Мусульман Гази вбивають, аль-Акса плаче, а йорданський режим заявляє про свою бездіяльність і неспроможність засудженнями та осудом!

Йорданія
Друкарня

У той час коли йорданське військо – найближчий сусід мусульман Палестини і вершитель благородної битви – повинно рухатися на допомогу мусульманам Гази й усім мусульманам Палестини, приходить офіційна відповідь режиму в Йорданії у вигляді засудження словами офіційного представника від імені уряду.  І закликає до повернення до переговорів словами міністра закордонних справ під час його зустрічі з МЗС Єгипту – іншого найближчого сусіда мусульман Гази, який досі за цих обставин продовжує зачиняти КПП на кордоні. І це замість того, щоб привести у рух військо Єгипту, щоб розгромити євреїв, врятувати мусульман в Газі і визволити мечеть аль-Акса!

О мусульмани!

Офіційна бездіяльність, в якій ховаються ваші правителі, прикриваючись міжнародним правом, винайденим для знищення мусульман, розчленування їх країн і недопущення їх відродження. А також освячення правлячих режимів у ваших країнах і причиною їх подальшої присутності. Ці ганебні домовленості стали вашою мовчанкою у відношенні до режимів і потуранню перед притягненням їх до відповідальності або руху, щоб змусити їх допомогти мусульманам, - усе це змусить вас незабаром повторювати славнозвісні слова: «мене було з’їдено того дня, коли було з’їдено Білого бика»!

О мусульмани благої Йорданії – місця збору охорони кордонів (рібат)!

Ті, кого вбивають в Газі та у Шамі – це ваші брати за вірою та кров’ю, ваш Всемогутній Великий Господь каже:

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ

«Воістину, віруючі - брати» (49:10).

Він не сказав: воістину, палестинці, або йорданці, або саудівці брати. Ваш Пророк ﷺ говорить: «Мусульманин брат мусульманина, він не стане пригноблювати його, принижувати або зраджувати». Так подивіться, що ж ви зробили у допомогу вашим братам і вашим родинам, у той час як армія – це ваша армія, а солдати в ній – ваші сини! Що ж ви зробили перед цим офіційним ганебним боягузтвом! Ми нагадуємо вам, що Палестина була втрачена після того, як ви втратили Халіфат. А тому ми закликаємо вас до роботи, щоб визволити захоплену землю і повернути Уммі її велич та пошану, якими вона була відома всьому світові на протязі більше ніж тринадцяти віків. У той час ми були господами цього світу у затінку Ісламу і з благословення і вдоволення Милосердного!

Ми закликаємо вас до роботи для встановлення Халіфату за методом пророкування, де у вас буде Імам, з яким ви будете битися і захищатися за ним! Кусання пальців не зупиняє кров та ріки сліз і жодним чином не допомагає людям, які опинилися під обстрілом! Це тільки відчай, який не відправить їм нічого, окрім послань немічності та капітуляції! Так закричіть, поки ваші армії не почують ваш крик і не підкорять вам ваших правителів для допомоги вашим братам і мечеті аль-Акса! А потім виплесніть усі ваші зусилля для утворення Халіфату, який заспокоїть ваші горлянки і зцілить серця!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Йорданія
Субота, 14 Рамадан 1435 р.х.
12/07/2014
№ 35/38

Головне меню