Єврею бомбардують Газу, а правителі мусульман проводять мирну конференцію. Мусульманські народи повстають, а армії дрімають!

Єгипет
Друкарня

Прес-реліз

Сектор Газа піддається бомбардуванням, проливається кров і оскверняються святині; мусульманські і немусульманські народи вийшли в своїх містах, протестуючи проти злочинів єврейського утворення. У цей же час наші маріонеткові правителі квапляться виправдати Захід, вони змовляються з ним у збиток Ісламській Уммі, нехтуючи кров’ю шахідів і криками пригноблених. Вони мчаться на новий ганебний саміт, щоб захистити інтереси Америки і увіковічити єврейське утворення як встромлений кинджал в тілі нашої Умми.

Цей саміт був організований тираном Єгипту в новій столиці-примарі. Це не саміт для розробки військового плану по звільненню аль-Акси чи підтримки палестинського народу. Це саміт по змові проти палестинців і Умми у цілому, де рішення приймаються згідно з американським баченням. Вони засідають і думають, як використовувати кров мусульман і народне повстання для підсилення єврейського утворення — американської військової бази, яка знаходиться в самому серці Ісламської Умми.

Правителів не хвилює проблема Палестини, вони більше хвилюються за свою хитку владу, авторитет і багатства. Більше того, вони є головними захисниками єврейського утворення. Умма усвідомила це, і вона розуміє, що правителі мусульман не представляють їх інтереси, але де армії Умми?! Де могутня армія Єгипту, яка була щитом Умми і завжди долала ворогів?! Де та армія, яка звільнила аль-Аксу і розгромила хрестоносців під головуванням Салахуддіна?! Де та армія, яка під командуванням Кутуза розгромила монголо-татар і зупинила їх навалу?! Невже сьогодні ватажки єгипетської армії дійсно стали «грошовими генералами», як їх називають?!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُواْ فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلاَّ قَلِيلٌ

«О, ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити в похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирським життям порівняно з Останнім життям жалюгідне» (9:38).

Як можуть нащадки Салахуддіна зберігати мовчання, коли аль-Акса осквернена євреями?! Як можуть нащадки Салахуддіна бездіяти, коли його спадок окупований, осаджений і принижений в полоні?! Чому переможці монголо-татар мовчать, у той час як Ісламську Умму вбивають?! Чому ви не оберігаєте спадок Амра ібн аль-Аса, Салахуддіна і Кутуза?! Клянусь Аллахом, ваше мовчання і бездіяльність на злочини маріонеткових правителів та їх змови проти Умми — іще більший злочин! Ви знаєте, що ваші правителі — це нащадки фараонів, які перетинали кордони дозволенного, Всевишній Аллах воскресить їх в Судний день з почорнілими обличчями і кине у вогонь Пекла. Або ви послідуєте прикладу праведників, або послідуете за тиранами, вибирайте!

О, генерали і офіцери, о, володарі пошани! Чому ви мовчите, коли вбивають вашу Умму?! Ви не шоковані пролиттям крові і знесенням житлових кварталів, навіть лікарні і мечеті не вціліли, чому ви мовчите?! Вас засліпили і оглушили звання і зарплати?! Вас спокусив цей світ, пільги і привілеї існуючого режиму?! Клянусь Аллахом, це усе тимчасове, ви не отримаєте більше того, що ви зносили і з’їли! Клянусь Аллахом, подачки режиму заборонені, вони тягнуть вас у Пекло. Якщо ж ви не одумаєтесь, то адже в обмін Аллах пропонує вам Рай.

О, генерали і офіцери, о володарі пошани! Мовчання рівносильне співучасті. Ви були свідками саміту змовників, який проводився під егідою голови режиму, який править вами із застінок нової столиці. На вашій землі і під вашим захистом виношується нова змова з метою знищити палестинську справу і утвердити єврейське утворення в регіоні. Цей саміт був проведений на крові шахідів і рештках їх тіл. Де ви були, коли народ повстав проти того, що гнівить Аллаха?!

О, щирі солдати армії Єгипту! Ваші правителі — не боги, не святі, їх правління незаконне, тому ви, як і Умма у цілому, не повинні їм підкорятись, навпаки, ви повинні підкорятись Аллаху, Його Посланцю ﷺ і Його релігії, а ваша ціль і місія полягає у збереженні релігії, її держави і святинь. Ваші правителі борються проти Ісламу. Захід розділив державу Ісламу на частини і встановив там своїх агентів. А євреї осквернили святині Ісламу. О, солдати, де ваш прямий обов’язок, де захист і оберігання?! Яку відповідь ви дасте своєму Господу, коли Він спитає вас про це?! З яким обличчям ви зустрінете Посланця Аллаха ﷺ коли він звернеться до вас і спитає за свою Умму, за пролиту кров і осквернені святині?!

О, доблесні солдати армії Єгипту! Благополуччя і процвітання пов’язане з тим,чи підкоряєтесь ви Всевишньому Аллаху і Його наказам чи ні, воно не пов’язане з послухом маріонетковому уряду, який ослухується Аллаха і бореться проти Його релігії. Вони ведуть переговори про палестинську землею, щоб утвердить і зберегти владу євреїв на ній, хоча ця земля належить Ісламській Уммі, яка відповідальна за її звільнення.

О, армія Єгипту! Ваш єдиний правильний шлях — це відмовитись від своїх правителів і прийняти сторону Умми і надати підтримку проекту по встановленню Ісламської Держави, якою буде задоволений Всевишній Аллах. Ця держава втілить вашу релігію в життя, об’єднає мусульман і мобілізує армії не для переговорів про капітуляцію і здачу ісламських земель, а для їх звільнення і допомоги пригнобленим в усьому світі.

О, хоробрі доблесні солдати армії Єгипту! Хто відгукнеться на заклик про допомогу, якщо не ви?! Де ваше братство, велич і гнів заради Аллаха?! Хто надасть допомогу Ісламу, якщо не ви?! Знайте, що ви повинні не упустити можливості і зірвати плани змовників за допомогою надання допомоги правдивим синам Умми. Надайте допомогу Хізб ут-Тахрір, який веде діяльність по встановленню Другого Праведного Халіфату. Ця держава буде керувати вами на основі Ісламу, і ваш прибуток буде чистим і законним. Звільняючи землі Ісламу, підтримуючи слабких, сиріт і вдів, ви досягнете довольства Всевишнього Аллаха. Дайте відповідь Аллаху і Його Посланцю ﷺ і відновіть Іслам, його державу і владу. Можливо, Аллах пробачить ваші колишні помилки і дарує перемогу вашими руками, щоб ви досягли Великої нагороди. Пам’ятайте, що ми сказали вам про це, і ми ввіряємо свої справи Аллаху, адже Аллах — відаючий про Своїх рабів.

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَٰكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ

«Якщо б жителі селищ увірували і стали богобоязливими, Ми розкрили б перед ними благодать з неба і землі. Але вони порахували це брехнею, і Ми схопили їх за те, що вони набували» (7:96).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Єгипет
Суббота, 6 Раби ус-сани 1445 г.х.
21.10.2023 г.

Головне меню