Газа і навіть уся Палестина потребує війська, яке визволить її від єврейської нечисті

Єгипет
Друкарня

Газа і навіть уся Палестина потребує війська, яке визволить її від єврейської нечисті, а не конференцій та порожніх обіцянок від тих, хто будує проти неї змови

У неділю 12.10.2014 в Каїрі було відкрито «Конференцію з реконструкції Гази» за участі представників більше 50 країн і міжнародних організацій для обговорення реконструкції сектору, який постраждав від жахливих руйнувань, викликаних нещодавніми (ізраїльськими) нападами. У своїй вступній промові президент Єгипту Абдель Фаттах ас-Сісі звернувся до «Ізраїлю», кажучи: «Настав час покласти кінець конфліктові і встановити правосуддя, щоб повсюдно переважало процвітання». Сісі додав, що «реконструкція спирається на постійне перемир’я і здійснення національною владою її обов’язків у секторі».

Хіба не дивно і не дивовижно, що усі вони будують змову проти нашого народу в Газі на протязі останніх п’ятдесяти днів бомбардувань, вбивств і знищень, де загинуло 2200 людей, і переселилося більше ніж 100 тисяч інших… А потім вони зустрічаються в Каїрі, який не поворухнув і пальцем у бік цієї руйнівної війни на протязі багатьох днів, а коли поворухнув – став безпристрасним посередником, прирівнявши між жертвою і катом. Вони збираються в Каїрі, щоб зібрати гроші для відновлення Гази, знаючи, що усі опиняться на милості єврейського утворення, яке, можливо, не допустить проходження будівельних матеріалів у сектор Газа?!

Справа не у реконструкції того, що було зруйноване військовою машиною «Ізраїлю», як і справа не полягає у постійному перемир’ї і не у здійсненні національною владою своїх обов’язків у секторі. Однак справа полягає у ліквідації окупаційного єврейського утворення шляхом справжньої війни на чолі з єгипетською армією, оскільки це армія Умми, і їй неможна відволікатися від найважливішого питання з доленосних питань Умми і залишати місце Нічної подорожі Посланця Аллаха ﷺ у руках найбільш ворожих до віруючих людей. І Єгиптові, об браму якого зламалися мрії ворогів, неприпустимо бути їх помічником сьогодні, і цього навіть не може і бути!

Так, прийшов час покласти кінець конфліктові…однак не прийняттям міністра закордонних справ «Ізраїлю» на конференції для Гази, де будує змову Керрі і його злочинна держава, а поклавши кінець окупації і ліквідувавши це потворне утворення, а також обірвавши усі зв’язку з ворожою Америкою, яка веде у ці дні війну – новий хрестовий похід проти мусульман в Іраку та Шаму.

Ми закликаємо щирих синів у війську Єгипту піднятися у підтримку релігії Господа світів і приєднатися до тих, хто старається на шляху встановлення Праведного Ісламського Халіфату за методом пророкування. Саме Халіфат поверне уммі її гідне положення серед інших народів і націй, зробивши її найкращою з общин, виведеною серед людей, і покладе кінець єврейському утворенню, і поверне аль-Аксу у лоно Умми, щоб знову робили до неї паломництво після визволення її від нечисті євреїв руками армії Єгипту-Кінани.

وَمَا لَكُمْ لا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَل لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا

«Чому б вам не битися на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок і дітей, які кажуть: «Господь наш! Виведи нас із цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя і признач нам від Себе помічника? » (4:75)


Шаріф Зайд
Керівник прес-служби Хізб ут-Тахрір Єгипет
Понеділок, 19 Зуль-хіджа 1434 р.х.
13/10/2014
№ 14/27

Головне меню