Брехливі звинувачення проти Хізб ут-Тахрір не запобіжать встановленню Халіфату

Палестина
Друкарня

Америка мобілізує своїх прихованих агентів, тому що наближається повернення Халіфату

О понеділка, 10 лютого 2014 різноманітні телеканали транслювали у рухомому рядку про те, що Міністерство внутрішніх справ надіслало рапорт поліції Карачі та рейнджерам стосовно Хізб ут-Тахрір, що зображає його відгалуженням Аль-Каїди та звинувачує в установленні його присутності в університеті Карачі шляхом поширення прокламацій на його території. Така безглузда брехня американських агентів-правителів є явним доказом інтелектуального банкрутства та абсолютного безумства Вашингтону. Хізб ут-Тахрір - це ісламська політична партія, яка працює для відновлення Халіфату тільки шляхом ідеологічної та політичної боротьби, слідуючи методу Пророка (с.а.в.). Він вважає матеріальну або озброєну боротьбу забороненою Ісламом у справі встановлення Халіфату. Кожна свідома людина знає, що Хізб ут-Тахрір був створений у 1953 році в Аль-Кудсі (Єрусалим), з того самого часу він вважає усі ісламські групи братами по вірі, не зважаючи на відмінності у їх методології. І він ніколи не приєднувався до будь-якої групи та її діяльності, якщо їх діяльність не була політичною або ідеологічною.

Дана кампанія наклепу та пропагування, яка проводиться агентами правителів стосовно Хізб ут-Тахрір, підсилилась. Через відсутність з їх боку хоча б одного слова істини, вони осаджені ідеологічною та політичною боротьбою хізба. Вони та їх куфарські колоніальні хазяї шоковані зростаючою любов’ю до Ісламу, Халіфату та Хізб ут-Тахрір із числа простого народу та озброєних сил. Хізб ут-Тахрір відкрито заявляє зрадникам у політичному та військовому керівництві, що яку б пропаганду проти хізба вони не поширювали, встановлення Ісламу у якості держави і влади відбудеться з волі Аллаха ﷻ. Вони зазнають поразки так само нікчемно, як і куффари Курайша потерпіли до них, коли спорудили кампанію проти Пророка (с.а.в.), проголосивши його чаклуном, поетом та провісником доль.

Хізб ут-Тахрір хоче нагадати ЗМІ Пакистану, що трансляція брехливих новин в ефірі є гріхом. Вони добре знайомі з хізбом, як політичною партією, яка ніколи не відхиляється від свого політичного та ідеологічного напрямку, незважаючи на те, що її шабаби постійно заарештовуються, викрадаються, наражаються на тортури і навіть бувають вбиті. Вона ніколи не вдасться до насильницької боротьби в установленні Халіфату, тому що вважає це забороненим. З цієї причини ми щиро радимо ЗМІ Пакистану не бути частиною лихослів’я та змови проти своїх братів та синів хізба. Расулюллах (с.а.в.) сказав: “Той, хто вірує в Аллаха та Судний День... нехай він говорить благе або мовчить”. (Бухарі, Муслім).

 
Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір
у вілаяті Пакистан
17 Раби ас-сани 1435 г.х.
17/02/2014
N0: LC14009

Головне меню