Підозрювані у тероризмі піддаються тортурам, жорсткості та нелюдяності через свою віру в Іслам

Єгипет
Друкарня


وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَن يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

«Вони виміщували їм лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Хвалимого». [85:8]

 у Східній Африці рішуче засуджує усі види тортур, нелюдяності, приниження та поневолення, з якими зіштовхуються наші брати-мусульмани, підозрювані у тероризмі, серед яких є релігійні вчені, викладачі та інші мусульманські активісти. Як процитовано у деяких газетах, днями вони самі розповіли суду у Дар-ес-Саламі відносно подібних пригноблень.

Ми в Хізб ут-Тахрір стверджуємо, що катування, нелюдяність та приниження, яким піддаються наші брати, а також інші мусульмани в усьому світі, мають місце лише з причини їх прибічності Ісламу.

Оскілки початково, даний дискримінуючий закон відносно так званої «війни з терором» був навмисно впроваджений Америкою, яка переслідує єдину мету поневолення та пригноблення мусульман. Хізб ут-Тахрір хотів би почути ясну відповідь на питання. Чому церковні ієрархи, священники та Мтікіла, яких доволі часто затримують, допитують і навіть ув’язнюють, жодного разу не піддавалися тортурам та приниженням на відміну від наших братів-мусульман?

Ми знов повторюємо, що жорстоке поводження та пригноблення, які дискримінаційно відмірені мусульманам спеціальними силами безпеки згідно з розпорядженням Америки, є не першим і не останнім подібним випадком у Танзанії.

Однак, усе це відбувається по всьому світу, починаючи від таборів затримання в Гвантанамо, Баграмі, Абу-Грейбі тощо.

Тортури, згадані мусульманами в суді, є всього лише малою частиною того, що відбувається в реальності у порівнянні з тим, що має місце у відношенні наших братів-мусульман, помилково обвинувачених у тому самому в Аруші, Мванзі, Кенії та в інших регіонах.

Ці тортури проводяться спецназом, який курується з боку Америки і відомий як антитерористичний підрозділ (ATPU), не дивлячись на те, що його обвинувачують, засуджують і запекло  критикують в суспільстві за прояв жорстокості, як про це 18.08.2014 повідомила організація з прав людини в Кенії.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/english.php/contents_en/entry_38967

Не дивлячись на усі ці образи, що надходять від їх власних організацій, дані сили просто не помічають цих протестів громадськості, замість того наполягають у жорстокому поводженні з невинними мусульманами.

Дані жахаючі дії слугують доказом і демонструють величезну слабкість капіталістичної ідеології. По-перше, це вказує на недолік певної інфраструктури  для збору доказів, якщо вони взагалі є, замість того вони цілком  покладаються на застосування тортур. По-друге, це явно вказує на відсутність вагомих доказів, у зв’язку з цим зацікавлені сили зривають свою ненависть та гнів на підозрюваних. Це викликано тим, що вони впевнені у тому, що неможна відновлювати справу проти невинних підозрюваних. По-третє, дурне припущення та нездійсненна мрія їх американського власника, а також їх невірної колонізаторської ідеології полягає у тому, що вони вважають, що піддавання мусульман тортурам налякає їх і послабить їх рішучість у слідуванні зобов’язанню для розповсюдження своєї істинної ідеології. Америка та її підрозділи-вбивці, відомі як антитерористичні сили, досі не можуть зрозуміти, зважаючи на незнання ними історії, і думають, що іслам можна викоренити жорстокими тортурами мусульман. Якщо б їх мрія здійснилася, тоді б Іслам не існував у світі. По-четверте, це також вказує на нездатність прибічника капіталістичної ідеології захистити свою ідеологію як інтелектуально, так і фактично. Замість того, у них немає іншої альтернативи, окрім як вдаватися до тортур у відношенні мусульман.

У дійсності, капіталізм не здатний і ніколи не зможе захистити себе ані в ідеологічному, ані в розумовому плані. У своїй основі, він створений щоб канути у вічність. З волі Господа, він незабаром буде вкинутий до смітника історії, оскільки не несе людству нічого, окрім приниження та поневолення.

Капіталізм зазнав невдачі як у політичному плані, так і в тому, що зветься демократією. Він відбувся у якості системи шахрайства та обману. Він стверджує про розповсюдження нової конституції, у той час як приховано виконує іншу. З боку економіки він зазнав невдачі через довільну розробку низки податків і зборів, тим самим збільшуючи бідність, у той час як капіталістичні компанії крадуть ресурси за допомогою брехливих контрактів з легкої руки мерзенних капіталістичних політиків. У соціальній сфері він зазнав невдачі через свою порочну концепцію свобод шляхом примноження вад людства, починаючи від алкоголізму, розпущеності, перелюбства, кровозмішення, таким чином руйнуючи суспільство пропаганди гомосексуалізму та лесбіянства. Жорстоке поводження та приниження невинних мусульман не лише ясно вказує на провал їх конституційного правління, але і на провал їх власного законодавства та юридичних відомств.

Це є великою ганьбою, оскілки вони не здатні захистити свій закон, створений їх кривавими руками! Від даної ідеології не варто очікувати нічого, окрім сліз!

Усе ж, Хізб ут-Тахрір хотів би звернути увагу усіх мусульман на те, що необхідно продовжувати розповсюдження нашої істинної ідеології без найменшої тіні страху, непохитно дотримуючись істинної методології Пророка Мухаммада ﷺ, яка не пов’язана з насиллям заради здійснення цілей.

Не нехтуйте засудженням усіх видів пригноблень, відмірених мусульманам а найголовніше, уникайте невірної капіталістичної політики, а також не застосовуйте її конституцію і не приймайте участі у корумпованих виборах. Оскільки, з точки зору Ісламу, усе це є забороненим (харамом), і окрім іншого, є джерелом форм правління, які завдають шкоди мусульманам.

Ми хотіли б щиро втішити наших улюблених братів зважаючи на жорстоке поводження, яке вони винесли. У той самий час, ми б хотіли донести гарні новини для усіх мусульман про скору перемогу Умми у затінку Ісламської держави, другого Праведного Халіфату, держави, яка не забуде ані на йоту про пригноблення, винесені тиранами у відношенні мусульман, а буде рішуче боротися з гнобителями. Якщо ж вони помруть до відновлення Халіфату, то, як мінімум, їм не уникнути гніву на покарання Аллаха Тааля, Який не пробачить їм цього і звісно ж знає про їх діяння.

وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأَبْصَارُ

«Не думай, що Аллах не відає про те, що чинять беззаконники. Він тільки дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди». [14: 42]


Масуд Мселлем
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір У Східній Африці
26 Шавваль 1435 р.х.
22/08/2014
N0: 21/1435 AH

Головне меню