Як ви поведете діалог зі злочинцями?

Сирія
Друкарня

Чи побажає Сирійська коаліція вирушити на Конференцію «Женева-2» та вести діалог з делегаціями ката Башара та держав, які підтримують вбивства проти нас? Як огидно те, що вони роблять!

Телеканал «Аль-Арабія» з посиланням на Франс Пресс, сьогодні о суботі повідомляє, що представники Національної коаліції сирійських революційних та опозиційних сил очікують офіційного запрошення з боку ООН на конференцію «Женева-2», при цьому підкреслюючи, що ООН – єдина організація, під чиєю егідою скликується дана конференція. Як заявив на прес-конференції  у Стамбулі представник коаліції Халід аль Саліх: «Ми готові брати участь у будь-яких політичних процесах, скерованих на виконання вимог сирійського народу». Інший представник коаліції Самір Нашар підтвердив , що керівництво коаліції провело тривалу бесіду з послом США Фордом, де обговорили усі очікування коаліції від «Женеви-2», при цьому не отримавши жодних гарантій стосовно долі Асаду та ролі Ірану на конференції, якщо вони відбудеться. А з іншого боку Міністр інформації помираючого режиму у Сирії Омран аз-Зоубі сказав: «Ми поїдемо до Женеви, щоб передати владу».    

О, терплячі мусульмани Шаму, які присвятили свою революцію Аллаху під гаслом «Вона заради Аллаха!»

Це вони вас представляють?! Вони збираються з ворогами Аллаха: міністром Катару та послом Америки... Потім, брехливо представляють бажання усунути Башара та його режим своїм «єдиним приводом» поїздки. Потім, коли стане вже зовсім запізно, вони почнуть виправдовуватись, що якщо б знали, що нічого окрім брехливих обіцянок не отримують, не вирушили б туди!  Вони вирушають туди, будучи згодними продати пролиту кров ваших отців, синів, братів та родин, які пали шахідами, і для цього готові передати ваше питання до рук ООН – лігвища змовників проти мусульман та їх країн, у якій панує американське, російське та китайське «ВЕТО»… А коли повернути буде вже зовсім нічого, вони вигукнуть: «Ми були одурманені та не розуміли цього!» Вони злочинці! І їх заклик на цьому закінчиться, у той час, коли нас обстрілюють вдень та вночі найжахливішими видами зброї у світі – російським по виробництву та американським по змові. Вони сліпі, німі та не розуміють. Якщо б Аллах бачив в них благо, то дав би їм можливість почути. У них серця, які не розуміють, і очі, які не бачать, і вуха, які не чують. Вони подібні до худоби, але є іще більш заблуканими. Саме вони є безпечними невігласами! Хіба вони не знають, що притягують ганьбу на своїх рідних та свою Умму, погоджуючись вирушити до Женеви та сидіти з бандою світової мафії від Америки та Росії до Ірану та Башара..?! Сказав Всевишній Аллах:  

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха та Посланця і не замахуйтесь на ввірене вам майно свідомо» (8:27).

О Аллах, ми не причетні до їх діянь та беремо Тебе у свідки тому, що ми викрили та застерегли їх. І ось також ми застерігаємо мусульман, що вони не отримують від них нічого окрім жалю та суму вже у цьому житті, раніше Наступного. Ми та усі, хто проголошує: «Наш керівник назавжди – наш господин Мухаммад», маємо намір добиватися змінення, доки не скинемо режим та не встановимо ісламський Халіфат на землях Шаму – оплоті Ісламу. Ми говоримо те, що сказав Всевишній Аллах:

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الأشْهَادُ يَوْمَ لا يَنْفَعُ الظَّالِمِينَ مَعْذِرَتُهُمْ وَلَهُمُ اللَّعْنَةُ وَلَهُمْ سُوءُ الدَّارِ

«Воістину, Ми  надамо допомогу Нашим Посланцям та віруючим у мирському житті і того дня, коли предстануть свідки. У той день вибачення (або виправдання) не допоможуть беззаконникам. На них лежить прокляття, і їм уготований Жахливий притулок» (8:27).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-155-22-026
06 Мухаррам 1435 р.х.
09/11/2013

Головне меню