Щирим синам Єгипту в озброєних силах: очистіть свою країну і зітріть ганьбу цього режиму його скиненням і встановленням на його руїнах Халіфату

Єгипет
Друкарня

Прес-реліз

О, жителі Єгипту! О, кращі солдати Аллаха! У вас більше немає виправдання перед Аллахом через дії вашого режиму після заяв вашого президента, які, усі до єдиної, є актами зрадництва — від тих, що стосуються виселення жителів сектора Гази, до заклику до єврейському утворенню виселити палестинців у пустелю Негев (ан-Накба). Він говорить про переміщення палестинців в пустелю, а тим часом сіоністи повинні будуть розібратись з силами опору, вичистивши Газу.

Таким є його план заходів замість дозволу зайти палестинцям до Синаю. Усе це — заради запобігання подальшого використання цього регіону у якості відправної точки для атак на сіоністське утворення і, отож, щоб він не став мішенню відповідних ударів євреїв! В ході сьогоднішньої прес-конференції 18.10.2023 з канцлером Німеччини єгипетський президент (як і очікувалось) показав своє прагнення захищати сіоністів, їх безпеку і присутність в регіоні. Він давав поради про те, як вирішити проблему Палестини згідно баченню Америки та її політичного рішення, об’явивши про відмову у переміщенні жителів Гази до Синаю і радячи перемістити їх в Негев, як нібито у нього і подібних йому є вибір прийняття або відхилення подібних рішень, сам залишаючись лялькою у руках Заходу, який рухає і направляє цих маріонеток як йому завгодно!

Єгипетський режим не зупинився на ганебному зрадництві жителів Гази та їх крові, яка сьогодні проливається рікою. До своєї цієї ганьби він додав іще одну — участь в осаді і блокаді цих людей і в холоднокровному їх вбивстві, надаючи послугу вбивцям. Заяви Сісі показують, на чиєму боці він знаходиться в цих подіях, які насправді виглядають війною проти Умми, її релігії, святинь і віри.

О, озброєні сили Єгипту! О, кращі солдати Землі! Режим показав сьогодні себе, своє потворне обличчя, так що у вас більше немає виправдань. Перед вами є тільки одне рішення — викоренити цей режим до підґрунтя, щоб очиститись від його бруду, і шукати прощення у Аллаха за дії чи бездіяльність цього режиму, за его зрадництво у відношенні мусульман і змови. Ганьба цього режиму і його голови, який опустився до усіх видів співпраці і зрадництва, лягає на вас усіх. Ви повинні стати на шлях очищення своєї совісті, усунувши цей режим, який підтримує вашого ворога і ворога вашої релігії і усієї Умми. Він утопає в зрадництві по самі вуха, так що позбудьтесь від нього раз і назавжди. Знайте, що ваше мовчання у відношенні дій цього режиму і ваша підтримка його влади після цього дня — непробачний злочин, який жителі Єгипту і Умма у цілому не забудуть. Покваптесь виступити на боці своєї Умми, підтримайте слабких і пригноблених, звільніть її землі і святині, підтримайте діяльність і протягніть руку допомоги вашим братам і сестрам із Хізб ут-Тахрір у справі встановлення Ісламської Держави, яка направить вас до звільнення усієї території Палестини. Ця держава поверне вам ваше гідне місце — бути кращими солдатами на Землі, служити щитом для цієї Умми від будь-якої агресії і зазіхань ворогів і примусити їх вкусити наслідки своєї поведінки.

Офіцери і солдати армії Єгипту! Умма, яка свідчить про зрадництво режиму і його голови, звертається до вас, очікуючи вашої допомоги, підтримки і перемоги. Вона шукає серед вас того, хто відродить спадок Салах уд-Діна і повстане за нашу заточену в окови аль-Аксу, за зазіхання на святині мусульман і пролиття їх крові. Хто із вас мобілізує свою армію, щоб надати допомогу і звільнити аль-Аксу удруге? Умма шукає серед вас переможного завойовника, подібного аль-Музаффару Кутузу, який підніметься проти сучасних монголів, зупинить пролиття крові мусульман, відіб’є агресію і захистить ісламські святині. Хто із вас відродить спадок своїх великих пращурів і знов підтримає Умму та її релігію? Хто із вас підніметься серед своїх соратників, як це зробив Кутуз, нагадуючи своїм військам про дні Аллаха, Його благословення, необхідність підтримати Його релігію і святині, говорячи: «Хто, якщо не ми, виступить заради Іслама?»?! Окрім вас, о, воїни Єгипту, хто іще встане за Іслам? Усі сили омани і невір’я зібрались проти нашої Умми, прагнучи знищити нашу ідентичність. Так як ви збираєтесь вчинити, бачачи усе, що відбувається? Ви ж є щитом цієї Умми і кращими воїнами, тим самим заслуговуючи благо. Так покажіть себе перед Аллахом, скерувавшись до Його довольству. Надайте щиру підтримку мусульманам, яка не дасть здійснитись змовам Заходу і його зрадницьких режимів. Поверніть Ісламу його державу, яка почне практикувати Шаріат і управляти вами законами Аллаха, захистить вас, народ, святині і честь.

قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ

«Бийтесь з ними. Аллах покарає їх вашими руками, зганьбить їх і обдарує вас перемогою над ними. Він зцілить груди віруючих людей» (9:14).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Єгипет
Середа, 3 Рабі ус-сані 1445 р.х.  

 

Головне меню