Вістря західного спису у війні з Ісламом буде у Єгипті?!

Єгипет
Друкарня

Через декілька днів, двадцять шостого і двадцять сьомого числа цього місяцю завершиться суперечка навколо президентського крісла у Єгипті. І заздалегідь відомим переможцем є екс-міноборони, фельдмаршал Абдель Фаттах ас-Сісі, оскільки цей кандидат розуміє сигнали, які подаються Америкою, у займанні ним цього крісла. Адже він вже готовий був передати повідомлення США і Заходові, що він здатний боротися з так званим – на мові Америки і Заходу – «тероризмом», що означає у західній термінології боротьбу з Ісламом. Особливо у світлі зростаючої тенденції в Уммі у бік проекту її дійсного відродження, уособленого у проекті Великого Халіфату, який вже переслідує Захід і позбавив його сну.

У ході діалогу кандидата у президенти Хамдіна Сабахі (Hamdeen Sabahi) з лондонською газетою «Аш-Шарк Аль-Аусат» («Близький схід») від 16/05/2014 він сказав: «Одним із пріоритетів у Єгипті є викоренення тероризму». Але здається, що Сабахі не переконує Захід у своїй здатності виконати цю задачу. У той час як фельдмаршал пропонує себе як найбільш здатного зробити це: він не пропускає жодної можливості, телевізійного шоу чи журналіста, спрямувати Заходові за допомогою них лякаюче послання про «тероризм» і те, що він називає Ісламським радикалізмом. І у діалозі з Рейтер (Reuters) від 15/05/2014 йому було поставлено наступне питання: «Чи є щось, зокрема що ви хочете сказати президентові Обамі про напрям Єгипту, що може виявитися корисним у зміненні погляду там?». На що він відповів: «Ми ведемо війну проти тероризму. І єгипетська армія проводить великі операції у Синаї, щоб не дати перетворити його у базу для тероризму, погрожуючи своїм сусідам і перетворюючи Єгипет у регіон нестабільності. Якщо Єгипет стане нестабільним, то і весь регіон припинить бути стабільним. І подумай сам, адже це не в інтересах миру і безпеки в усьому світі. Ми потребуємо підтримки США у боротьбі з тероризмом».

Чи погодиться народ Кінану опинитися перед вибором між двома людьми, кожна з яких прагне стати інструментом в руках невірного Заходу, щоб наносити удари по Ісламу і мусульманах під приводом боротьби з тероризмом?! Усунутий Мубарак на протязі трьох десятиліть піднімав гасло боротьби з тероризмом, поки народ Кінану не виявив, що він був скарбом для єврейського утворення і найбільшим американським посередником у регіоні, оберігаючи її інтереси. Так чи погодимося ми повернути їм м’яча через іншого дешевого посередника?!

Уся проблема криється у порочності республіканської системи, яка не може бути заміною для цієї благородної Умми замість системи Халіфату. Халіфат є обов’язком, який поклав на нас Аллах, щоб ми правили за допомогою нього Ісламом. Також республіканська система криє у собі очевидну залежність голів цієї порочної системи від заклятого ворога – Америки. Так спрямуйся ж, о благородна Умма, до усунення цих комічних виборів і до спільної роботи по викорененню республіканської системи та встановлення системи Ісламського Халіфату, який знову поверне Уммі її єдність і поведе її до положення, яке побажав для неї Господь світів – бути «кращою з общин, виведеною серед людей».

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною і її серцем (може завадити людині домогтися того, що їй завгодно) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
Середа, 21 Раджабу 1435 р.х.
20/05/2014
№ 14/15

Головне меню