Делегація Хізб ут-Тахрір рушила до російського посольства в Аммані, вручити заяву

Йорданія
Друкарня

Директор по зв'язках з громадськістю в російському посольстві в Аммані не приховував свого страху в момент, коли почув ім'я Хізб ут-Тахрір. Посольство ж відмовилося прийняти заяву!!

Делегація Хізб ут-Тахрір на чолі з паном Ахмадом Абу Каддум рушила до російського посольства в Аммані, щоб вручити послу заяву під назвою “Органи безпеки Татарстану проводять жорстокі репресії у відношенні мусульман”.

По прибутті делегації до будівлі посольства, вона попрохала дозволу увійти. До них вийшов директор по зв'язках з громадськістю, розпитуючи, кого представляє делегація. Керівник делегації відповів: Ми делегація від Хізб ут-Тахрір, - почувши це, директор почав тремтіти, відстрибнувши назад, чим привернув увагу кадрів громадської безпеки і присутньої поліції за свій недипломатичний вчинок, не знайшовши виправдання у той момент, коли йому на думку прийшла велич держави Халіфат, і що час їх звіту перед ним вже недалеко. Коли ж він трохи заспокоївся, зібравшись з думками, спитав: Що ви бажаєте? Керівник делегації відповів, що ми несемо заяву, видану Хізб ут-Тахрір в Росії, і бажаємо передати її послу. Тоді директор повернувся в будівлю посольства, а потім надіслав делегації повідомлення про те, що посольство відмовляється впустити нас у будівлю і відкидає прийняття нашої заяви.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
№ 35/13
Понеділок, 10 Рабі ус-сані 1434 г.х.
10/02/2014

Головне меню