Єврейська окупація впевнена в тому, що не буде покарана «вівцями» і примножила свої злочини

Палестина
Друкарня

В останні дні збільшились жорстокі кримінальні напади, що чиняться єврейською окупацією проти Палестини, її народу і її святинь, у поселення, Єрусалим, Хеврон та інші частини Західного берегу.

 

Напади являли собою вбивства, руйнування будинків у Єрусалимі, напади на майно, спалювання посівів, спаплюження мечеті Аль-Акса і розкопки, що загрожують фундаменту мечеті, і останнє з цих нападів це підготування до розділу мечеті Аль-Акса між мусульманами і євреями. У цей же час обговорювався проект про розділ Аль-Акса і єврейську молитву, юридично, в парламенті в єврейському “кнессеті”, не кажучи вже про присутність ознак що вказують на намір почати будування “розділової стіни ” в аль-Аксі.

Відповідь арабських міністрів на ці злочини окупації, після їх зустрічі в Каїрі була ганебною і принизливою. Оскільки вони вирішили звернутися до Генеральної Асамблеї ООН і ЮНЕСКО, поставивши перед ними питання про дії “Ізраїлю”. Ми в Хізб ут-Тахрір вважаємо, що реальною відповіддю злочинам єврейської окупації є підняття армії Умми проти цього строю, щоб знищити його і повністю визволити Палестину й позбавити народ і мечеть аль-Акса від злочинів окупації. Ми підкреслюємо наступне:

Істинна причина того, що окупант проливає кров народу Палестини і спокійно чинить усі види злочинів, це ганебне раболіпство арабських режимів. Адже влада, яка уступила більшу частину Палестини євреям, обмеживши конфлікт міжнародними форумами  навколо кордонів 1967 року, також забезпечила легітимність єврейського утворення в окупованих землях у 1948 році, знову взялася за зрадницькі переговори, після того як Америка натиснула на них, принизивши і зганьбивши. Після цього вони погодилися з переговорами, без будь-якої чіткої основи для переговорів, без припинення створення поселень, які продовжуються в усіх межах безпеки з окупацією і послідовною економічною і культурною окупацією.

Що ж стосується арабських режимів, які залишили Палестину і її народ бути жертвою для окупації і не підняли для їх визволення свої армії, то вони змагаються у підтриманні безпеки євреїв і створюють усі умови прохолоди, миру і безпеки для єврейської структури. Так, наприклад режими Йорданії, Сирії і Єгипту підписали злочинні угоди з євреями, партія Ірану в Лівані підписала перемир'я з окупацією і повернула свою зброю на своїх братів у Сирії, підтримуючи тирана Шаму, який охороняв кордони окупації на протязі більше сорока років. Єгипетський режим в епоху Мубарака, який дозволив міністру закордонних справ окупації, проголосити війну проти Гази з Каїру. В епоху Мурсі, уряд ХАМАС підписали перемир'я про безпеку окупації, також у часи правління Мурсі єгипетські сили в епоху перевороту запекло атакували повстанців у Синаї і знищили тунелі для того, щоб зберегти безпеку євреїв.

Крокодилові сльози проливають правління і покірні режими, вони визнали для себе, що їх злочини не можуть бути забуті, адже вони є партнерами євреїв-окупантів у злочинах, які тривають. Адже вони ті, хто охороняв їх кордони, і ті, хто вручив питання Палестини до рук ворогів Умми, тобто до рук Америки, Росії і Європи, до рук несправедливих міжнародних структур, таких як організація ООН і витікаючих з неї недобросовісних злочинних організацій.
Так нехай же очікують той скорий день, коли Умма схопить їх за горло і покарає за їх зраду і тиранію, а муки в Останньому житті будуть іще жахливіше. Якщо б вони тільки знали!

Палестина, її народ і аль-Акса очікують той день, коли світ здригнеться від такбірів великих армій, коли літаки і уся зброя з солдатами спрямують до стін євреїв, і тоді визволиться Умма від злочинів цієї окупації і влади агентів. Ми в Хізб ут-Тахрір серед Умми і разом з нею заради цього дня, шляхом підняття керівництва над Уммою і вручення цього керівництва праведному Халіфу, який виконає шаріат Аллаха і буде робити джихад заради Аллаха, рушивши війська, яких з усією надією чекає народ Палестини і усі мусульмани, того дня зрадіють віруючі перемозі Аллаха.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ

«О ті, які увірували! Будьте терплячі, запасайтесь терпінням, несіть службу на заставах і бійтесь Аллаха, можливо, ви досягнете успіху» (03:200).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
Вівторок, 02 Мухаррам 1435 р.х.
05/11/2013
№ S/B N 013/162

Головне меню