О народ наш! Відповідайте проповіднику Аллаха

Сирія
Друкарня
يَا قَوْمَنَا أَجِيبُوا دَاعِيَ اللَّهِ

«О народ наш! Відповідайте проповіднику Аллаха» (46:31)
 

С кожним днем страждання народу Шаму стають усе більше і більше через вплив міжнародної змови, яка плететься проти нього.

Кровопролиття та вбивства стали щоденними, а число шахідів досягає величезних розмірів, про які відає лише Аллах! Революція Шаму обнажила брехню західного суспільства та його лицемірство, як і показала брехливість гнилої демократії, яка стала очевидною на тлі вимог народом Шама скинення тирану та втілення законів Аллаха на руїнах його правління. Колонізаторські країни розкрили своє істинне обличчя у руйнівній війні проти народу, який побажав звільнитись від гніту капіталізму та перейти до світла Ісламу, і усе це недивно у положенні, коли у світі втілюється система, заснована на ненависті до Ісламу та мусульманам, на колонізації народів та на висмоктуванні їх крові. Всевишній Аллах сповістив нас про їх суть, сказавши:

وَلا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا

«Вони не облишать битися з вами, доки не відвернуть вас від вашої релігії, якщо лише зможуть» (2:217)

І сказав:

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

«Іудеї та християни не будуть задоволені тобою, доки ти не станеш дотримуватись їх релігії» (2:120)

О стійкі мусульмани Шаму!

Проблема полягає не у змові держав усього світу проти нас – це їх звичайність. Як і не полягає вона у нестачі військового спорядження, провізії та мужів, тому що перемога не пов’язана з цим. Проте проблема полягає у відсутності деяких керівників загонів справжньої волі до того, щоб скинути цей злочинний режим, і у втраті ними здатності приймати самостійні рішення , яка була віднята у них їх «підтримкою» (тобто країнами, які підтримують ці загони), і саме вони стали приймати рішення, визначати лінію фронту та встановлювати для повстанців «червоні лінії», зайнявши ці загони другорядними боями, о виснажують їх енергію та сили. Більше того, ці «підтримуючі» країни стали причиною розколу та суперечок, наслідком чого стала втрата деяких областей, відхід повстанських загонів від своєї основної мети та непомірна витрата нашої крові та душ.

О мусульмани Шаму – серця дому Ісламу! Вірне визначення проблеми веде до її рішення, а тому керівникам загонів, пов’язаних з країнами, які стверджують про свою підтримку сирійської революції, необхідно обірвати свої контакти з цими країнами, щоб повернути собі здатність приймати самостійні рішення та позбутися від обмежень цих «підтримуючих», а потім проголосити про свою єдність навколо проекту Халіфату, про встановлення якого після правління тиранів сповістив нас Посланець Аллаха ﷺ. Лише так можна зруйнувати усі «червоні лінії», нав’язані ворогами Аллаха цій революції, і скерувати усю свою міць на удар по голові цього режиму та його оплоту, розташованому у Дамаску і на сирійському узбережжі. Лише тоді ми зможемо сказати, що керівники загонів рухаються у правильному напрямку, що заслуговую допомогу Аллаха. У протилежному випадку не закінчаться ваші страждання, а революція буде втрачена у темному тунелі переговорів. Так покваптесь ж взяти за руки цих керівників загонів, щоб обірвати усі зв’язки перш ніж потоне корабель. Посланець Аллаха ﷺ сказав: «…Якщо ті, хто перебуває на верхній палубі не зупинять їх від цього вчинку, то усі загинуть. А якщо зупинять, то усі врятуються», – передав Бухарі.

هَذَا بَلاغٌ لِلنَّاسِ وَلِيُنْذَرُوا بِهِ وَلِيَعْلَمُوا أَنَّمَا هُوَ إِلَهٌ وَاحِدٌ وَلِيَذَّكَّرَ أُولُو الألْبَابِ

«Це послання до людства. Нехай їх наставляють їм, і нехай вони знають, що Він – Єдиний Бог, і нехай замисляться володаря розуму» (14:52)

Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Сирія
25 Шавваль 1437
30.07.2016

Головне меню