Підозрілі асоціації, підтримувані владою, сприяють боротьбі з Ісламом

Ліван
Друкарня

Прес-реліз

Ми помітили, що підозріла асоціація «KAFA», підтримувана владою і секуляристами, час від часу своїми гаслами і діями нападає на положення Шаріату про особистий статус. Вона за допомогою цих нападок прощупує громадську думку і проводить підготовчі заходи з метою скасування решти норм Ісламу, навмисно внушаючи, що причиною насильства у відношенні жінок є ці самі норми, одночасно закликаючи суспільство до прийняття західних законів заради порятунку жінки і гендерної рівності. Ця асоціація забуває, що саме Іслам вшанував і підніс жінку, у той час як Захід опустив її статус, перетворивши її на здобич для забаганок чоловіків і зробивши засобом реклами, оголивши її тіло і життя, як і поклавши на неї те, що вона не в силах винести. Вона забуває, що саме західні країни, такі як Британія чи Данія, займають перші місця по статистиці насильства у відношенні жінок і по показникам розлучень, зґвалтувань і розпаду родин.

Влада Лівану, прикриваючись подібними асоціаціями, заклопоталась скасуванням ісламських законів і прийняттям замість них законів Заходу при тому, що в більшості в ісламських земель, включаючи Ліван, не залишилось ніяких шаріатських положень, окрім тих, які стосуються особистого статусу. У той час, коли мусульмани прагнуть об’єднати ісламські землі в Праведному Халіфаті і застосувати усі положення Ісламу, знаючи, що розвиток пов’язаний виключно з Шаріатом Аллаха, ця асоціація при підтримці влади виступає з вимогою скасування решти положень і норм Шаріату.

Щодо цього ми заявляємо:

— Положення Шаріату підходять усім людям, як чоловікам, так і жінкам, оскільки виходять від Творця людини, життя і Всесвіту.

أَلَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ

«Невже цього не буде знати Той, Хто створив, якщо Він — Проникливий, Відаючий?» (67:14).

— Згуртованість родин, якою мусульманські країни відрізняються від західних, обумовлена дотриманням положень Шаріату, завдяки яким жінки зайняли своє високе положення, будь то матері, дружини, сестри чи доньки.

— Більше ані для кого не секрет, що звинувачення на адресу законів Шаріату про насильство над жінками здійснюються в межах боротьби проти Ісламу і виконання вимог західних країн, як нещодавно це спостерігалось в Тунісі, а також в межах протистояння поверненню решти положень Ісламу.

— Вкрай важливо запобігти нападу на положення Ісламу і покарати усіх тих, хто зазіхає на Шаріат Аллаха. Вони — прибічники повернення людини від поклоніння Творцю до поклоніння людям.

Ми застерігаємо владу від підтримки і виконання бажань цих божевільних. Положення нашого Шаріату мають перевагу над рештою усіх інших законів людей, і ми легко віддамо своє життя заради них.

І на завершення, ми виступаємо проти усього, що завдає страждання жінці та іншим людям. Посланець Аллаха ﷺ сказав у відношенні жінки:

لَا يُكْرِمُهَا إِلَّا كَرِيمٌ

«Тільки благородний гідно ставиться до неї» (Ібн Асакір).

Також він сказав:

رِفْقاً بِالْقَوَارِيرِ

«Будьте обережніше з кришталевими сосудами» (Бухарі, Муслім).

 

д-р Мухаммад Ібрахім
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Лівані
№ H.T.L 06/1440
08.12.2018 р.
Субота, 1 Рабі ус-сані 1440 р.х.

Головне меню