Вибачення озброєних сил альянсу за їх помилку – це чеснота чи злочин ?!

Жіночий відділ
Друкарня

Французькі ВПС у складі міжнародного альянсу 19.07.2016 нанесли авіаудар по селу Тухан Кубра на півночі міста Манбідж у Сирії, що призвело до загибелі більше 200 людей із числа громадянських осіб,більша частина яких – це жінки, діти та старі, а також до загибелі цілих родин разом.

Були поранені десятки осіб, знов-таки , по більшій частині, – жінки та діти.

Цей наліт стався наступного дня після такого ж нальоту з боку ВПС США 18.07.2016 по м. Манбидж, який привів до загибелі більше двадцяти людей і пораненню десятків людей, більша частина яких знов була жінками та дітьми.

Також ЗМІ передають від 23.07.2016 про те, що урядові та російські літаки вбили внаслідок свої авіанальотів біля сімдесяти людей, серед яких були діти. Авіаудари припали на цілий ряд областей у Сирії, у великому степу – в Алеппо, а також у Дума, Рейхане, Кафр Бітне, Сакбе та інших районах Східної Гути, що призвело до поранень багатої кількості людей та великим руйнуванням в інфраструктурі. Рятувальники тоді з трудом вилучали трупи людей з-під завалів.

Міжнародний альянс об’явив 08.06.2016 про те, що сирійські війська при підтримці США зможуть захопити м. Манбідж,що знаходиться поруч з турецьким кордоном , протягом декількох днів, тому що у Манбіджа є стратегічна важливість через його розташування на лінії постачання між столицею «ІГІЛ» Раккою та турецьким кордоном.

І ось минуло приблизно 50 днів з миті осади м. Манбідж, в якому живе 200 тисяч людей. Місто в осаді з боку «сирійських демократичних сил» SDF, підтримуваних літаками міжнародного альянсу. Кількість цивільних, вбитих з початку цієї кампанії, – усе одно, чи то через авіа нальоти альянсу або під бомбардуваннями з боку SDF і навіть на мінах – досягло 800 людей . У той же час жителі міста не у змозі витягти тіла загиблих з причини обстрілів та перестрілок або ж ховають своїх мертвих у братських могилах.

22.07.2016 міжнародні сили вибачились за бійню, у якій загинуло більше 50 громадянських осіб після того, як по м. Манбідж три дні назад був нанесений авіаудар. Хіба вибачення зупинять біль скорботних та зцілять поранених?! Хто сказав, що постійні вибачення за помилки – це чеснота?! Це – злочин, і ще який злочин!!! До цього іще додаються злочини, які ці сили коять проти жителів усієї Сирії протягом стількох років, – те, що люди вкусили усі види страждань та пригноблень, блокади та вигнання. Той. Хто тне помер від війни, помер від голоду . Хто уникнув такої участі, той утонув у морі або залишився існувати у таборах для біженців, непридатних для життя людини з причини відсутності елементарних умов життя.

До чого дійшли мусульмани у світі, що вбивця вбиває їх на виду в усіх, потім сам же проводить розслідування того, що зробив, а потім приносить вибачення?!! Де правителі мусульман у питаннях того, що відбувається з нашими дітьми, жінками та старими? Невже їх авіабази так і залишаться відкритими для літаків альянсу, які продовжують вбивати нас без усілякого контролю? І де готельна опозиція відносно усіх цих звірств? Вона усе іще продовжує обіцяти нам благо від переговорів, намальованих нам першою у світі терористичною державою Америкою!!!

О ті, які закликав великі міжнародні сила вирішити у Сирії! Чи розкрилось зараз для вас і стало ясним те, хто насправді жертва, а хто – кат ?!! Ви як і колись очікуєте порятунок від колонізаторських держав, яких не хвилює нічого, окрім їх власних інтересів, які ставлять вищим пріоритетом ліквідацію Ісламу та мусульман?! Щирі мусульмани, які усвідомлюють реальну дійсність та які знають те, як вирішити проблему Умми, не сподіваються на благо та порятунок ні від чого, окрім Шаріату та Ісламу, яким задоволений Творець Всемогутній, для Якого знищення усього цього світу легше, аніж пролиття крові крови мусульманина без права.

 

Жіночий відділ у Центральному інформаційному офісі Хізб ут-Тахрір
21 Шаваль 1437
26.07.2016

Головне меню