У річницю подій 6 жовтня

Єгипет
Друкарня

Армія святкує з деякими із єгиптян, вбиває та ранить інших!

За даними міністерства охорони здоров’я Єгипту збільшилась кількість вбитих та поранених о неділі, 6 жовтня до 53 вбитих та 271 поранених. За даними джерел із Міністерства внутрішніх справ, сили безпеки заарештували більше 423 протестуючих. Армія та поліція піддали жорстокості бажання протестуючих демонстрантів увійти на площу Тахрір у Каїрі, яка була відкрита для прибічників нинішньої влади, щоб святкувати та отримувати подарунки від армії у вигляді купонів. А з іншого боку лежали вбиті та поранені, які брали участь у демонстрації мирного протесту перевороту, це парадокс!

Але більш дивними є заяви інформаційного радника при тимчасовому президенті, який звинуватив демонстрантів, що вони «виконують інтереси агентів» іноземних держав, щоб заздалегідь виправдати злочини та вбивства, здійснювані службами безпеки. І це дивно, коли влада виправдовує свого прем’єр-міністра, що він розігнав протести на площах Нахда та Рабія аль-Адавія, і вбивство більше ніж тисячі людей, у час якого поліція використовувала «вищу ступінь тиску на людину». Навпаки видно, що вони зробили більше, аніж зробила Америка у В’єтнамі!     

Усім стало зрозуміло, що цей режим та його служби безпеки не бачать для віруючого милості та гідності, і не зупиняться у пролиття невинної крові, але ми продовжуємо повторювати їх слуху про заборонність крові мусульманина, і це у виправдання перед нашим Господом і , можливо, вони побояться:

وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا

«Якщо ж хтось вб’є віруючого навмисно, то відплатою йому буде Пекло, у якій він пребуде вічно. Аллах розгнівається на нього, прокляне його і приготує йому великі муки» (4:93).

І слова Посланця Аллаха ﷺ: «Руйнування усього світу легше перед Аллахом, аніж вбивство мусульманина», вивів Тірмізій.

Цей дійсно велика трагедія, коли зброя армії скеровується на бік тих, кого вона повинна захищати. Так, о, вшановані сини єгипетської армії! Ви предстанете перед Аллахом, і Він прийме у вас звіт за усе, що ви зробили! І ви будете запитані за вашу мовчанку перед керівництвом та мовчання за те, що воно робить із несправедливості по відношенню до вашої Умми, так будьте ж із тих, хто сумлінний над зміненням перш ніж змінять вас і тоді ви будете жалкувати про те, що проявили недбалість стосовно Аллаха!

    وَالَّذِينَ لا يَدْعُونَ مَعَ اللَّهِ إِلَهًا آخَرَ وَلا يَقْتُلُونَ النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلا بِالْحَقِّ وَلا يَزْنُونَ وَمَنْ يَفْعَلْ ذَلِكَ يَلْقَ أَثَامًا (٦٨) يُضَاعَفْ لَهُ الْعَذَابُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَيَخْلُدْ فِيهِ مُهَانًا

«Вони не взивають окрім Аллаха до інших богів, не вбивають людей всупереч забороні Аллаха, якщо тільки вони не мають права на це, і не перелюбствують. А той, хто вчиняє таким чином, отримає покарання. Його муки будуть примножені у День воскресіння, і він навічно залишиться у них приниженим»  (25:68,69).


Шаріф Заід
Офіційний представник інформаційного офісу ХТ Єгипет
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Єгипет
№ 13/26
Вівторок, 03 Зу аль-Хиджа 1434 р.х.
08/10/2013

Головне меню