Ласкаво не просимо, о Керрі, на Єгипетській землі

Єгипет
Друкарня

Деякі політики сьогоднішнього єгипетського режиму хизуються тим, що Єгипет став центром, що зустрічає більшість міжнародних політиків, таких як Пан Гі Мун – Генеральний секретар ООН, який прибув у Єгипет у понеділок 21 червня, міністр закордонних справ Франції, який відвідав Єгипет у п’ятницю 18 червня, і вівторок 22 червня міністра закордонних справ Америки Джона Керрі, який продовжив свій візит на три дні. Факт, який повинні усвідомити ці наївні політики це те, що Єгипет став центром змови проти народу Гази.

Після повного ігнорування президентом Сісі агресії в секторі Газа, коли він виступив і говорив у своїй промові на честь перших десяти днів Рамадану, він навіть мимохідь не сказав про те, що відбувається у Газі, начебто це відбувається у країні у тридев’ятому царстві. І раптом, коли вже на протязі тижню Ізраїль бомбив, руйнував та вбивав наших братів у Газі, він проявив ініціативу змови проти жителів Гази, з якою згодні євреї та США. І ось він, Керрі прибув сьогодні до Каїру, для того щоб для євреїв вихід зі складного положення, у якому вони опинилися, після того як вирішили провести наземне вторгнення в Газу, і тут вони втратили десятки загиблих солдатів, а також взяли у полон і число, як очікується, зросте.

Єгипетський режим як завжди діє у якості посередника між двома сторонами, хоча це не є нововведенням для єгипетського режиму, він здійснює цю роль вже на протязі багатьох десятиліть. Однак нове у ці дні, це те, що відбувається, режим запустив своїх собак у палому єгипетському ЗМІ, вчепитися зубами в тіло синів Умми в Палестині, демонізуючи ХАМАС та угрупування опору. І в той самий час підхвалює заклятого ворога Умми, єврейський режим, і намагається зобразити, що євреї є постраждалими і стороною, на яку напали. Єгипетський режим не відрізняється від інших арабських та неарабських режимів, усі вони рівні!

Ми, Хізб ут-Тахрір у Єгипті, і народ Єгипту, не згодні з тим, щоб земля Єгипту була гніздом змови проти нашого народу у Газі, і ударом по їх героїчній стійкості проти цієї величезної військової машини, за фінансуванням, озброєнням та навчанням якої стоїть перша держава зла у світі, Америка. І ми не вітаємо міністра закордонних справ цієї держави, і те, що Сісі зустрів його, є зрадою у відношенні до Аллаха, Його Посланця та мусульман. І ця змова проти мусульман негативно обернеться проти єгипетського режиму, коли Умма повстане, щоб усунути його і побудувати ісламську державу Халіфат, яка вирве разом з корінням єврейську злоякісну структуру і відповість на поклик мусульман про допомогу, визволить мечеть аль-Аксу і покінчить з втручанням США та Заходу у справи мусульман та їх проблеми.

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَنْ يَكُونَ قَرِيبًا

«…вони скажуть: «Коли же це станеться?» Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51)


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
24 Рамадан 1434 р.х.
22/07/2014
№ 14/21

Головне меню