт Бандар Аль Сауд була присутньою на саміті Американсько-близькосхідного діалогу в Вашингтоні — події, яку газети єврейського утворення назвали «безпрецедентною». В цьому ж заході взяли участь декілька високопосадових представників єврейського утворення. Також в саміті взяли участь посли Марокко і Бахрейну в США. Офіційний сайт Американсько-близькосхідного діалогу (MEAD) заявляє, що він «перебуває в авангарді зусиль, скерованих на просунення важливого діалогу між США і Близьким Сходом», підкреслюючи, що щорічна зустріч «об’єднує лідерів для зміцнення альянсів і розробки майбутньої політики».

Безперечно, ці кроки служать лише для реалізації «угоди по нормалізації», як нібито земля Палестини та її народ — це товар, який правителі-рувайбідат обмінюють за безцінь, а то й взагалі задарма! ЗМІ єврейського утворення з посиланням на високопосадового чиновника також повідомили про можливе укладання угоди по нормалізації відносин між Саудівською Аравією і єврейським утворенням в період з початку президентських виборів в США у листопаді і до інаугурації нового американського президента 20 січня. При цьому підкреслюється, що для цього «необхідно припинення вогню в Газі і бачення рішення палестинської проблеми». Замість того, щоб знищити окупаційне єврейське утворення, йому дарують мир і безпеку. У січні 2024 року Ріма бінт Бандар, беручи участь в Саудівській делегації на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, в бесіді з ведучою «CNN» Бекки Андерсон зазначила, що «Саудівська Аравія повністю розуміє нужду «Ізраїля» відчувати себе у безпеці, але це не може бути за рахунок палестинського народу». Сама ця заява доводить зрадництво правителів Саудівської Аравії, які присвятили себе служінню євреям, а також наданню їм політичної і економічної підтримки, щоб ті могли продовжувати свою несправедливість і пригноблення мусульман Палестини.

Держсекретар США Ентоні Блінкен на прес-конференції в Гаїті заявив, що він «як і раніше сподівається на укладання угоди про нормалізацію відносин між єврейським утворенням і Саудівською Аравією до завершення строку повноважень президента США Джо Байдена у січні 2025 року». Беручи до уваги ці слова, ми розуміємо, звідки дує вітер і хто управляє цієї порочною політикою. Америка усіма силами прагне до угоди, в якій Саудівська Аравія публічно визнає єврейське утворення в обмін на більш міцні відносини з питань безпеки між Ер-Ріядом і Вашингтоном, а також надання американської допомоги для цивільної ядерної програми Саудівської Аравії. Америка зміцнює владу королівської родини, заручників своїх інтересів в обмін на нормалізацію відносин з єврейським утворенням, як це вже відбулось з ОАЕ, Бахрейном і Марокко. Так само незабаром буде відкритий шлях до нормалізації для Судану.

Ріма бінт Бандар зазначила: «Чим довше триває війна, тим більше шансів, що відбудеться заколот чи помилка, яка поверне нас — і мені неприємно це говорити — у кам’яну добу. Це частина світу, в якому я живу».

Вона розуміє, що якщо регіон вийде з-під контролю, то це пряма загроза владі регіональних режимів. Але це відбудеться не через заколот, як вона говорить, а завдяки сильній державі, яка поверне Уммі відняту владу, де панування буде належати Шаріату. Це Другий Праведний Халіфат, а не кам’яна доба, це пробудження Умми, яке виведе її з занепаду і приниження, а потім послідує джихад для звільнення земель мусульман, викорінюючи зрадницькі режими на своєму шляху. Саме цього боїться Захід, його союзники і маріонетки, оскільки Халіфат не прийме приниження і ганьбу, які Захід нав’язав своїм маріонеткам, що продали землю і честь за трон і жалюгідну владу.

Хочемо нагадати цим зрадникам слова Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ

« О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хто-небудь із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (5:51).

 

Центральний Інформаційний офіс Хізб-ут-Тахрір
023/1446 х.

Вт, 12 Рабі уль-авваль 1446 р.х.
15.09.2024 р.