Сторони конфлікту ввергають народ Ємену із одного вогню протистояння в інший, щоб вислужитись перед колонізаторами. О люди Ємену, бійтесь вогню Господа світів

Ємен
Друкарня

Народ Ємену як і раніше страждає від боротьби, яка бушує між Америкою та Англією останні 3 роки.

Це озброєне протистояння знищило сільське господарство, унесло життя багатьох дітей, принесло голод, бідність,відсутність основних послуг, невиплату заробітних плат, розграбування багатств, поширення хвороб та ріст цін … Проте, незважаючи на це, конфліктуючі сторони (які ведуть боротьбу в ім’я колонізаторів) не збираються дотримуватись перед своїм народом ані родинних, ані договірних зобов’язань. Вони ведуть народ Ємену від одного конфлікту до іншого, і усе це — заради вдоволення своїх хазяїв із числа американців та англійців.

Англія за допомогою ОАЕ підтримує Абд Раббо Мансура Хаді, і до сьогоднішнього дня вона підтримувала Алі Абдуллаха Салеха, тому що він був її агентом. Також вона з усіх сил намагається зберегти свої інтереси через взаємодію своїх агентів з хоусітами на півночі та сепаратистами на півдні країни. У свій час Америка доручила Саудівській Аравії провести операцію «Вирішальний шторм», щоб надати хоусітам статус пригноблених після того, як вони були у ролі агресорів, і додати їм легітимності в очах народу, а зовсім не для того, щоб знищити їх. І сьогодні ми бачимо, що результатом цієї військової операції стало зміцнення позицій хоусітів, особливо після вбивства Салеха. Адже для Салеха призначалась роль героя, суть якої полягала у тому, щоб за допомогою нього хоусіти були скинуті, а потім повинно було відбутись злиття двох «ворожих» таборів, тобто табору Хаді та табору Салеха. Проте Америка, використовуючи хоусітів, вбила Салеха, чим і зірвала англійський план. Тепер Англія залишилась тільки з одним табором, а це позбавило її можливості парирувати та напряму впливати на агентів Америки в Ємені.

Алі Салех — англійський агент, який керував країною на протязі 33 років, слугуючи інтересам Англії та розв’язавши корупцію у країні, де є величезна кількість багатств. Незважаючи на те, що його режим увібрався у шати Ісламу, насправді він є республіканським секуляристським режимом. Живучи при такому режимі, люди були далекі від Ісламу та його законів, один озброєний конфлікт змінював інший. Тому, коли хтось оплакував його, він оплакував не як президента або владу, а як людину, яку хоусіти вбили провокаційно та аморально, адже, на думку народу, вони гірше, аніж Салех.

На даний момент обидві сторони конфлікту не зацікавлені в Ісламі, їх цікавлять огидні сектантські гасла, які використовуються для приваблення послідовників та подальшої мобілізації їх на озброєну боротьбу. Що стосується встановлення Ісламу як системи для життя, то подібне їх не цікавить, вони не розглядають це як мету своєї діяльності. Навпаки, вони ведуть боротьбу під гаслом «Боротьба з тероризмом» на благо Америки та Заходу. Також вони згодні з республіканським правлінням та світською державою.

У списки терористів Америка не включила хоусітів, їх прародителя Іран та його партії. Дії хоусітів не засуджувались, навпаки їх діяльність подавалась як діяльність меншості, яка хоче відстояти свої зневажені права на законних підставах. Люди бачать, як вони оспівують нащадків Пророка Мухаммада ﷺ, але при цьому їх дії та їх режим нічим не відрізняються від колишніх правителів, це такий же поліцейський, деспотичний режим, який погано ставиться до Ісламу, що склав про себе враження як проект вбивств, різанини та полум’яних речей про віру.

Що стосується півдня Ємену, то проамериканський сепаратистський рух «Аль-Хірак» викликає безсоння у агентів Англії, незважаючи нате, що ОАЕ підтримує їх. Підтримка сепаратистам здійснюється тільки лише з однією метою — дізнатись та завадити їх планам. Ганебно те,що ми знаходимо цих сепаратистов такими, що ідуть врозріз з інтересами Умми, які полягають у її єдності та скасуванні штучних кордонів, встановлених колонізаторами, а також звільненні аль-Акси. І у дану мить вони вимагають розчленування країни, що є неприпустимим по Шаріату та неприйнятним з точки зору реальності і народу.О,якщо б вони розуміли!

