Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас

Сирія
Друкарня

إِن يَنصُرْكُمُ اللَّـهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас» (3:160)

Як тільки у муджахідів з’явилось бажання та рішучість, вони одразу ж за лічені дні отримали багату кількість перемог у боротьбі проти сил несправедливості та тиранії у м. Алеппо на півночі Сирії. Незважаючи на участь міжнародного альянсу під керівництвом голови невір’я – Америки – на стороні її агента Башара, незважаючи на допомогу її союзника – Росії, – яка бомбардує позиції муджахідів та лома цивільних осіб, щоб зломити їх волю, тим не менш, міжнародна машина пригноблення зупинилась, будучи безпорадною перед стійкістю жителів Шаму та їх готовністю до самопожертви на шляху Аллаха. Те, що відбулось за ці останні декілька днів, доводить, не залишаючи жодних сумнівів, що ми здатні досягти перемоги, з волі Аллаха ﷻ, якщо станемо уповати на Нього належним чином, якщо зберемо усю рішучість та щире бажання та будемо далёкими від того, щоб просити допомоги у якихось зовнішніх сил.

Те, що деякі угрупування на півночі Сирії досягли угоди та змогли захопити важливі позиції в Алеппо, а також досягли угоди та змогли захопити важливі позиції в Алеппо, а також прорвати блокаду міста, спонукає нас на таку діяльність, сумлінніше якої іще не було, – діяльність заради об’єднання усіх щирих угрупувань навколо того,чим задоволений Аллах, заради їх об’єднання навколо проекту Праведного Халіфату за методом пророцтва и заради того, щоб вони обірвали зв’язки з іноземними режимами, які приймають різноманітні резолюції та проводять перед повстанцями червоні лінії, які неможна перетинати, з метою збереження злочинного режиму! Систематичні удари по злочинному режиму найкоротшим шляхом приведуть до його скорішого падіння. Необхідно відрубати голову режиму у Дамаску, вдарити йому у бік на узбережжі та нанести йому удар єдиним кулаком на півдні так само, як це було зроблено на півночі. Тоді повстанські угрупування зможуть вирвати гниле древо порочного, капіталістичного режиму з корінням, щоб посадити на його місце древо Великого Ісламу, яке буде постійно давати прожиток людям, з волі Аллаха...

О муджахіди Шаму!

Сили невір’я та тиранії знаходяться у відчаї перед обличчям вашої стійкості та завзяття, тому що ви віддали перевагу Аллаху перед собою! Сказав Всевишній:

وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ

«Не слабшайте та не сумуйте, у той час як ви будете на висоті, якщо ви дійсно є віруючими» (3:139).

Ви стали перемагати сирійського тирана, так не припиняйте ж цього! Проявіть терпіння, тому що перемога приходить разом з терпінням. Будьте такими, якими описав мусульман Посланець Аллаха ﷺ:

المؤمن للمؤمن كالبنيان يشد بعضه بعضا

«Віруючий по відношенню до віруючого – як дві будівлі, які підтримують одна одну» (передав Бухари).

Проголосіть про відкриття усіх фронтів проти тирану Шаму. Клянемося Аллахом, він та його хазяї не у змозі встояти перед силою істини, яка підтримується Господом небес та землі! Розпаліть вогонь під ногами тирана, і нехай революція Благословенного Шама стане уроком для ворогів Аллаха, – уроком, який примусить їх забути намовляння Шайтана! Ви – нащадки сподвижників, ви – нащадки Саада та Убади, ви – ті, хто відновить написання історії Ісламу та мусульман заново – чорнилами із світла!

О мусульмани Шаму, центру землі Ісламу!

Ви бачили своїми очима, як Захід виступив проти нас, як він намагався покінчити з Ісламом у нашій революції, прагнучи повернути її у бік переговорів, бажаючи впевнити усіх, що рішення революції Шаму у нашій революції, прагнучи повернути її у бік переговорів, бажаючи упевнити усіх, що рішення революції Шаму може бути лише політичним зі збереженням стовпів режиму та машини тиранії, яка складається із інституту армії та служби розвідки, що дало тирану Шаму друге дихання. Не дозволяйте нікому торгувати чистою кров’ю ваших дітей на ринку нечестивих переговорів! Зупиніть усіляку силу, яка бажає потиснути руку вбивці дітей, а також будь-кому , хто бажає порушити честь мусульман під яким би то не було приводом . Проголосіть відкрито, що ми ніколи не підемо не переговори, не здамось, не будемо іти на поступки і не зупинимось, доки не побачимо, як наступить обіцянка Аллаха! Для того, щоб підтвердилась обіцянка Посланця Аллаха ﷺ про завершення тиранічного правління та встановлення Праведного пророцтва та правління законами Аллаха, наша проблема повинна бути вирішена лише тоді своїми силами після того, як ми станемо уповати на Аллаха ﷻ. Будь-яка опора на ворогів Аллаха у бажанні вирішити свої проблеми є самогубством, приниженням та повним провалом. Продовжуйте революцію у такому виді, як вона почалась, – з гаслом «Вона – для Аллаха!». Не приймайте командуючим цією революцією нікого, окрім Посланця Аллаха ﷺ. Не погоджуйтесь на інший метод революції, окрім Шаріату Аллаха. Ніякі сили невір’я, навіть якщо вони об’єднаються, не зможуть повернути Умму Мухаммада ﷺ у пітьму невігластва.

Сказав Всевишній:

وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ

«Ми побажали надати милість тим, хто був принижений на землі, зробити їх ватажками та спадкоємцями» (28:5).


Хізб ут-Тахрір Сирія
3 Зуль-каъда 1437 р.х.
06.08.2016 р.

Головне меню