Затряслася гора і народила мишу: єгипетська ініціатива з підготування зрівнялівки між жертвою та катом

Єгипет
Друкарня

Затряслася гора і народила мишу: єгипетський режим у понеділок 14/07 почав ініціативу із зупинки єврейської агресії у секторі Газа, щоб добитися припинення вогню вже у вівторок вранці. Дана ініціатива почалася з прийому Єгиптом «високопоставленої» делегації з «ізраїльського» уряду та палестинських угрупувань на протязі 48 годин з моменту початку реалізації ініціативи. Ініціатива передбачала здійснення переговорів зі сторонами по окремості у відповідності з домовленостями про встановлення спокою за допомогою Каїру, які були досягнуті у 2012 році, - це з метою завершення переговорів про припинення вогню і про завершення заходів зі зміцнення довір’я між двома сторонами.

Дивно, що дана ганебна ініціатива віталася деякими людьми режиму на чолі з військовим, колишнім міністром оборони. І навіть більше того, Ліга арабської приниженості та ганьби проголосила про свою підтримку даної ініціативи, яка урівнює між жертвою та катом. Вона навіть ближче до ката і більш лояльна до нього, і більше прагне досягти постійного перемир’я для нього і зберігати його безпеку, і більш жорстока до жертви. Після того, як Єгипет мовчав на протязі кількох днів перед цими звірствами у відношенні наших братів у Газі, сьогодні він виголосив невір’я і проявив зраду, слабкість та страх, виступивши у якості нейтрального боку як посередника із заспокоєння, після того як євреї напилися мусульманської крові. І потім єгипетський режим проявив «благородність», відкривши пропускний пункт Рафах для людей тільки з важкими пораненнями.

Те, що відбувається сьогодні в Газі, сталося вчора і буде завтра, якщо наше положення продовжить залишатися таким. Позиція правителів мусульман сьогодні у «країнах кільця» (прим.: країни, які оточують окуповану Палестину: Ліван, Сирія, Йорданія, Єгипет) та в інших мусульманських країнах – це та сама позиція, що була вчора і буде завтра: залишення синів Умми без допомоги, ганьба та безчестя, яким будуть пофарбовані їх обличчя, поки вони будуть живі, а також ганьба та шкодування в судний день. Того дня вони встануть перед Аллахом і Він спитає їх, але вони не зможуть тримати відповідь і подивляться направо від себе, але не знайдуть нічого, окрім скоєного ними; подивляться на ліво і не знайдуть нічого, окрім скоєного ними. А потім подивляться перед собою і не знайдуть нічого, окрім вогню, який стане спалювати їх обличчя.

Якщо армії мусульман не прийдуть у рух для знищення єврейського утворення, то положення буде зберігатися таким, яким є воно зараз: вбивство та вигнання синів Умми з Палестини та інших земель, зрада у відношенні до Аллаха, Його Посланця та до віруючих з боку правителів-псів, які не бачать для нас ані честі, ані турботи. Так прийди ж у рух, о Благородна Умма, для викоренення цих правителів і встановлення Халіфату, який є єдиним, хто зможе змусити євреїв забути намовляння сатани і покладе кінець їх огидному утворенню, насадженому невірним Заходом у мусульманських країнах.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلا قَلِيلٌ

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задовольняєтеся мирським життям більше, аніж останнім життям? Але минаюче вдоволення мирського життя у порівнянні з Останнім життям мізерне» (9:38).


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
Середа, 18 Рамадана 1435 р.х.
16.07.2014
№ 14/20

Головне меню