ХТ вілаят Йорданія, був проведений масовий пікет перед будівлею посольства злочинного режиму аль-Асада в Йорданії

Йорданія
Друкарня

В ході заходу на адресу цього режиму були висловлені погрози  за масові вбивства наших братів та сестер за вірою.

Промовці звернулися до щирих офіцерів у мусульманських військах, зокрема у сірійському , щоб ті скинули з себе кайдани приниження та вийшли на допомогу беззахисних дітей, жінок та старих людей, які щоденно підпадають під обстріл та бомбардування від рук злочинців. Присутні на мітингу підтримали промовців. Натовп учасників пікету скандував анти-асадовські гасла, закликали революціонерів до терпіння, стійкості та утворення Ісламського Халіфату. Мітингуючи також закликали своїх братів та сестер у Сирії берегти правильне розуміння суті революційного руху, який заснований лише на терпінні та міцності народу, а не соратників Заходу. Гнівні висловлювання також були адресовані Америці, іншим західним країнам та Лізі Арабських Держав.

 

В ході проведення масового пікету неочікувано для усіх спецслужбами була почата силова акція по розгону учасників, що призвело до поранень серед мітингуючих. Одна з учасниць отримала поранення  у голову і з сильною кровотечею була госпіталізована. Поранення отримав також літній чоловік. Діти були залякані. Варто зазначити, що в ході мітингу ані з боку організаторів, ані з боку учасників не було здійснено жодної провокаційної дії на адресу поліції. Просимо Всевишнього найскорішого одужання постраждалим та збільшення їх нагороди.

Деякі із присутніх на пікеті сирійських братів заявили, що по інформації, що у них була, керівництво сирійського посольства було готове підіслати своїх соратників з провокаційною метою та спровокувати розгін мітингуючих. Подібні дії завжди були на озброєнні цього злочинного режиму. Але Всевишній Аллах побажав, щоб їх злі помисли не здійснилися.

Хвала Аллаху, на протязі усього мітингу вороги Аллаха мали можливість чути усе те, що вони ненавидять. Промовці, учасники з Йорданії, Шаму, на протязі всього заходу наповнили околиці голосним кличем: «Немає рішення, окрім як у Халіфаті». Не дивлячись на тиранів та гнобителів, територія заходу ніби здригалася від криків: «Аллаху Акбар»!

Просимо Всевишнього Аллаха дати перемогу нашим братам у Шамі над тираном Башаром Асадом, знищити його та його солдат з обличчя землі. Нехай покаже Аллах свою могутність та силу на їх прикладі! Просимо Всевишнього щирого продовження сирійської революції. І нехай будуть віддалені ті, хто забажав вести торгівлю кров’ю шахідів. І нехай кінцем цієї революції буде утворення держави Халіфат за методом пророкування. Воістину, Він над кожною річчю могутній. Хвала Аллаху, Господу світів.

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Іорданія
№ 33/5
Середа, 16 Рабіъ аль-Авваль 1433 р.х.
08/02/2012

Головне меню