Америка відправляє своїх солдатів до Ємену на військові операції

Ємен
Друкарня

Конфліктуючі сторони у країні мовчки спостерігають за тим, що відбувається. І навіть координують свої дії з нею!

Міністерство оборони США о неділі заявило про смерть одного із своїх солдатів і пораненні іще трьох внаслідок виконання бойових завдань проти організації «Аль-Каїда» в Ємені. Французьке агентство «AFP», цитуючи висловлювання міністерства оборони США (Пентагон), заявило про те, що «один солдат був вбитий і іще троє поранені під час наступальної операції проти сил «Аль-Каїди» у провінції аль-Байда у центральному Ємені», не згадуючи більше ніяких подробиць.

Раніше того ж дня місцеві джерела в Ємені передали для «Ємен Монітор» новину про те, що озброєні особи із різноманітних племен звинувачують ся у зв’язках з організацією «Аль-Каїда», що саме вони збили американський літак у районі Кіфа Ріда у провінції аль-Байда. Це відбулось паралельно з американською операцією по висадці повітряного десанту у тому ж районі. Джерела заявляють про те,що «внаслідок повітряної висадки американських сил було вбито та поранено десятки громадянських осіб, серед яких — жінки, діти та старі, а також декілька старійшин племен, яких Вашингтон звинуватив у зв’язках з «Аль-Каїдою», а саме — шейх Абд ар-Райуф аз-Захаб, шейх Султан аз-Захаб та шейх Сейф аль-Джауфій».

Газета «The New York Times» передала, що «операція наступу на лігво «Аль-Каїды» у провінції аль-Байда стала першою операцією, проведеною під час президентства Трампа».

Також «Аль-Каїда» в Ємені на своїх сайтах оприлюднила пояснення стосовно операції американських військ у районі Якля у провінції аль-Байда.

Через свої інформаційні джерела у регіоні «Аль-Каїда» заявила про те, що «метою десанту стало одне село, і внаслідок американської висадки були вбиті десятки людей, багато хто з них — діти та жінки». Згідно тим же джерелам, «американські літаки знаходились в небі з дев’яти годин ночі, а сама операція по висадці десанту почалась о неділі о восьмій ранку, після того, як чотири гелікоптери «Apache» нанесли шістнадцять ракетних ударів по трьом будинкам у селі. Далі почалася висадка американських солдатів, з якими зав’язалась перестрілка, що тривала дві години, внаслідок чого американці втратили декілька своїх солдатів вбитими та пораненими». У заяві також говориться, що американські солдати «відкрили вогонь по жінкам та дітям, що привело до великих жертв серед мирного населення. Це — відвертий злочин та жахлива бійня». Стаття завершується підбиттям підсумків , де говориться, що «загальна кількість уродженців села досягає тридцяти людей, серед яких — чоловіки , жінки та діти».

Америка коїть свої злочини в Ємені під приводом боротьби з тероризмом, і у той же час конфліктуючі між собою сторони всередині країни обслуговують інтереси своїх хазяїв — Америки або Англії, — піддаючи знищенню і країну, і народ. Сором викликає іще і те, що кожна сторона заявляє про себе, нібито вона б’ється у благо країни, за її свободу. Але ось Америка втоптує цю саму свободу у багно, а конфліктуючі між собою сторони в Ємені, чудово знаючи про подібні злочини, допомагають Америці та координують з нею військові дії. Так вчиняють і хоусіти, які кричать «Смерть Америці», зі своїм союзником Алі Салехом, і Хаді Мансур, які підпитуються допомогою з боку держав-союзників, що контролюють повітряний простір в Ємені. Усі вони ведуть змови проти Ємену та його народу і борються між собою за владу, не враховуючи при цьому інтересів країни. Якщо б в них було б благо, то вони припинили ю скеровувати свою зброю проти один одного і почали воювати проти істинного ворога, що нападає на них, на їх же землі!!!

О віруючі та мудрі жителі Ємену! Настав час дізнатись правду про конфліктуючі між собою сторони у вашій країні, дізнатись правду про правителів, які лише ззовні показують себе помічниками у рішенні ваших проблем, дізнатись правду про їх союзників, які слугують невірному колонізатору на чолі з Америкою. Настав час дізнатись правду про сутність усіх гасел про необхідній ворожнечі з Америкою, що це — усього лише брехливі гасла і не більше. Знайте, що Хізб ут-Тахрір закликає вас до співпраці у діяльності, яка приведе вас до величі, пануванню, згуртованості у ваших рядах. Ви зможете покінчити з фітною (смутою), яка поглинула вас. Усього цього можна досягти при спільній діяльності по встановленню Праведного Халіфату за методом пророцтва . саме Халіфат захистить вас та відрубає руки колонізаторів, які тягнуться до вашої країни. Того дня зрадіють віруючі.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ємен
Понеділок, 2 Джумада аль-уля 1438 р.х.
30.01.2017 р.

Головне меню