Йорданія

Прес-реліз

Шановні мусульмани!

Сьогодні ми хочемо звернутись до вас: о, народи мусульманських країн, особливо тих, хто сусідить з благословенною землею Палестини, і тих, які близькі до благословенної мечеті аль-Акса! Ваші кордони нав’язані вам невірними колонізаторами!Дослухайтесь до нашого звернення, адже це промова лідера, який не бреше своєму народу, і те, що відбувається зараз, очевидно для усіх, і немає нічого прихованого.

Прес-реліз

Сьогодні, після п’ятничної молитви, йорданські репресивні служби безпеки затримали і увезли в невідомому напрямку групу прибічників Хізб ут-Тахрір, які займались роздаванням прокламацій в низці центральних мечетей країни.

Офіційна газета йорданського режиму опублікувала текст угоди про співпрацю в області безпеки між Сполученими Штатами і Йорданією.

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن مَّنَعَ مَسَاجِدَ اللَّهِ أَن يُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ

«Хто може бути більш несправедливим того, хто забороняє в мечетях Аллаха поминати ім’я Його» (2:114).

Всевишній Аллах зобов’язав (фард) мусульман вимагати звіт з правителів і суворо наказав їм діяти для їх виправлення, якщо вони попирають права громадян, або проявляють халатність у виконанні своїх обов’язків по відношенню до них, або нехтують якою-небудь справою громадян, або порушують закони Ісламу, або здійснюють правління іншим, аніж тим, що ниспослав Аллах.

Незважаючи на усі зусилля правлячих режимів у мусульманських країнах нормалізувати відносини і укласти угоди, видаливши ворожнечу з єврейським утворенням, між мусульманами та цим окупантом як і раніше зберігається стан ворожнечі.

У ці дні МВФ домовився з йорданським урядом та приватними особами щодо проведення другої сесії переговорів. МВФ бажає зробити рекламу своїй програмі відносно відновлення йорданської економіки.

Головне меню