О жителі Ємену! Ця війна погубить вас, немає для вас у ній блага, навпаки, вона — не у ваших інтересах, вона несе з собою лише одні руйнування! Ми закликаємо вас взяти участь у зупиненні цих міжусобиць та конфліктів на підставі свідомості, що виходить із вашого ісламського світогляду і мудрості, якою ви пишаєтесь. Дивно, як ви можете посилати своїх дітей на ці конфлікти, адже тим самим ви уподібнюєтесь людям часів джахілії (невігластва), коли вони вбивали своїх дітей через страх перед голодом. Безробіття, бідність, голод — усе це справа рук конфліктуючих сторін, саме вони привели вас до такого положення. Хіба ви не бачите?

Вони борються за владу та багатства країни, вони як невиліковна хвороба. Якщо вони сперечаються, то гинете ви, якщо вони домовляються, то разом грабують багатства Ємену, прирікаючи вас на голод. Єдиними виходом для вас із ситуації, яка склалася, є встановлення держави Халіфат, правління у якій буде здійснюватись як у часи пророцтва. Він згуртує вас, покладе край вашим стражданням та усуне ненависть та злобу один до одного, що з’явились у ваших серцях через фанатизм, регіоналізм та ділення на етноси. Так поверніть у ваше життя правління Аллаха та Його Шаріат, і лише тоді Аллах, Його Посланець ﷺ та ті, хто населяє землю та небеса, будуть задоволені. Саме тоді ви станете прихильниками віри та мудрості, проте зараз ця віра та мудрість відсутні, у результаті чого ви віддалені від релігії, атмосфера у вашій країні отруєна західними ідеями, у ній головують світські системи.

О наш народ Ємену! Нехай вашою проблемою буде проблема приходу до влади Ісламу, а не боротьба за владу заради влади. Не допускайте, щоб проти вас використовували заклики секуляризму, світської держави, сектантства, регіоналізм або резолюції ООН. Якщо ви звернетесь до Аллаху у боротьбі проти колонізаторів та їх правлячих режимів, то їх спіткає участь ваших предків, відносно яких Аллах сказав:

فَقَالُواْ رَبَّنَا بَٰعِدۡ بَيۡنَ أَسۡفَارِنَا وَظَلَمُوٓاْ أَنفُسَهُمۡ فَجَعَلۡنَٰهُمۡ أَحَادِيثَ وَمَزَّقۡنَٰهُمۡ كُلَّ مُمَزَّقٍۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَأٓيَٰتٖ لِّكُلِّ صَبَّارٖ شَكُورٖ

«Вони сказали: «Господь наш! Продовж відстань між нашими зупинками у дорозі». Вони вчинили несправедливо по відношенню до себе. Ми зробили їх предметом сказань та розсіяли їх. Воістину, у цьому — знамення для кожного, хто терплячий та вдячний» (34:19).

Жителі Ємену були частиною Умми на протязі усього періоду Першого Праведного Халіфату. Умма була єдиною, під керівництвом одного правителя, під одним прапором, проживаючи гідне життя. У ті часи єменці були людьми віри, мудрості, милосердя, незважаючи на примітивність засобів пересування та важкі обставини. Саме світогляд Ісламу та його закони змінили їх життя, але потім прийшов колонізатор і нав’язав нам свою культуру, і ми стали тем, ким стали!

Ми закликаємо вас до діяльності для докорінного змінення проти дурнів, які розігрують між собою ваше майбутнє і штовхають вас на загибель. Не будьте з тими, хто сидить, склавши руки, спасувавши перед реальною дійсністю. Ми застерігаємо вас від жертв заради інтересів Заходу, не схиляйтесь на їх сторону:

وَلَا تَرۡكَنُوٓاْ إِلَى ٱلَّذِينَ ظَلَمُواْ فَتَمَسَّكُمُ ٱلنَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ ٱللَّهِ مِنۡ أَوۡلِيَآءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ

«Не схиляйтесь на сторону беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки» (11:113).

І знайте, що метод у зміненні вашої реальної дійсності є методом Посланця ﷺ, так змагайтесь у цьому ті, хто змагається!

Хізб ут-Тахрір в Ємені
22 Рабіуль-авваль 1439 р.х.
10.12.2017 р.

Головне меню