Сьогодні народ Єгипту і щирі військові відкидають «Угоду сторіччя», а завтра вони очистять аль-Аксу від бруду сіоністів

Єгипет
Друкарня

Коментуючи заяву Трампа про мирний план під назвою «Угода сторіччя», МЗМ Єгипту опублікував на своєму офіційному сайті наступне:

«Єгипет бачить можливість розгляду ініціативи адміністрації США у зв’язку з необхідністю врегулювання палестинського питання таким чином, щоб повністю відновити права палестинського народу. Для цього необхідно створення суверенної незалежної держави на окупованих палестинських територіях згідно з міжнародним правом і резолюціями». Далі МЗС Єгипту закликав: «Дві зацікавлені сторони повинні ретельно вивчити бачення США по досягненню миру, по налагодженню діалогу під егідою США, щоб відновити переговори».

У своїй жалюгідній заяві МЗС Єгипту проголосив проблему Палестини як проблему палестинців — і тільки, адже він використав вираз «дві зацікавлені сторони». Більше того, він закликав детально вивчити «Угоду сторіччя» і відкрити двері для подальшого діалогу з сіоністським утворенням. Але при цьому МЗС Єгипту чудово усвідомлює, що проблема Палестини — це проблема усієї Умми, і такою є вимога Шаріату. Палестина — це земля мусульман, яку окупували сіоністи при підтримці Заходу і нікчемних правителів мусульманського світу. Отож, Умма повинна докласти усіх своїх зусиль у звільненні Палестини від бруду сіоністів, щоб повернути її в обитель Ісламу. І це не обговорюється!

Сьогодні Умма не чекає від нікчемних правителів яких-небудь дій у бік звільнення Палестини, адже вони є агентами, зрадниками, слугами, задача яких — реалізувати у життя плани колонізатора. Ці правителі вважають, що, перебуваючи на службі у Заходу, вони зможуть зберегти за собою крісло влади.

Сьогодні Умма відсмикнула свою руку підтримки від нікчемних правителів і протягнула її у бік щирих військових із числа її синів — військових, які не згодні з тим, що їх Умма принижена і зганьблена. Вони бачать, як правителі мусульман надають ворогам Умми можливості грабувати її багатства, використовувати її ресурси і потенціал на благо своїх інтересів і при цьому піддавати Умму жахливим стражданням. Не лічить армії Єгипту бути бездіяльною сьогодні, адже саме вона у свій час вигнала хрестоносців із Байт аль-Макдіса (Єрусалиму) і зупинила навалу татаро-монгол. Армія Єгипту чудово бачить, як сіоністи коять беззаконня на землях, куди була здійснена Ісра (нічна подорож) Посланця Аллаха ﷺ.

Нехай ця змова проти Умми та Палестини між Заходом і Сходом за участю нікчемних правителів стане поштовхом для щирих військових в усіх куточках мусульманського світу розпочати діяльність по скиненню тиранічних режимів і по встановленню на їх руїнах Другого Праведного Халіфату. Адже лише Халіфат здатен повернути мусульманам колишню велич і пошану на світовій арені, дозволити Уммі знов стати кращою із общин, виведеною для людства. І тоді знов повернеться епоха ансарів, які надають допомогу релігії Аллаха і Його Посланця ﷺ, яких Аллах у свій час увічнив у Корані до Судного дня.

О, щирі військові армії Єгипту! З дозволу Аллаха, ви — ті, хто здатен завдати поразку ворогу. Сьогодні сіоністське утворення і колонізатор на перший погляд сильні своїм озброєнням і боєздатністю, але у душі вона малодушні. Так, у них є сучасна зброя, але немає справжніх чоловіків. Але ж ані для кого не секрет, що зброя у руках боягуза слабка, і вона не впливає на мусульман, які хоча і володіють слабким озброєнням, але подібні левам на полях битви. Сіоністське утворення слабше перед такбірами («Аллаху акбар!») муджахідів, аніж дім павука.

Причина цього полягає у тому, що муджахіди володіють істинним переконанням, яке надає їм такої бойової міці, якої немає у їх ворогів. Знайте, що Аллах — з вами, а Умма — позаду вас і ніколи не підведе. Умма знаходиться в очікуванні того дня, коли будуть підняті прапори (райя) Посланця Аллаха ﷺ, на яких буде написано «لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ». І у той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне» (9:38).

 


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Єгипті
№ 05/1441
П’ятниця, 6 Джумада ас-сані 1441 р.х.
31.01.2020 р.

Головне меню