У річницю усунення Халіфату: будьте з нами у його встановленні, щоб Аллах обдарував вас милістю!

Єгипет
Друкарня

О благородна Умма, ці дні нагадують нам про сумну подію, а саме – про усунення Халіфату руками злочинця сторіччя Мустафи Кемаля 28 числа Раджабу 1342 року за хіджрою (03.03.1924р.).

А тому ми нагадуємо Уммі про цю величезну втрату та болючу подію, коли мусульмани отримали смертельну рану. На їх адресу було скоєно злочин, а саме – позбавили їх правителя, який захищав їх від підступів та шкоди ворогів, позбавили благочестивого та чистого халіфа, зробивши мусульман безпомічними сиротами на банкеті негідників, де на них накидаються, неначе хижаки на страву.

О Умма, держава Халіфат – єдине, що може врятувати нас від нашого збиткового стану, повернути Уммі законна велич і високе положення серед націй та народів, а також звільнити захоплену мечеть аль-Акса з рук єврейського узурпатора. У ньому полягає наше життя, честь, велич, потужність, щастя та успіх в обох світах.

І тому Хізб ут-Тахрір пропонує вам замислитися про положення мусульман, замислитися про майбутнє, разом працювати над встановленням другого (після зруйнування невірними першого) Праведного Халіфату за методом Пророка ﷺ.

Допоможіть мусульманам, докладіть усі зусилля для повернення Праведного Халіфату. Ми віримо у допомогу Аллаха і у наближення розквіту Халіфату з Його допомогою:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آَمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَات لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُون

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували та робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтовришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).


Шаріф Зайд
Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Єгипет
24 Раджаба 1436 р.х.
13.05.2015
№ 15/10

Головне меню