Голова Палестинської адміністрації розчищає шлях перед новим хрестовим походом

Палестина
Друкарня

Голова змовницької адміністрації Махмуд Аббас в інтерв'ю американській газеті «The New York Times» за 02/02/2014 заявив, що він запропонував держсекретарю США Джону Керрі розташувати військові сили НАТО під командуванням Америки на території майбутньої Палестинської держави.

І що ці сили отримають право на довгострокове перебування і розгортання свого контингенту всюди, де побажають, на усіх прикордонних переходах, і навіть на території Єрусалиму. Аббас заявив, що його “держава” буде без збройних сил, за виключенням правоохоронних органів — поліції. За його словами, місія міжнародних сил буде полягати у запобіганні контрабанди зброї та опорі терористичним актам, які становлять загрозу безпеці “Ізраїлю”.

 

 

В інтерв'ю ізраїльській газеті «Едіот Ахронот»  за 27/01/2014 Аббас згадав дану пропозицію і додав: «Усі служби безпеки (силові структури) будуть виконувати одну задачу, а саме недопущення того, щоби хтось займався контрабандою зброї чи намагався використовувати цю зброю, як на територіях Палестини, так і в Ізраїлі. Це і є основне призначення цих служб безпеки. Я заявляю відкрито і не приховую, що усе це буде відбуватися за повної співпраці між нами і службами безпеки Ізраїлю та Америки».

Якщо б такі заяви зробив президент будь-якої іншої країни, то його обов'язково було б усунено з посади за вчинення такого тяжкого злочину, а саме за державну зраду. Однак цьому не бувати у такій подобі держави, інститути і служби безпеки якої використовуються лиш для придушення народу, захисту корупціонерів і служіння імперіалістам.

Аббас зі своєю адміністрацією та організацією настирливо влаштовував змови проти Палестини і її жителів. Вони скоїли свій злочин під назвою “Осло”, який дозволив набути легітимності сіоністському утворенню на благословенних землях Палестини. Вони нахабно і цинічно погодились координувати усі справи у сфері безпеки для гарантування безпеки ізраїльтян. Сьогодні ця влада прагне надати легітимності міжнародній окупації, яка навалиться на груди мусульман у Байт уль-Макдіс і його околицях. Воістину, це найтяжчий злочин, за яким немає злочину.

У минулому Британія відправляла міжнародні війська в Палестину, зокрема в аль-Кудус, для досягнення своїх хрестових амбіцій. Однак в цьому вона зазнала поразки. Потім Америка підхопила цей проект і прийняла його на практиці після війни у 1967 році. Вона неодноразово намагалася реалізувати його через своїх агентів, але усі її спроби досі не принесли успішних результатів. Ні для кого не секрет, що Махмуд Аббас не може пропонувати Америці будь-що з цього питання, адже цей проект є виключно американським проектом, а Аббас, його організація і адміністрація — ніщо інше як інструмент втілення його в життя.

Америка і Захід попередили лідерів окупації, що їх утворення знаходиться у небезпеці, що вони стоять перед історичною можливістю зберегти свою державу, а отже їм варто прийняти американське бачення мирного урегулювання. Америка і західні держави усвідомлюють, що ісламська умма жадає відновити свою владу і усунути злощасних зрадницьких правителів, які фактично стоять на сторожі кордонів окупації. Вони розуміють, що ісламська умма рано чи пізно встановить Халіфат, який мобілізує і спрямує армії на визволення усіх земель Палестини і ліквідації цього окупаційного утворення. Саме тому вони прагнуть підписати всеосяжну мирну угоду, яка буде захищати безпеку ізраїльтян та ініціює розташування американсько-західних міжнародних сил у Єрусалимі, на кордонах з Йорданією і в усіх прикордонних районах, щоб не дати майбутній армії Халіфату визволити благословенну землю.

О, жителі Благословенної землі!

Ви натерпілися багато страждань від цієї влади, коли вона діяла під контролем ізраїльської окупації. Як ви думаєте, що ви побачите від неї, коли вона перетвориться у знаряддя в руках міжнародної окупації, задачею якої є опір терористичним діям, як їх називає Аббас?

Ваших синів, які жадають визволення Палестини від бруду сіоністів, будуть переслідувати не тільки патрулі сіоністської окупації чи служби безпеки палестинської автономії, а й війська НАТО.  
 

Ваших синів буде ув'язнено не тільки у тюрмах ізраїльтян чи темницях палестинської автономії. До того ж вони опиняться в нових в'язницях на кшталт “Абу Грейб” в Іраку, “Баграм” в Афганістані і секретних в'язницях США.
На додаток до сіоністської окупації з'явиться ще і міжнародна окупація під командуванням ворога Ісламу і мусульман — Америки. Саме це нагадує нам хрестові походи, які йшли на Палестину під командуванням королів і царів Європи.

