Делегація Хізб ут-Тахрір Палестина вручає листа російському консульству, засуджуючи злочини Росії проти мусульман

Палестина
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір Палестина на чолі з членом інформаційного офісу доктором Мусаб Абу Аркуб вручила російському консульству листа на ім’я президента Путіна та російського уряду.

У листі засуджуються злочини Росії по відношенню до мусульманам, у цілому, і до членів Хізб ут-Тахрір зокрема, у Росії та в її областях, особливо у Татарстані, в усіх країнах Центральної Азії, і завершуючи Шамом.

Делегація вручила листа на двох мовах, на арабській та руській, у перші половині понеділка офіційному політичному відділу у російському консульству у місті Рамаллі. До листа докладалась ксерокопія прокламації , виданої Хізб ут-Тахрір Росія, де описуються злочини Росії проти мусульман у Татарстані та інших мусульманських країнах.

Хізб ут-Тахрір підкреслив у своєму листі Путіну та російському уряду те, що “злочини російського уряду проти мусульман з кожним стає усе більше і більше”. Далі було звернення до Російського уряду: “Ваші злочини у Чечні, покриття сербів, щоб ті могли вирізати з невиразною жорстокістю мусульман у Сребрениці та Косово, ваша підтримка тирана Карімова в Узбекистані, який зі звірячою жорстокістю обходиться з мусульманами, ваша безкінечна підтримка тирана Башара у геноциді, який він коїть у Шамі, і раніше до того, ваші злочини в Афганістані. І ваші останні злочини по відношенню до мусульман у Татарстані та інших регіонах Росії, які тонуть у ваших злочинах. Усе це розкриває ненависть вашого уряду до мусульман і те, що ви позбавлені будь-яких цінностей”.

Хізб ут-Тахрір попередив: “Нехай знає російський уряд, що ми цим зверненням попередили його про наслідки його злочинів. Умма Мухаммада, мир йому та благословення Аллаха, вже більше ніж два мільярди мусульман. І Іслам у цій Уммі росте, а ваші інструменти із правителів-тиранів у мусульманських країнах ось-ось рухнуть, і ви знаєте, що мусульмани в усіх частинах Землі знаходяться на шляху до утворення Халіфату, який об’єднає їх усіх навколо себе, єдиним величезним тілом.

У листі Хізб підкреслив: «І ви знаєте, що Халіфат прийде до вас непереможним військом і покінчить з вашим впливом і хизуванням. Путін та його міністр закордонних справ попередили світ про повернення Халіфату. А ми говоримо вам, що Росія і країни світу разом узяті не зможуть завадити об'єднанню мусульман і відновленню Халіфату. Ми звертаємося до тих, хто має мудрість і здоровий глузд: зупиніться і зупиніть Путіна та його шісток! Приберіть геть свої руки від мусульман, інакше ми помстимося вам, з волі Всемогутнього Аллаха, і наша помста буде суворою, а Путін та його шістки стануть уроком для кожного тирана і гнобителя».

Хізб ут-Тахрір у листі, розміщеному на сайті інформаційного офісу, звернувся до російського народу, кажучи: «Уряд Росії штовхає вас на конфлікт з двома мільярдами мусульман, які не залишать своїх побратимів, переслідуваних вашим урядом в Росії, мусульмани несуть до вас благо і закликають вас до щирості та благочестя. Мусульмани закликають вас поклонятися Богові, Який створив вас і дав вам наділ, вони закликають вас до честі і моральності.  Ми закликаємо вас до блага, але ваш мракобісний уряд порушує права і зазіхає на святість мусульман, він практикує обман, щоб вселити в вас ворожість у відношенні до мусульман. Російські спецслужби чинять страшні злочини проти вас, вони підривають вас, ваших синів і дружин, а потім приписують цей бруд мусульманам, з метою виправдати свої злочинні дії проти мусульман. А злочинці в уряді Росії здійснюють тиранію проти всіх, хто не погоджується і протистоїть їй. І це вимагає від вас боротьби для того, щоб захистити себе і захистити майбутнє своїх дітей від цієї злочинної тиранічної хунти в Росії».


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині
№ 169/014
17 Рабіъ ус-сані 1435 р.х.
17.02.2014

Головне меню