Аббас зняв з себе маску, яка прикривала його бридкі справи, і засвідчив проти себе і своєї адміністрації у шпигунстві

Палестина
Друкарня

Головною турботою палестинських служб безпеки є захист окупаційної армії і поселенців

Голова Палестинської автономії Махмуд Аббас продемонстрував своє бачення світу під час телевізійного інтерв'ю єврейській газеті “Єдіот Ахронот”. Усі його заяви показують степінь участі Палестинської адміністрації під його керівництвом у вчиненій зраді. Зокрема, він сказав: «Усі служби безпеки виконують одну роботу — запобігати контрабанді зброї або прагнення застосовувати цю зброю будь-то на палестинських територіях або в Ізраїлі. Це є головною турботою служб безпеки, а це — і я не роблю з цього секрет — відбувається за повної нашої співпраці з службами безпеки Ізраїлю і Америки».

Аббас з усією нахабністю виявив брудну роль своєї адміністрації і сил безпеки, які були навчені американським генералом Дейтоном і озброєні американцями разом з євреями з метою захисту ізраїльської окупації, її солдат і поселенців. Це підтверджує наші неодноразові заяви після угод в Осло про те, що зрадницькі угоди, підписані ОВП (Організація визволення Палестини) з єврейською окупаційною владою, зробили Палестинську адміністрацію силовим апаратом із захисту євреїв і збереження їх  безпеки.

Аббас підкорив себе і свою адміністрацію тому, щоб забезпечити майбутнє єврейської окупаційної влади і її постійне існування на благословенній землі, гарантуючи їй визнання з боку країн ісламського світу і встановлення  з нею дипломатичних відносин. Аббас сказав: «Це рішення принесе Ізраїлю відкрите дипломатичне визнання з боку 57-ми арабських та інших мусульманських країн. Я сподіваюсь, що ізраїльський народ добре розуміє, що означає бути лиш на острові миру, як йде справа у нинішній ситуації».

Аббас принижується перед євреями заради продовження переговорів, які він визначив своєю головною турботою, щоб вирішити палестинську проблему на користь злочинної єврейської окупації, яка захоплює землі, вбиває людей, руйнує будинки, чинить насилля над полоненими, спалює мечеті і прагне зруйнувати основи мечеті Аль-Акса. Аббас принижується перед євреями, які скоїли усі ці злочини, в обмін на жалюгідну державу на частині палестинської землі.
Заспокоюючи євреїв, Аббас запропонував навіть долучити міжнародну окупацію у межах сил НАТО для заміни ними сил єврейської окупації. Більш того, він пішов іще далі, пояснивши відсутність  тих, хто виступає проти його поступок і зрадницьких угод. Він сказав: «Існує офіційний письмовий договір між нами і ХАМАСом про те, що вони згоді з нашими переговорами про кордони 67-го року. Другий пункт договору полягає в тому, що вони згоді з нами з приводу мирного народного опору». Усе це вимагає офіційної відповіді з боку Ісмаїла Ханіі, лідера керівництва ХАМАС в Газі, і повного засудження ним цих заяв Аббаса.

Ми в Хізб ут-Тахрір відкидаємо поступки і компроміси ООП на чолі з Аббасом і його адміністрацією. Ми вважаємо, що вони не представляють Палестину і її народ. Шляхом міжнародної змови вони увели палестинську проблему від ісламської Умми і особисто призначали себе її опікунами за підтримки деспотичних правителів в ісламському світі, Америки і євреїв. Настав час, щоб народ Палестини, підвищивши свій голос, засудив погані діяння Палестинської адміністрації і вимагав від неї і ОВП віддалення від палестинської проблеми. Настав час вести спільну діяльність із повернення палестинської проблеми до лона ісламської Умми, щоб вона почала вести серйозні дії з активізації армій визволення, усуненню диктаторських правителів і встановленню праведного халіфа, який очолить ці армії у вирішальній битві з єврейською окупацією, де буде знищена її влада, а мир набуде позбавлення від її зла, і тоді зрадіють віруючі допомозі і перемозі Аллаха.

وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ رُسُلا إِلَى قَوْمِهِمْ فَجَاءُوهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ فَانْتَقَمْنَا مِنَ الَّذِينَ أَجْرَمُوا وَكَانَ حَقًّا عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ

«Ми вже відправляли до тебе посланців до їх народів, і вони приносили їм ясні знамення. Ми помстилися злочинним грішникам, і Нашим обов'язком було допомагати віруючим» (30:47).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
№ S/B N 014/167
Середа,  28Рабі уль-авваль 1435 р.х.
29/01/2014

Головне меню