Армії Єгипту! Чи не час утамувати спрагу, звільнивши аль-Аксу і здійснивши там молитву?!

Єгипет
Друкарня

 Прес-реліз

Світ прокинувся у суботу вранці від криків і волання сіоністів, які кричали і звали на допомогу проти групи муджахідів, яка проникла і захопила єврейські поселення поблизу Гази, а також вбила, взяла у заручники і поранила тисячі солдатів окупаційної армії. У той же час жителі Єгипту чули, як їх президент «активізує контакти, щоб заспокоїти ситуацію і запобігти подальшій ескалації між двома сторонами» не із страху за народ Палестини, а швидше, для захисту єврейського утворення.

Героїчна вилазка муджахідів довела, що Умма потребує армій для звільнення Палестини, а також показала слабкість єврейського утворення, яке нічого не змогло зробити проти озброєної групи муджахідів. Що ж буде з сіоністами, коли проти них виступить регулярна армія?! Що буде робити єврейський окупант, коли побачить наближення ісламських військ, жадаючих звільнення Палестини?!

Ми звертаємось до військових єгипетської армії, які зберігають вірність своїй релігії і Уммі: хіба те, що зробили осаджені і виснажені палестинці, не підняло ваш дух?! Чого ви чекаєте, адже звільнення Палестини — це ваш обов’язок?! Клянусь Аллахом, ви будете тримати відповідь перед Господом світів, якщо залишите без допомоги палестинців, коли вони так потребують вашої допомоги. Зробіть те, що хоче від вас Аллах. Скиньте правителів - зрадників, які не дають вам виконати свій обов’язок. Ці правителі нічим не допоможуть вам перед Аллахом, а навпаки, зречуться від вас. Так покваптесь же зректись від них прямо зараз. Покваптесь до милості Аллаха і Раю, ширина якого рівна ширині небес і землі, уготованому для тих, хто вірний Аллаху і хто відмовився від усілякої прив’язаності до Заходу і його агентам.

Покваптесь викоренити діючий режим, який усіма силами намагається утримати вас від виконання вашого обов’язку перед Аллахом. Покваптесь до встановленню держави, яка відкриє двері до довольству Аллаха, почавши джихад заради захисту ісламської релігії і пригноблених людей. Установіть Праведний Халіфат, вірні сини Умми в єгипетській армії! Всевишній Аллах говорить:

وَٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَٰهَدُواْ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ وَٱلَّذِينَ ءَاوَواْ وَّنَصَرُوٓاْ أُوْلَٰٓئِكَ هُمُ ٱلۡمُؤۡمِنُونَ حَقّٗاۚ لَّهُم مَّغۡفِرَةٞ وَرِزۡقٞ كَرِيمٞ ٧٤

«Ті, які увірували, здійснили переселення і бились на шляху Аллаха, а також ті, які надали притулок і надали їм допомогу, є істинно віруючими. Їм уготовані прощення і щедрий прожиток» (8:74).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Єгипті
23 Рабі уль-авваль 1445 г.х.
08.10.2023 г.
№ 03/1445

 

Головне меню