Аббас і ті, хто за ним, хочуть не лише захистити сіоністську окупаційну державу, але також і не допустити будь-які спроби визволення Байт аль-Макдіс (Палестини). Так вони хочуть зробити ціну її визволення дуже високою. Тобто тепер доведеться чинити опір не тільки ослаблій армії ізраїльтян, але також і арміям усіх держав світу.

О, жителі Благословенної землі!

Ви знаєте, що визволення благословенної землі вимагає чудових, чистих і богобоязливих мужів, подібних до сподвижників Посланця Аллаха ﷺ та Салахуддіна аль-Айюбі, нехай буде вдоволений ними Аллах.

Ви чудово розумієте слова Всевишнього Аллаха:

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا
«Ти обов'язково знайдеш найлютішими ворогами віруючих іудеїв та багатобожників» (05:82).

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв і християн своїми помічниками і друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хтось із вас вважає їх своїми помічниками і друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (05:51).
 

Також ви знаєте, що палестинська влада і її перші особи взяли собі в помічники безбожників проти мусульман. Всевишній Аллах говорить:

بَشِّرِ الْمُنَافِقِينَ بِأَنَّ لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا

«Обрадуй звісткою про нестерпні страждання лицемірів, які беруть своїми помічниками і друзями невіруючих замість віруючих.  Невже вони хочуть набути могутність з ними, якщо могутність цілком властива Аллаху?» (04:138-139).

О, кращі сини на цій Благословенній землі!

Ми звертаємося до вас зі зверненням, застерігаючи і розповідаючи про жах цього катастрофічного злочину проти Палестини та її жителів. Побійтеся Аллаха у відношенні цієї благословенної землі, не дайте можливості розбазарити її нікчемним зрадникам, які вже продали релігію Аллаха. Ми нагадуємо вам слова Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

«Не зраджуйте Аллаха та Посланця і не зазіхайте на ввірене вам майно свідомо» (07:27).

Ми звертаємося до авторитетів, впливових осіб і щирих людей у політичних силах, рухах, організаціях та асоціаціях із закликом стати перед обличчям американських проектів і утримати руки тих, хто грається благословенною землею. Зірвіть з них маски!

О, мусульмани!

Благословенна земля – це ваша земля! Це місце вознесіння вашого Пророка ﷺ. Жителі Палестини живуть з надією на появу серед вас Салахуддіна. Мінарети мечеті аль-Акси п'ять разів на день закликають до вас, чи відгукнетеся ви?

Це звернення до всіх армій в ісламському світі взагалі і до армії Єгипту, де повинні знайтися кращі воїни на землі, зокрема. Це звернення до армій Йорданії, Пакистану і Туреччини. Ми заявляємо вам: «Визволення благословенної землі від сіоністського бруду вам по силах. Це велика честь для вас, за яку ви удостоїтеся високого степеню як у цьому світі, та і в іншому». Відгукніться на заклик Всевишнього Аллаха:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلا قَلِيلٌ إِلا تَنْفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا وَيَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ وَلا تَضُرُّوهُ شَيْئًا وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задовольняєтеся мирським життям більше, ніж Останнім життям? Але минуще вдоволення мирського життя у порівнянні з Останнім життям мізерне. Якщо ви не виступите у похід, то Він піддасть вас болючим стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не зашкодите Йому, адже Аллах здатний на всіляку річ» (09:38-39).

О, мусульмани!

Відгукніться на заклик Хізб ут-Тахрір і встановіть Праведний Халіфат за методом пророкування, який під вигуками “Аллаху Акбар” і “Немає жодного божества, гідного поклоніння, окрім Аллаха, а Мухаммад — Посланець Аллаха” рушить чисельне військо на площу мечеті аль-Акса, щоб повернути славетну традицію доблесних праведників і полководців — Умара ібн аль-Хаттаба і Салахуддіна аль-Айюбі!

وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ رُسُلا إِلَى قَوْمِهِمْ فَجَاءُوهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ فَانْتَقَمْنَا مِنَ الَّذِينَ أَجْرَمُوا وَكَانَ حَقًّا عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ

«Ми вже відправляли до тебе посланців до їх народів, і вони приносили їм ясні знамення. Ми помстилися грішникам і Нашим обов'язком було допомагати віруючим» (30:47).


Хізб ут-Тахрір
Палестина
07 Рабі ус-Сані 1435
07/02/2014

Головне меню