«Бійтеся спокуси, яке наздожене не лише тих із вас, які були несправедливі. І знайте, що Аллах суворий у покаранні!»

Сирія
Друкарня

وَاتَّقُواْ فِتْنَةً لاَّ تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُواْ مِنكُمْ خَآصَّةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

«Бійтеся спокуси, яке наздожене не лише тих із вас, які були несправедливі. І знайте, що Аллах суворий у покаранні!»

Бойовики тирана Шаму спільно з бойовиками іранської партії у Лівані о четвер 19.05.2016 захопили місто Дейр-Асафір та дев’ять прилеглих сіл у районі Східна  Гута під Дамаском, скориставшись для цього розбратом між воюючими опозиційними загонами. Цей розбрат, про катастрофічні наслідки для революції та народу Шаму якої ми протягом тривалого часу попереджали, на додаток до того, що внаслідок неї пролилась кров мусульман та послабшали загони, надала злочинному режиму чудову можливість накинутись на обложені території та захопити їх, що вимусило втікати сотні родин, і без того замучених облогою та голодом.

Всупереч тому, що дана територія включена у зону «угоди про припинення військових дій», яка поширюється на декілька областей, тиранічний режим за своїм звичаєм у віроломстві та зрадництві у черговий раз порушив це уявне перемир’я, раз у раз беручи під контроль нові території, користуючись розбратом між загонами, які мовчки спостерігають за просуненням військ тирана та воюють між собою, абсолютно не піклуючись про долю революції та народ Шаму!

О мусульмани благословенного Шаму!

Неприйнятні дії низки керівників загонів та їх зв’язок з країнами-агентами Заходу під приводом отримання підтримки не принесли нічого, окрім всезагального хаосу у лавах, байдужості та розбрату ! Необхідно покласти край цим неприйнятним діям та зв’язкам військових командирів з країнами-агентами, які стверджують до своє прихильності народу Шама, але насправді ідучими згідно планів Америки, щоб взяти під контроль революцію та покінчити з нею. Також необхідно покласти край усім діям, скерованим на недбале ставлення до пролиття крові мусульман у розбратах, від яких нема ніякої користі, і привести винуватих до відповіді за ці дії! Аллах Тааля сказав:

وَاتَّقُواْ فِتْنَةً لاَّ تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُواْ مِنكُمْ خَآصَّةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

«Бійтеся спокуси, яке наздожене не лише тих із вас, які були несправедливі. І знайте, що Аллах суворий у покаранні!» (08:25).

Далі, треба прийняти політичний проект, який іде із ісламської акъиди, навколо якого об’єднаються загони, послідкувавши за щирим по відношенню до Єдиного Аллаха політичним керівництвом і поставивши перед собою задачу скинути режим та встановити на його руїнах правління Аллаха – Праведний Халіфат за методом пророцтва. Це – єдиний шлях до звільнення та єдиний спосіб привести революцію до перемоги. Аллах Тааля сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людині досягти того, що вона хоче) і що ви будете зібрані до Нього» (08:24).

 

Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
П’ятниця, 13 Шаъбану 1437 р.х.
20.05.2016 р.
№ 017/1437

Головне меню