Лідери міжнародного тероризму збираються у Багдаді для боротьби з "тероризмом"!

Ірак
Друкарня

Уряд у Багдаді у "Зеленій зоні" збирається сьогодні, проявляючи почуття радості, за бетонними стінами, тому що проводять конференції або змови з участю ватажків тиранів із арабів та не арабів у так званій боротьбі з "тероризмом" і розробляють практичні механізми, щоб викоренити та усунути тероризм.

Засоби масової інформації повідомили, що запрошення на конференцію були підготовлені комітетом на більше ніж 60 країн, на запрошення відповіли 45 учасників на чолі з п’ятьма постійними членами, відомі як Рада (Безпеки), а також представниками Європейського союзу та тих або інших країн. Не можна не помітити, що уряд США — згідно заяві прес-секретаря конференції — будуть присутніми з найбільшою делегацією! Не кажучи вже про присутність американських центрів досліджень та розробок в області тероризму. Відчувається те, що справжнім заколотником цієї конференції є Америка, а не її слуги (уряд Малікі) ну за винятком того, що уряд Малікі понесуть фінансові витрати та забезпечать безпеку, у спробі приховати свій повний провал в управлінні справами великої країни як Ірак.

О, благородний народ Іраку!

Уважний погляд на нещодавню історію ясно показує нам, - не помітить тільки сліпий — що основні відвідувачі цієї конференції це ватажки, які очолюють тероризм. Вони вже колонізували більшість народів землі, вони дуже жорстоко обходяться з ними, поневолюють, вбивають та принижують їх, протягом усього цього часу. Вони грабують усе найкраще, чим Всевишній Аллах наділив ці країни із багатств і будують на цьому свою економіку, заводи та усю цивілізацію. Колоністи, такі як Великобританія, Франція та Італія, а пізніше Америка є грабіжниками цих багатств, і більше усього мусульмани вкусили пригноблення та тиранію від цих колоніалістів.

Ми задаємось питанням, чи знав Ірак до цього жорстокого вторгнення невірних у 2003 році, що таке міжконфесійний розбрат, секти, міни, теракти, або поява бойовиків, незалежно від їх схильності, або поширення епідемій та наркотиків, кордони та пости із колючого дроту та цегляних бар’єрів, від яких країна стала більше схожою на велику в’язницю? Відповідь очевидна.

А масивні пожежі найбільших економічних центрів, архівів та банків, центрів важливої документації, цей список можна продовжувати безкінечно!

Ці незаперечні факти ми приводили та будемо приводити вам, щоб ви знали, що криза і увесь цей жалюгідний стан підтримується (аль-Малікі), за яким стоять (його союзники) вороги мусульман, щоб утворити нову реальність для досягнення своїх шкідливих цілей у регіоні. Ці волаючі і вбивства, і геноцид і приниження прикриваються брехливими заявами, від яких люди вже втомились, вони постійно брехливо пов’язують усе це з (каідою та іншими). Але жити його гріховному уряду залишилось недовго, тому протягом стислого часу, побачивши своє положення, він почав будувати інтриги та виступати з повідомленнями:

يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلا غُرُورًا 

"Він дає їм обіцянки та збуджує в них надії. Але сатана не обіцяє їм нічого, окрім спокуси". (04:120)

Можливо, він знайде собі вихід, але це неможливо... горе йому!

О, мусульмани!

Реальні мотиви проведення даної конференції, це пробудження велетенської умми Ісламу, яка знесла стіну страху перед своїми правителями тиранами, будь-то в арабських країнах зокрема або у мусульманських країнах в загалом. Прокинувшись, вона почала вимагати змінення систем розбещеності, аморальності капіталізму. Ця умма наполягає на втіленні шаріату її Господа Вседержателя, щоб зберегти свою гідність та безпеку. А доктрина Ісламу оживає у її жилах, яка спонукає її підтримувати один одного, долаючи штучні кордони, встановлені невірними, і це повертає її до єдності умми, так, як побажав для неї Аллах. І вже є явні ознаки обіцяної перемоги, які з’являються в один і той же час разом з невдачами зарозумілих держав невір’я. Скільки докладають зусиль ці агенти по підвищенню свого іміджу, але незважаючи на це, їх проекти разом з ними народжуються мертвими. Тому розуміючи те, їх кінець близько , вони у поспіху покликали один одного на допомогу.

Це реальність конференції, скликаної нібито проти тероризму, що розкриває звіт прес-секретаря про конференцію Радиє Савва: Ірак надасть на конференції низку пропозицій для підписання угоди співпраці розвідки між країнами регіону у боротьбі з тероризмом. За словами іншого політичного джерела, для газети Заман, говориться: що Ірак під час конференції пропонує засоби та методи для співпраці у військовій області та в області безпеки, на регіональному та міжнародному рівнях з метою боротьби з терористичними групами, які здійснюють інтенсивні атаки на Ірак.

Отож, ця спроба затримати потік благословенного ісламського пробудження, на шляху якого не встоїть жодна хитрість та змова. Тому що допомога Аллаха близька, незважаючи на бажання тиранів, і їх не очікує нічого, окрім розчарування та програшу у цьому світі і покарання у наступному, згідно словам Всемогутнього Аллаха, коли Він сказав:

* وَمَكَرُوا مَكْرًا وَمَكَرْنَا مَكْرًا وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ * فَانظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ مَكْرِهِمْ أَنَّا دَمَّرْنَاهُمْ وَقَوْمَهُمْ أَجْمَعِينَ *  فَتِلْكَ بُيُوتُهُمْ خَاوِيَةً بِمَا ظَلَمُوا ۗ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً لِّقَوْمٍ يَعْلَمُونَ *  وَأَنجَيْنَا الَّذِينَ آمَنُوا وَكَانُوا يَتَّقُونَ

Вони задумали хитрість, і Ми задумали хитрість, але вони не відчували цього. 51. Подивись же, яким був кінець їх хитрості! Ми знищили їх разом з усім їх народом. 52. Ось їх дома, зруйновані за те, що вони вчиняли несправедливо. Воістину, у цьому знамення для людей знаючих. 53. А тих, які увірували та були богобоязливими, Ми врятували. (27: 50-53)

О, мусульмани!

Ані для кого не таємниця, що реальний тероризм це те, що практикують великі держави та їх хвости та агенти, проти усього світу, а особливо проти мусульман. І вже прийшов час покінчити з цим тероризмом, а це можливо тільки за допомогою другої держави халіфат на основі методу пророцтва, і його час прийшов — дасть Аллах — адже Він обіцяв Його рабам зміцнення та перемогу, сказав:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الأرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

Аллах обіцяв тим із вас, які увірували та робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями. (24:55)


11 Джумада аль-уля 1435 р.х.
12.03.2014
Хізб ут-Тахрір Ірак

Головне меню