Влада та її служби безпеки — їх дії є самоприниженням перед окупацією

Палестина
Друкарня

Влада та її служби безпеки — їх дії є самоприниженням перед окупацією, розбоєм та зарозумілістю проти народу Палестини

І досі влада та її служби безпеки  продовжують принижуватись перед окупаційними силами іудеїв. Саме це трапилось при проведенні операції вбивства терористичними окупаційними силами проти відпущеного на волю ув'язненого  воїна Муатаз Вашха, нехай помилує його Аллах, якого вони вбили прямо на очах в урядових служб безпеки у Бірзейт — Рамалі, столиці уряду. Воістину, цей уряд та його служба безпеки практикують залякування, знущання та бесчинство проти жителів Палестини, в загалом, і хлопців Хізб ут-Тахрір, зокрема.  

Воістину, ми, Хізб ут-Тахрір усвідомлюємо, що злочини окупаційного утворення проти народу Палестини не припиняться в один день, як і не припиняться злочини проти їх святинь, посівів та мечетей. Більше того, вони збільшаться у результаті ганебної координації дій уряду з окупантами через послідовні поступки, запропоновані за допомогою переговорів та договорів про бездіяльність. І ми хочемо запевнити жителів Палестини, правозахисні організації та спільноти, неурядові організації, вчених, племена, у наступному:    

Палестинський уряд насмілився вести переговори та іти на поступки  та координацію дій в області безпеки разом з окупаційними силами, але є сила, яка не мовчить та діє проти її злочинів.

Влада повторно почала практикувати політичні арешти проти населення Палестини, серед яких активісти Хізб ут-Тахрір. І роблять вони це варварським способом, без усілякого юридичного обґрунтування, використовуючи злочинні угрупування. Усі знають, що місяць назад уряд заарештував сто осіб із Хізб ут-Тахрір з причини їх переконаної незгоди з Махмудом Аббасом, який під час своїх виступів дав зрозуміти, що бажає імпортувати у Палестину американську окупацію за допомогою військ НАТО. І воістину, найважливіше для служб безпеки це оберігати саме окупаційне утворення , на що вказують десятки ув'язнених в урядових камерах, які перебувають там навіть зараз.   
Уряд, служби безпеки та деякі консерватори розтоптали свій же закон, про який так гучно скандували. Вони практикують беззаконня у найрізноманітніших формах, прикладам яких немає краю. Ми згадаємо лише деякі із них:

1. Ахмад Якуб із Тулькарма. Був заарештований о суботі 08.02.2014 службами розвідки і не був представлений у прокуратурі або суді. Його відправили у військову в'язницю у Наблюсі о четвер 13.02.2041, після чого до Ієріхону о середі 19.02.2014 вночі, і він усе іще перебуває під арештом:

2. Халіл Махмуд із Тулькарма, Амаль Джаміль та Махір Алі із Кафін. Були заарештовані агентами розвідки о п'ятниці 07.02.2014, а о неділі 09.02.2014 суддя відпустив їх під заставу. Через дві години після звільнення агенти розвідки повернулись та заарештували їх знов, після чого відправили їх до військової в'язниці у Наблюсі о четвер 13.02.2014. Потім о середі 19.02.2014 їх перевезли до в'язниці Ієріхону, де вони перебувають і по сьогодні;  

3. Професор Шахір Ассаф, Айман Мухаммад, Ахмад Мустафа із Бідья та Сальфіт . Були заарештовані о вівторка 25.02.2014 і не були представлені до суду. Вони затримуються поліцією за вимогою губернатора;

4. Доктор Іслям Ібрагім, Джадуллах Абдулькарім. Були заарештовані о суботі 22.02.2014 оперативниками служби безпеки, після приїзду російського представництва. Пізніше, 25.02.2014 вони були відпущені суддею під заставу. Але  потім суддя під тиском відмінив свій наказ, і ті були заарештовані того ж дня, і по нині перебувають в ув'язненні у служби безпеки:

5. Член офісу доктор Мусаб та Абу Аркуб по сьогодні заарештовані, з понеділка 17.02.2014. Вони перебувають у руках служби безпеки у Хевроні по вимозі губернатора, незважаючи на постанову суду про його звільнення;

6. Ввечері о четвер 27.02.2014 був викрадений член офісу інженер Бахір Саліх зі своєї роботи та був  увезений у невідомому напрямку.

Наприкінці заяви ми хочемо підкреслити, що жителі Палестини, правозахисні організації та спільноти, ЗМІ, вчені та племена, якщо не зречуться від зла уряду і не стануть перепоною перед постійними поступками та перед знущаннями служб безпеки, то втратять Палестину, майно, силу, благородство та дім, який їх покриває. Що ж стосується Хізб ут-Тахрір, то, воістину, ми залишаємось в авангарді народу Палестини — це є нашим обов'язком.  І ніколи не втримає нас уряд та його знущання, скільки б нам не довелось жертвувати, з вірою у допомогу Аллаха і в наше ствердження про встановлення Халіфату, який є фардом від нашого Господа та обіцянкою  нашого Пророка ﷺ. Ми не боїмось нікого заради Аллаха! Халіфат звільнить Палестину та інші землі мусульман. Це легко для Аллаха та близько.  

إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْراً
«Аллах доводить до кінця  Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі » (65:3).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині
№ S/B N 171/014
Субота, 29 Рабі ус-сані 1435 р.х.
01.03.2014

Головне меню