Хоусіти просувають американський план по контролю економіки Ємену

Ємен
Друкарня

Глава Вищого революційного комітету Ємену Мухаммад Алі аль-Хоусі закликав Палату представників та уряд національного порятунку провести публічні розгляди доповідей Всесвітнього банку по Ємену . Відповідний твіт аль-Хоусі був опублікований в офіційній щоденній газеті «Аль-Тавра» 16 листопада.

Дана вимога від Верховної Політичної Ради перш за усе вказує на те, що хоусіти мають намір підготувати підґрунтя для використання міжнародного валютного фонду, Всесвітнього банку та до них подібних структур з метою отримати додаткові кредити і тим самим дати їм можливість збільшити економічні страждання єменського народу і покінчити з рештками єменської економіки, яку Всесвітній банк експлуатує вже з 1995 р., а МВФ — з 2011р. Америка усе більше продовжує використовувати Всесвітній банк та МВФ в Ємені з тієї миті, як Ємен приховано почав співпрацю з ними у 1975 р. у часи правління Ібрахіма аль-Хамді, а після американської невдачі у спробі відколоти Південний Ємен за допомогою військового конфлікту у 1994 р. країні нав’язали програму адміністративно-фінансових реформ.

Аналогічно Америка використала банк і фонд у якості троянського коня для того, щоб привести своїх агентів хоусітів до влади у 2014 р. Кінцевою метою США від своїх двох міжнародних фінансових інструментів є отримання гегемонії над економікою Ємену і диктату над його керівництвом за допомогою відсоткових позик і девальвації місцевої валюти, що приводить до високих цін на товари послуги, а також до приватизації об’єктів державної власності американськими компаніями, як про це пише Джон Перкінс у своїй книзі «Таємна історія американської імперії. Економічні вбивці і правда про глобальну корупцію».

Це розкриває те, що хоусіти замішані у просуненні економічних проектів США після того, як Америка дозволила їм усунути від керівництва англійського агента Мансура Хаді. Так Еквадор призупинив виплату відсотків по кредитам від МВФ та Всесвітнього банку через очевидну волаючу несправедливість у відношенні нього. Еквадор виявися гідніше, хоробріше вас, відкинувши зло, а ви ж задоволені ним і насмілюєтесь виступити проти Аллаха, роблячи заборонене!

Ви, хоусіти, внушаєте брехню людям про те, що воюєте проти Америки, хоча правда полягає у тому, що в напряму допомагаєте їй здійснювати її підступи на землі Ємену. Ви вітаєте тут її колоніальні інструменти — МВФ та Всесвітній банк, і лізете у відсотки, про які Аллах сказав:

وَأَحَلَّ اللَّهُ الْبَيْعَ وَحَرَّمَ الرِّبَا

«Аллах дозволив торгівлю і заборонив лихварство» (2:275), —

а ви говорите своїм фанатам про те, що прийшли для надання допомоги Ісламу!

Аллах, Субханахува Тааля, говорить:

كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ ۚ إِنْ يَقُولُونَ إِلَّا كَذِبًا

«Тяжкі слова, як виходять із їх вуст, і говорять вони одну лише брехню» (18:5).

О, народ Ємену! Хіба це нормально, що ваші правителі брешуть вам? Давайте ж діяти разом з Хізб ут-Тахрір — лідером, який не бреше своєму народу — заради відновлення ісламського образу життя, встановлення держави Другий Праведний Халіфат — те, над чим працює Хізб, прагнучи здійснити обіцянку Аллаха:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі» (24:55), —

І благу звістку Посланця ﷺ у хадісі від Нумана ібн Башіра:

...ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«...а потім прийде Халіфат за методом пророцтва».

 

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені
№ H.T.Y. 1441/10
Середа, 23 Рабі уль-авваль 1441 р.х.
20.11.2019 р.

Головне меню