Аббас віддає більшу частину Палестини

Палестина
Друкарня

 Голова палестинської адміністрації віддає більшу частину Палестини  у розпорядження сіоністам та втілює у життя жадібні жадання НАТО, які не вдалося здійснити у хрестових походах

 

Голова палестинської змовницької адміністрації Махмуд Аббас підтвердив у своєму інтерв’ю американській газеті «The New York Times» за 02/02/2014, що він запропонував держсекретарю США Джон Керрі, розгорнути сили Північноатлантичного альянсу під командуванням Америки на територіях майбутньої палестинської країни. Він відзначив, що ці сили отримають право на довгострокове перебування та можливість на розгортання свого контингенту скрізь, де побажають, на усіх прикордонних переходах, і навіть всередині Єрусалиму. Аббас заявив, що його «уявна» країна буде без озброєних сил, за  винятком правоохоронних органів – поліції. За його словами, місія міжнародних сил буде полягати у запобіганні контрабанди зброї та протистоянні терористичним актам, які становлять загрозу безпеці «Ізраїлю».

У своєму цинічному інтерв’ю Аббас декілька разів повторив те, що говорив в інтерв’ю телеканалу єврейської газети «Єдіот Ахронот». Своїми такими заявами він підтверджує зрадницьку та змовницьку роль ОВП (Організації Визволення Палестини) та її дитинча – жалюгідної палестинської адміністрації. Це та роль, про яку говорив Хізб ут-Тахрір, коли з’явилась ця організація. Тому ми знов заявляємо з впевненістю, що дана організація «ОВП» та її жалюгідна адміністрація не представляють жителів Палестини, як і не представляють жодного мусульманина. Виходячи із цього, ми хочемо відзначити:
 
Своїми цими заявами Аббас втілює у життя жадібні жадання Заходу, який розгорнув жахливі війни проти мусульман та близькосхідних християн, щоб затвердити своє  панування на  Єрусалимом та його околицями. Хіба війська Північноатлантичного альянсу під командуванням Америки не є продовженням воїнів-хрестоносців, які воювали з мусульманами в Єрусалимі та його околицях протягом біля 200 років?  Адже мусульмани тоді протистояли їм, доки не нанесли їм нищівної поразки та не вигнали їх до останнього воїна. Як після усього цього може з’явитись   серед нас той, хто називає себе палестинцем та дозволяє ненависному хрестовому Заходу зробити те, що йому не вдалось добитися у хрестових походах, в обмін на брудні політичні гроші, які він брехливо називає «грантами» або «донорськими засобами».

Своїми цими заявами він також втілює в життя хрестову Декларацію Бальфура, згідно до якої Британія у 1917 році передала євреям більшу частину Палестини. Хіба визнання окупаційного утворення на захоплених у 1948 році територіях та збереження його безпеки не є виконанням зловісної декларації Бальфура?!

Америка та Захід попередили лідерів окупації, що їх утворення знаходиться у небезпеці, що вони стоять перед історичною можливістю зберегти свою країну, а значить, їм варто прийняти американське бачення мирного врегулювання. Америка та західні держави усвідомлюють, що ісламська умма жадає відновити свою владу та приборкати злощасних зрадницьких правителів, які фактично стоять на варті кордонів окупації.  Вони розуміють, що ісламська умма, рано чи пізно, встановить Халіфат, який мобілізує та скерує армії на звільнення усіх земель Палестини та ліквідації цього окупаційного утворення. Саме тому вона намагаються підписати всеохоплюючу мирну угоду, яка буде захищати безпеку ізраїльтян та ініціює розміщення американсько-західних міжнародних сил в Єрусалимі, на кордонах з Йорданією та в усіх прикордонних районах, щоб не дати майбутній визвольній армії звільнити Палестину.  

Аббас та особи, що стоять за ним, хочуть не тільки захистити сіоністську окупаційну країну, навпаки, вони іще прагнуть стати на заваді усім майбутнім спробам звільнення її. Вони хочуть сказати, що Палестину можна звільнити лише після війни з усіма країнами світу та загибелі мільйонів мучеників.
 
О, жителі Палестини!

Невже ви будете проявляти мовчанку стосовно продажі Палестини сіоністам та хрестоносцям?! Невже ви погодитеся жити під гнітом сіоністської та міжнародної окупації, яка винищує вас, замахується на ваші святині та честь, виганяє та принижує вас на своїх пропускних пунктах, аналогічно тому, що відбувається в Іраку та Афганістані?!   Або ви  виразите протест свій та не дасте цьому трапитись?!

Знайте!

Той, хто замовчує правду – мовчазний диявол. Сьогодні усі засоби масової інформації, громадські організації, громадянські суспільства та асоціації перед явним та очевидним випробуванням.  Або вони стануть на бік своєї умми та її клопотів, засудять та виступлять проти Америки, Заходу та адміністрації, а також завадять розгортанню міжнародної окупації і не дозволять відати більшу частину Палестини у розпорядження євреям.  Більше того, замість цього, стануть закликати мусульманські армії до звільнення цих земель. Або вони промовчать та стануть на бік ворогів умми, потураючи їх окупації благословенних земель «аль-Ісра ва аль-Мірадж». (Нічної подорожі та вознесіння).І тоді усіх, хто промовчав, спіткає ганьба у цьому світі  (Дунья) та тяжке покарання у наступному (Ахіра). Якщо б вони тільки розуміли!  

Ми – члени Хізб ут-Тахрір разом зі усіма щирими та богобоязливими палестинськими синами ісламської умми – рішуче налаштовані зупинити продаж Палестини та продовжити свою невпинну діяльність до повного встановлення Халіфату, якого побоюються сіоністи та Захід. Так, це буде той Халіфат, який мобілізує армії ісламської умми, які жадають поставити кінець сіоністській окупації та викорінити із усіх ісламських країн американський,західний та російський вплив. Тоді усі віруючі у дійсності зрадіють допомозі Аллаха.    
 

 
وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
№ S/B N 014/168
04 Рабі ус-Сані 1435 р.х.
04/02/2014

Головне меню