Газа під обстрілом, а де єгипетський режим?! Чому він занурився у глибокий сон?!

Єгипет
Друкарня

Минуло вже чотири дні жорстокого бомбардування по нашому місту в Газі з боку потворного єврейського утворення. Але ми не чуємо заяв з боку президента Абдель Фаттаха ас-Сісі, який у розмовах по телебаченню невтомно повторював «відстань луни» (єгипетський вислів, який вказує на волю, силу і швидкість реакції) для підтримання арабської безпеки і Перської затоки.

Неначе Газа, яка межує з Єгиптом, не входить в «Арабську безпеку» або навіть хоча б у «національну безпеку Єгипту»?! І не дивлячись на те, що він вийшов до нас у понеділок 7 липня цього року у своїй промові, записаній з нагоди річниці розгрому євреїв руками єгипетської армії 10 Рамадану, однак він не зробив навіть натяку на те, що відбувається в Газі! Мабуть, він тільки вдовольнився написаною повторюваною промовою пана Бадера Абдул Аті, офіційного представника єгипетського МЗСу, який обмежився тільки засудженнями та осудами, як це було звичкою усіх минулих правителів. Тоді як же бути з «палестинським питанням» серед пріоритетів єгипетської зовнішньої політики, як було сказано у промові першого президента після його входження на престол (?!), як раптом підозріла мовчанка стає «хазяїном положення».

У подібних ситуаціях розкриваються переконання і рясніють виправдання тут і там. Хиткий уряд посилається на економічне положення, що руйнується, яке є причиною того, що відбувається, а президент не перестає повторювати народові, що ХАМАС є ворогом, і що національна безпека євреїв має для нього стратегічну мету, щоб довести людей до такої ганебної ситуації. Інші посилаються на Конвенцію сорому і зради (у Кемп-Девіді), щоб виправдати свою мовчанку у відношенні жахаючих масових вбивств, скоєних проти наших братів у Газі.

Ми в Хізб ут-Тахрір Єгипет закликаємо вас, о мусульмани, о народ Кінану: позбавтеся від цього режиму, який на довгі десятиліття підкорив велике військо Єгипту в услугування безпеці вашого ворога – єврейського утворення. Розчавіть цю злочинну Кемп-Девідську угоду і виконайте Шаріат Аллаха шляхом встановлення держави Праведний Халіфат, щоб викоренити з лиця благословенної землі єврейське утворення загонами щирих солдатів єгипетської армії Кінану, які жадають джихаду на шляху Аллаха і визволення мечеті аль-Акса від мерзоти євреїв!

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він Могутній, Милосердний» (30:4-5).


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
Понеділок, 12 Рамадан 1435 р.х.
10/07/2014
№ 19/14

Головне меню