Феміністська підривна діяльність схвалюється палестинською адміністрацією

Палестина
Друкарня

Феміністська підривна діяльність схвалюється палестинською адміністрацією, але інтелектуальне протистояння їй на основі Ісламу забороняється

Палестинська адміністрація в обличчі губернатора Віфлеєму Абдель Фаттаха Хамаіль заборонила проведення семінару Хізб ут-Тахрір у залі ан-Нурс муніципалітету міста Доха. Це відбулося після домовленості з муніципалітетом та запрошення гостей. Також було готове усе устаткування для проведення семінару, в якому повинна була взяти участь велика кількість гостей та високопосадових осіб із народу.

Заборона семінару палестинською адміністрацією була заснована на безсоромному втручанні жіночих організацій, яким підкорився губернатор Віфлеєму, наказавши зачинити зал без права на це і без шаріатського або юридичного чи етичного обґрунтування. Тим самим, він прийняв бік тих, чия реальність та зв’язки відомі палестинському народу.  

Ці заклади та асоціації вільготно розгулюють та поширюють серед жінок Палестини зловонні ідеї та цінності, і вчать поставати проти законів Ісламу, не підпадаючи під звіт. Навпаки, вони користуються великою підтримкою та турботою влади. Коли люди із числа мусульман – як Хізб ут-Тахрір або інші ревні до Ісламу мусульмани – протистоять їм ідеєю або словом проти їх брехні та підривної діяльності, то одразу ж втручається фараон демократії (я покажу вам тільки те, що бачу сам). І одразу ж поминання Аллаха, і Його закони стають забороненими, а захист Його релігії –ганебним. Що з вами, як ви судите?!

Жіночі організації почали вимагати заборони семінару, і палестинська адміністрація погодилась з ними, тому що ця влада та організації хочуть, щоб було чути тільки їх перекірливі голоси, чужі думки та їх підозріла культура. Вони не можуть протистояти чистим та бездоганним ідеям Ісламу і тому вдаються до силових та репресивних заходів, щоб люди не чули про незаперечні факти та волаючі скандали, які викривають цю владу та організації ганьбою.

Ці асоціації та заклади на виду у влади отримують щедру фінансову допомогу та програми для розбещення від колонізаторських держав. Ця влада замість того, щоб вважати ці асоціації продажними через те, що вони отримують допомогу від ворожих держав – як це роблять країни, що поважають себе – замість цього вона сама підтримує їх, зміцнює ці програми та з небувалою активністю реалізовує їх.

Палестинська адміністрація та ті організації та заклади приховують під своїми гаслами сутність своїх ідей і те, до чого вони закликають. А також сутність тих цілей, які поставив для них колонізатор. Вони закликають до ідей, ворожих Ісламу на рівні соціальної системи. Для виявлення деяких їх цілей і того, до чого вони закликають, ми адресуємо їм наступні питання та закликаємо ЗМІ зробити їх предметом обговорення, щоб розкрилась істинність їх руйнівної дії і щоб люди знали значення цінностей які вони поширюють у суспільстві:   

1. Що вискажете про перелюбство по обопільній згоді. Чи вважаєте ви його злочином? Або ж це частина свободи дівчини та хлопця? Якщо ви вважаєте його злочином, тоді чому не закликаєте до покарання перелюбців? Або ж ви вважаєте перелюбців героями, що виражають особисту свободу?

2. Ви закликаєте до підсилення жорстокості покарання тих, хто помирає, захищаючи свою честь, і забороняєте опікуну карати жінку або чоловіка, які коять перелюбство. Дайте відповідь людям перед цією рівністю: опікун не може карати того, хто посягає на честь або того, хто торгує своєю честю? І нема покарання в законодавстві стосовно тих, хто коїть перелюбство по обопільній згоді? Хіба ви та палестинська адміністрація не захищаєте перелюбство та тих, хто його робить? Хіба ви та палестинська адміністрація не закликаєте до мерзенності?  

3. Що ви скажете стосовно змішування чоловіків та жінок і хлопців з дівчатами при розвагах,концертах та фестивалях? Хіба ви та палестинська адміністрація не поширюєте цю порочність та мерзенність?    

4. Ви позбавляєте опікуна опікунства над жінкою, і ви знаєте, що це відноситься до законів Ісламу? Хіба це не підтримка моральної розбещеності?

5. Ви працюєте над тим, щоб жінка укладала шлюб за своїм бажанням через формальні суди, і користуєтесь допомогою шейхів, які продали себе шайтану, даючи вам фетви у цьому питанні такі, які ви хочете? Чому? Хіба ви та палестинська адміністрація не руйнуєте родини і не підтримуєте непокору дружини  чоловіку?

6. Ви все берете Конвенцію про ліквідацію усіх форм дискримінації стосовно жінок за джерело, яке в свято вшановуєте у темі стосовно жінки. Хіба ви не знаєте, що Конвенція про ліквідацію усіх форм дискримінації стосовно жінок була встановлена невіруючими із їх просвіти та невір’я і вона не має ніякого відношення до Ісламу. Більше того, вона протирічить Ісламу. Чому ви поширюєте те, що протирічить Ісламу? Хіба ви та палестинська адміністрація у такому випадку не ворогуєте з Ісламом?

7. Усі ваші фінансування або майже усе ідуть від невірних держав, які ворогують з Ісламом. Хіба це не робить вас агентами невірних-колонізаторів, або ті держави люблять Іслам, поширюють його та захищають його через вас?!

Нарешті , ви та палестинська адміністрація, яка опікує вашу мерзенність, ворогуєте з Ісламом та відкрито коїте гріх проти Аллаха та повстаєте проти культури Умми. Ви маскуєте ваші злочинні цілі за яскравими гаслами, які можуть спокусити тільки легковажних та тих, хто не прийняв чистий та бездоганний Іслам як критерій для рішення своїх життєвих питань та суспільства. Ми уклали угоду з Аллахом, що будемо на сторожі Ісламу і будемо розкривати брехню та змови проти Ісламу. З волі Аллаха, усі уражені західною просвітою опиняться у програші. Сказав Всевишній Аллах про ваших панів, які підтримуються вас тим,що треба для вашого життя:    

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ فَسَيُنْفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُوا إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть жалкувати про це, а потім за тим вони будуть переможені. Невіруючі будуть зібрані у Пеклі» (8:36).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 013/163
Середа, 17 Мухаррам 1435 р.х.
20/11/2013

Головне меню