Початок режимом масових вбивств у центральній в’язниці Алеппо

Сирія
Друкарня

О мусульмани! Масові вбивства сайданайської в'язниці були причиною революції Шаму і зараз масові вбивства центральної в'язниці Алеппо повинні бути прямою причиною для ліквідації злочинного режиму, який обіцяє народу Сирії ту ж чорну долю!

Не встигли висохнути чорнила протоколів зустріч Лондону, Парижу, Нью-Йорку, Москви і Стамбулу для так званого “політичного рішення ” сирійської проблеми, як злочинний режим, озлоблений на сирійський народ, збільшив пролиття крові на кожному чистому клаптику цієї землі — землі пророків, сподвижників і табіїнів.  Після масових вбивств Сафіри і облоги Дамаску, Хомса і Хами Башар аль-Асад і його прислужники розпочали масові вбивства у центральній в'язниці Алеппо. Він наказав своїм демонам обстрілювати беззбройних ув'язнених, які від страху стали ховатися за різними предметами у своїх камерах. Банда Асада стала обстрілювати цих героїв з РПГ. Це протитанковий гранатомет, яким вони стали обстрілювати беззбройних людей, що не мають при собі навіть ножа.

Мучениками стали двоє з волі Аллаха, Абу Джафар Омар Осман і поранений трьома пораненнями в ногу другий, який став стікати кров'ю. Це поряд з іншими пораненими, відносно яких немає жодної надії, що вони виживуть, якщо тільки їм брати не нададуть допомогу, не поспішать у центральну в'язницю Алеппо і не покладуть кінець злу війська Фараона цього сторіччя.

До тих вістей, які ми отримали, прикладаються фотографії, які підтверджують ці факти, від яких вкривається потом лоб усього людства і виявляється ненависть так званої міжнародної спільноти у відношенні мусульман Сирії, тому що вони відмовились від підкорення Америці і проголосили його Аллаху. Вони стійко стали чинити опір агенту Америки Башару та іншим її агентам у регіоні, яких викрила революція Шаму починаючи з Ірану, його партії у Лівані і закінчуючи Маліком в Іраку, Ердоганом в Туреччині та іншими рабами Америки з числа  решти арабських і мусульманських правителів. І нехай торкнеться прокляття Аллаха гнобителів.
О революціонери і захисники революції Шаму і релігії Іслам!

Ви знаєте, що є група, яка покладається на тих, хто чинить беззаконня і вони гарної думки про них. Декотрі з них зустрілися з міністром Катару, декотрі з послами і делегатами Заходу. Декотрі з них роблять кроки для зустрічі з послом держави, що чинить вбивства і руйнування Робертом Фордом, який їде в Туреччину, щоб заспокоїти вас. Що вони набули?  І що набула революція Шаму, покладаючись на них? Хіба вони не читали слова Всевишнього Аллаха:

وَلا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لا تُنْصَرُونَ

Не схиляйтесь на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів і помічників, окрім Аллаха, і тоді жоден вам не надасть допомоги. (11:113)

Але ми тут вітаємо серед вас тих, хто відмовився від принижень у своїй релігії, відмовились від коаліції і її представників, відмовились від підкорення Женеві — 1,2 і стали наполягати на ісламській революції і вимозі встановлення Халіфату в Сирії у майбутньому. Вони з нас і з усіх мусульман щирих до Аллаха і Його Пророка. Усі наші вдячності, визнання, мольба про стійкість і вдоволення Аллаха їм у цьому житті та у наступному. І щоб вони удостоїлися честі пити з водойми Пророка ﷺ, після якої вони не будуть відчувати спрагу ніколи. Вони і усі ті, хто надали допомогу мусульманам у в'язниці Алеппо і вивели їх з кігтів ворогів Аллаха.
 

Глава Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-154-22-026
Четвер, 04 Мухаррам 1435 р.х.
07/11/2013

Головне меню