«Брати мусульмани» мовчать у парламенті, у той час як режим здійснює нападки на них

Єгипет
Друкарня

Партія «Свободи та справедливості» погрожує усього лиш «переглядом» Кемп-Девідської угоди, якщо Америка припинить допомогу! Воістину це дуже дивно!

Адміністративний суд розглядає судовий позов, який має на увазі розпуск «Братів мусульман»: замороження усієї їх діяльності, банківських рахунків та фондів, закриття усіх їх установ, зняття вивісок з логотипом руху та заборона використання його ім’я в усіх теле- та радіо ЗМІ. Причиною цього є їх публічна діяльність без отримання ліцензії від Міністерства соціальних питань, а також через їх ігнорування закону про неурядові організації, згідно із законом про політичні партії, який забороняє діяльність будь-яких партій, що засновані на релігійних принципах.

 

У той же час доктор Єссам Єль-Єріан, голова комітету із зовнішніх справ у Народній Асамблеї заявив, що Єгипет має право переглянути мирну домовленість із сіоністським утворенням, якщо США зменшать об’єм допомоги, яку вони надавали Єгипту з 1979 р. з моменту підписання мирної домовленості.

Мухаммед Мурсі, голова партії Свободи та справедливості, заявив у пресі: «Допомога США є частиною Кемп-Девіської угоди між Єгиптом та Ізраїлем, у якій американська сторона гарантує цю допомогу. Більше того, США є ініціатором його підписання». Він пояснив: «Погроза адміністрації США припинити допомогу недоречна, тому що це призведе до перегляду угоди і до її можливого розірвання». Він додав: «Недоречно розглядати питання надання допомоги з боку США по іншому як в межах угоди». 

Газета «Аль-Масріюн» оприлюднила матеріал, який викриває план із розділення Єгипту, а також наявність більш ніж 150 агентів ЦРУ, які ведуть розвідувальну діяльність проти країни, втручаючись у її справи та працюючи під прикриттям посольства США.

Ми, Хізб-ут-Тахрір / Вілаят Єгипту, заявляємо членам Народної Асамблеї: прокиньтеся, не будьте легковажними. Дивіться, яку змову влаштовують вороги Єгипту (американці, євреї та їх агенти) проти країни та її мешканців. Люди обрали вас заради Ісламу, який ви використали у своїх гаслах. Саме цей Іслам забороняє укладання Кемп-Девідської угоди з ворогом, який окупує Мечеть Аль-Акса та благословенну землю навколо неї. І саме цей Іслам забороняє приймати будь-яку допомогу від ворога – Америки, що дає їй повний контроль над Єгиптом, за допомогою жорстких умов, які вони наклали взамін цієї допомоги. Всемогучий Аллах каже:

اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا

 «І ніколи Аллах не влаштує невірним дороги проти віруючих!»(4:141). 

Як ви можете просити у американців, які планують поділити Єгипет та довести його до зубожіння, одну заборонену річ, зобов’язуючись за це виконати інший заборонений вчинок? І замість того, щоб викинути їх геть із землі Кенани? 

Воістину, Аллах спитає з вас за зневагу священними законами, які він надав вам у обов’язок, і зокрема за те, що сьогодні ви говорите та приймаєте рішення від імені людей, які віддали за вас свої голоси.

Режим не пав, не дивлячись на те, що пали його деякі символи. Отож,  необхідно змести конституцію та усі закони, встановлені над народом, і замінити їх священним законом (шаріатом) Аллаха у повному обсязі, а не частково. Спроба режиму виконати над вами закон про політичні партії є іще одним доказом того, що вони намагаються викрасти плоди революції, яка була реакцією на несправедливість, а також обдурити усіх тих, дякуючи кому вона здійснилася. Так чому ж ви мовчите перед виконанням цього несправедливого закону?

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ  كَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ

«О ви, які увірували! Чому ви говорите те, чого не робите? Велика ненависть у Аллаха за те, що ви кажете те, чого не робите.» (61:2-3)

Хізб ут-Тахрір    
Вілаят Єгипет
25 Рабі уль-Авваль 1433        
18.02.2012

 

Головне меню