Єгипетський режим не у змозі захистити своїх солдатів, його турбує не пролита кров, а лише власна безпека

Єгипет
Друкарня

У суботу 21.10.2017 МВС Єгипту оприлюднило заяву про криваві зіткнення, які спалахнули у п’ятницю у пустельному районі аль-Вахат.

У ході зіткнень було вбито 16 співробітників служб безпеки, у тому числі і офіцери, не говорячи вже про поранених. Також у боях було вбито і поранено 15 «терористів».

О жителі Єгипту! Це і є реальність безпорадного єгипетського режиму. Виявились його провали, недоліки і навіть відсутність безпеки, якою він так хизувався, адже він не може забезпечити нею навіть своїх людей, охоронців та захисників безпеки. Усе це відбувається на тлі провалу в економіці і після того, що ви пережили, коли ваші правителі підкорялись рішенням та рекомендаціям Всесвітнього банку. Безпека, заради якої вони вимагали від вас терпіння та заради якої ви переживали кризи, насправді, була відсутня. Тепер підтвердилась відсутність цієї безпеки навіть для них самих. Вони нездатні захистити себе від «тероризму», який вони самі створили та зростили.

О народ Єгипту! Ваші правителі не борються з так званим «тероризмом», а ведуть боротьбу з Ісламом, якого боїться ваш ворог. Справжня мета боротьби — це відокремлення вас від вашої релігії, яка дарує вам силу, що дозволяє викоренити Захід та його вплив та звільнитись від підкорення його агентам. Це — боротьба за існування, яка закінчиться лише тоді, коли ви повністю та назавжди підкоритесь їх волі або отримаєте справжню перемогу, увінчану поверненням держави, яка буде втілювати над вами закони Господа та відновить вашу силу. Це і є Халіфат за методом пророцтва, до якого вас закликає Хізб ут-Тахрір.

О офіцери, солдати та поліцейські Єгипту! Ви є частиною народу Єгипту. Ви переживаєте те, що переживає ваш народ. Ви відчуваєте одне горе, ви проливаєте одну кров. Вони — ваші брати та родина. Цей режим, який ви захищаєте, не відноситься до вас. Ви — усього лише інструмент у його руках, який він використовує у вбивстві ваших братів та придушенні тих, хто намагається змінити ваше положення. Його не бентежить пролита кров, а лише власна безпека. Ви стаєте вбивцями і самі помираєте. Ваша кров та кров ваших братів, проти яких ви б’єтесь і яких вбиваєте, єдина і проливається на користь ворогу та зрадницькому режиму, який править від його імені.

Режим повністю готовий жертвувати вами та вашою кров’ю, б’ючись проти вашої релігії, щоб завадити їй знов зайняти місце у вашому житті. Облиште підкорятись йому та обірвіть усі зв’язки з ним. Ідіть разом з тими, хто бажає блага вам та вашій Уммі та докладає усіх зусиль, щоб позбавити вашу країну від ворога. Довіртесь вашим братам із Хізб ут-Тахрір. Несіть разом з ними заклик. Надайте їм допомогу, щоб з’явилась держава вашої величі, яка поверне вам славу та право називатись кращим військом на світі. Аллах, до Якого ви звертаєтесь у своїй молитві, спитає вас про Свою релігію та пролиту кров ваших братів. Може бути, Аллах ниспошле через вас перемогу, встановить свою релігію та поверне державу, яка буде оберігати вас та вашу безпеку, буде охороняти вашу честь та майно. Ми просимо Аллаха наблизити цей час і зробити нас із числа тих, хто побачить нову державу та вступить у її армію.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Єгипті
П’ятниця, 7 Сафар 1439 г.х.
27.10.2017 р.
№ 01/1439

Головне меню