Підготовка хоусітів до прийняття режиму Аль Сауд

Ємен
Друкарня

На протязі останніх декількох місяців хоусіти під егідою США проводили таємні переговори у Маскаті з режимом Аль Сауд, побоюючись того, що їх послідовники, які б’ються на північному кордоні Ємену, дізнаються про деталі зустрічі і будуть шоковані.

У понеділок, 18 листопада 2019 року, офіційний представник хоусітів Мухаммад Абдуссалам із столиці Омана заявив, що Маскат є посередником між ними і режимом Аль Сауд. Це означає, що минули місяці переговорів привели до результатів на шляху до примирення з режимом Аль Сауд. Тепер лідери хоусітів бажають підготувати своїх послідовників до прийняття цих результатів, перш ніж про них заявлять відкрито, особливо враховуючи те, що у п’ятницю 15 листопада 2019 року Маскат відвідав Мухаммад ібн Сальман ібн Абдульазіз.

Роки війни і кровопролиття закінчились рукостисканням, посмішками і поцілунками, спільним фотографуванням, як нібито нічого і не трапилось! Як нібито не було мертвих жінок і дітей, яким нічого не світило від цієї безглуздої війни, що відкрила нову рану на тілі Умми. Більше усього болі приносить те, що переговори проходили під егідою Америки, яка була третьою стороною війни, що постачала першій стороні зброю і паливо для винищувачів, а другій стороні — розвіддані, або прямо підтримуючи її у військових зіткненнях своїми силами, як це трапилось на горі Сааліб у місцевості аль-Манасіх, у селищі Якла та в інших частинах Ємену.

Громадська думка хоусітів готується до того, щоб повільно публікувати деталі приголомшливої новини, щоб їх приймали вимушено. Хто ж не прийме це, того спробують приборкати, перш ніж звинуватити у зрадництві і викинути на смітник історії. Таким чином, хоусіти, Хаді і ті, хто передував їм, неминуче опиняться в обіймах режиму Аль Сауд, і це лише справа часу.

Родина Аль Сауд стане для хоусітів братом, якого треба оберігати після того, як він був ворогом, якого треба «прибрати з дороги, щоб звільнити мечеть аль-Аксу». Хусітам залишається лише слідувати своєму лідеру утримати язик за зубами і не забруднювати святість аль-Акси своїми висловлюваннями, як це робили аль-Муізз Лідініллах аль-Фатімі та Алі Хаменеі, від яких було чути лише гучні висловлювання замість звуків зброї. Треба порадити йому залишити звільнення аль-Акси подібним до Умару ібн аль-Хаттабу та Салахуддіну аль-Айюбі. У той день земля затрясеться від тупоту визволителя аль-Кудса після народження Другого Праведного Халіфату. У той день хоусіти будуть кричати подібно тому, як кричав Ібн Азяб у ніч Другої клятви при Акабі, коли ансари присягнули Пророку ﷺ і прийняли його як ісламського правителя Медіни.

 


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені
№ H.T.Y. 11/1441
Субота, 26 Рабі аль-авваль 1441 р.х.
23.11.2019 р.

Головне меню