Маріонетковий палестинський уряд бажає, щоб Росія володіла близько 80000 м/кв. землі в Хевроні

Палестина
Друкарня

Палестинський уряд уже багато років прагне до того, щоб передати в управління російському уряду близько 80000м/кв. Хеврону, в області Джильда, відомої як Маскубія.

Це відбувається за допомогою залякування, шахрайства, крадіжки документів, тиску на суддів. Усе це відбувається за вимогою ворога Аллаха Путіна, а також російської православної церкви.

Уряд вимагав зміщення судді, який взявся за позов, поданий родинами, які володіють  землею в Хевроні, а також від вакфа благородного сподвижника “Тамім ад-Дарій” і вакфів Хеврона, після чого встановили суддею людину з північної частини Західного Берега Мухаммада Ганема. На засіданні судової сесії, яке відбулося в четвер, було ним одноосібно проголошено рішення без присутності інших членів Комітету, зазначених в офіційних документах і впродовж півгодини було скасовано попередню судову постанову із забороною наступного оскарження, “з точки зору форми, а не змісту”. Після чого він припинив засідання і постановив в указі про те, що остаточне слухання відбудеться у неділю. Указ вийшов не дивлячись на протест і заперечення адвокатів і сімей. До того ж даний указ зобов'язує власників землі принести папери з актами на землю до судового слухання у неділю, де буде оголошено остаточне рішення.

Усі навколо люди без виключення знають, що дана земля в Хевроні є власністю цих родин. Ця земля була подарована російській місії у кінці часів Османської держави,  де на ній було побудовано церкву і “акт оренди існує”, але злочинна Росія намагається з часів 1973 року, а також через уряди на протязі багатьох років захопити ці землі, не дивлячись на те, що на них живуть сім'ї, які відносилися до місцевих монахів з м'якістю на протязі більше ніж ста років. Так вона зазвичай відповідає злом на благо проти мусульман у самі Росії, Чечні, Афганістані, підтримкою злочинця Башара проти наших братів у Шамі і в таборі біженців Ярмук.

Воістину, уряд, який випав на долю більшої частини палестинців через іудеїв веде переговори про подальшу колонізацію благословенної землі. Цей уряд старається з усіх сил, щоб російська православна церква отримала ці землі, залишені як вакф від благородного сподвижника Таміма ад-Дарій, які до того ж є власністю мусульман на офіційному рівні. При цьому відомо, що східна православна церква в Єрусалимі продає своє майно у місті іудеям.
Нехай же знає уряд, що жителі Палестини, серед яких і жителі Хеврона, не пробачать йому передачу землі у власність Росії і її церкви. Хеврон чув суддю Мухаммада Ганема у минулий четвер. Нехай же цей уряд піднімає виття про свої поступки і бездіяльність на землі Палестини у відношенні іудеїв, Росії та інших або інакше його спіткає ганьба у цьому світі і покарання у наступному житті, яке буде іще сильніше, якщо б вони тільки знали.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха і Його Посланця і не зазіхайте на те, що ввірене вам, свідомо» (8:27).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
№ S/B N 014/165
Субота, 17 Рабі уль-авваль 1435 р.х.
01/18/2014

Головне меню