Привітання з благословенним святом Ід аль-Адха

Єгипет
Друкарня

Це питання часу, коли мусульмани здійснять хадж з Амір уль-Мумінін?

Для Ісламської Умми проходять благословенні дні місяцю Зу аль-Хіджа, у якому мусульмани збираються з усіх сторін, щоб засвідчити про благодать, надану їм і обійти навколо Священного Дому — що ж може буде прекрасніше і величніше, ніж ці дні!

Умма скучила по тому дню, коли зможе здійснити хадж разом з Амір уль-мумінін (повелителем правовірних), і відсвяткувати з ним благословенний Ід аль-Адха, сподіваємося, що цей день вже близько!

Ми вітаємо всю Умму з благословенним Ід аль-Адха, і, користуючись цим випадком, хотіли б нагадати усім мусульманам — а особливо керівникам та офіцерам армії і володарям сили і здатності на зміну — про їх шаріатський обов'язок допомоги релігії Господа світів через правління Його законами шляхом встановлення Ісламського Халіфату і встановленням чистого богобоязливого Халіфа, за яким будуть битися і захищатися. Ми просимо Всемогутнього Аллаха повернути це свято Уммі в наступному році, щоб наші очі пораділи баченню Халіфа мусульман під час хаджу з мусульманами у Домі Аллаха. Щоб він зібрав усіх мусульман під одним словом, об'єднав їх у єдине ціле, помстився за кров мусульман, захистив їх честь і повів їх армії на визволення Єрусалиму від іудейської нечисті, воістину, Він над усілякою річчю владний.

Шаріф Заід
Офіційний представник інформаційного офісу ХТ Єгипет
№ 13/28
Понеділок, 09 Зу аль-Хіджа 1434 г.х.
14/10/2013

Головне меню