Арешт членів делегації Хізб ут-Тахрір, які вручили російському консульству листа, що засуджуе Росію

Палестина
Друкарня

Підла Палестинська влада у змові з російським консульством заарештувала двох членів делегації Хізб ут-Тахрір, які вручили консульству листа, що засуджував Росію за злочини проти мусульман

Зросли злочини Росії по відношенню до мусульман у цілому, і хлопців Хізб ут-Тахрір зокрема, які дійшли до вбивств, тортур, фабрикації звинувачень всередині Росії та за її межами, а особливо у Татарстані. Ці дії призвели до необхідності почати світову кампанію протесту та засудження, очолювану Хізбом в усьому світі. Кампанія включила акції протесту перед російськими посольствами та вручення листів російським послам, адресовані президенту Путіну та їх уряду.  

Ми у Хізб ут-Тахрір у Палестині скерували делегацію до російського консульства у Рамаллі о понеділка, 17/02/20145, яка вручила послання, яке попереджало російського президента та російський уряд про наслідки своєї агресії проти мусульман та засуджувало їх злочини проти хлопців Хізб ут-Тахрір. І того ж дня ввечері служби безпеки заарештували голову делегації доктора Мусаба Абу Уркуб, члена медіа-офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині. А учора, о суботі, служби безпеки заарештували члена делегації доктора Іслям Ібрахім, який вручив послання, і фотографа, який супроводжував делегацію.

Арешт силами безпеки членів політичної делегації, яка понесла офіційного листа іноземному посольству на знак протесту проти злочинних дій стосовно мусульман, вважається кримінальним злочином та тероризмом першого ступеня, який робить владу співучасницею Росії у її злочинах по відношенню до мусульман.

Ця дія відображає ступінь покори та підкорення влади ворожим колоніальним країнам та єврейському утворенню. Це, по суті, відняття волі перед зовнішнім ворогом, який висуває свої вимоги аж до арешту мирної політичної делегації, яка виступає проти несправедливості, злочинів та тероризму культурним шляхом, чуждим для злобної Росії та покірної їй палестинської влади.   
 
Народ Палестини усвідомлює реальність цієї скудної влади, яка принижується перед ворогами та храбриться перед своїм народом та мирними жителями, залякуючи їх вдень та вночі, пригноблюючи їх всередині їх домів, залякуючи дітей та жінок. Вони ж взивають до величі в арміях мусульман, щоб ті прийшли на благословенну землю на чолі з праведним халіфом, який позбавить їх від окупації та жалюгідної влади. І Хізб ут-Тахрір зливає ніч з днем заради здійснення цієї мети, і вони здійсниться, з волі Аллаха, незважаючи на ненависть невіруючих.
 

إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

«Аллах доводить до кінця Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі» (65:3)


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
№ S/B N 014/170
Неділя, 23 Рабі ас-сані 1435 р.х.
23/02/2014

Головне меню