Звістка про смерть носія заклику

Йорданія
Друкарня

 مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلً

 «Серед віруючих є такі, які вірні угоді, що уклали вони з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої обов’язки, і такі, які іще чекають, але ніяк не зрадять своїй угоді ».  (33:23).

Хізб-ут-Тахрір у Йорданії  сумує за одним із своїх активних та терплячих чоловіків , видатному вченому та мужтахіду, раніше викладачу в університеті  ісламських наук  у Мецці, Устазу:  

 

«Салману Абдуль Джелілу Залюму»

Абу Шахір

Який  пішов з життя вранці о суботі 19.05.2012 року у віці 75 років, які він провів у покорі Аллаху, сумлінній праці на шляху відновлення Ісламського способу життя шляхом встановлення Халіфату. Він був захисником Ісламу та проявляв терплячість під час хвороби та при утисканнях правителів, під час катувань  їх службами безпеки, коли його брали під варту, як в арабських, так і в йорданських в’язницях. Він завжди мав на мети довольство Всевишнього Аллаха та ставив його вище за усе інше. Його життя можна описати словами Всевишнього Аллаха:

قُلْ إِنَّ صَلَاتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

 «Скажи: «Воістину, мій намаз та моє жертвоприношення (або поклоніння), моє життя та моя смерть присвячені Аллаху, Господу світів». (6:162). 

Ми прохаємо Аллаха, щоб Він ввів нашого брата до райських просторів разом із пророками, сподвижниками, шахідами та праведниками, і наскільки ж чудові ці супутники. Нам же та його родині залишається проявляти терплячість та спокій.
Воістину, ми належимо Аллаху и до Нього наше повернення.   

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/16
Субота, 28 Джумада аль-Ахіра 1433 р.х.
19/05/2012

 

Головне меню