Служби національної безпеки координують дії разом з іудеями

Палестина
Друкарня

Служби національної безпеки координують дії разом з іудеями у рейдах по місту Хаусан та ув’язненнях хлопців Хізб ут-Тахрір, з причини їх позиції проти корупції, яка скерована проти учнів та учениць шкіл

Покірно принижена служба безпеки почала учорашньою ніччю операцію рейдів по місту Хаусан всередині сектору “С” згідно зі зловісним планом, окрім як після особливого дозволу по попереднім причинам, що задовольняють іудейських офіцерів, після чого провела кампанію по арештам, рейдам та обшукам у домах хлопців Хізб ут-Тахрір.

Ця компанія проти молодих та старих членів Хізб ут-Тахрір та народу Хаусана почалась забороною на підозрілу активність в одній із середніх шкіл для хлопців у Хаусані о суботі 08.03.2014, після того як заклад вирішив включити до свого складу біля 10 дівчат, щоб реалізувати свій намір по отруєнню атмосфери через змішування статей. Ця дія була відкинута усіма жителями Хаусану, що вказує на роль уряду у цьому, також губернатора Віфлієма Абд аль-Фаттаха Хамаіля в оберіганні та турботі про програму поширення порочності, яку практикують університети та навчальні заклади Заходу, які фінансуються поза інтересів просвіти Умми.

Служба безпеки заарештувала членів Хізб ут-Тахрір і одного старця Хаусана професора Алі Хамамра, який досяг вже 60-ти років, а також двох його синів, побивши деяких із його родичів, низки прохожих та сусідів, які почали скупчуватись до домів заарештованих з засудженням варварства служби безпеки у їх недотриманні забороненості замахування на приватні дома. У ході виїзду із села одна із машин служби безпеки наїхала на 13-річного хлопчика, якого потім місцеві жителі відвезли до лікарні. За усім цим спостерігали окупаційні сили іудеїв при в’їзді до села, очікуючи повернення варварських служб безпеки, що повертаються у Віфлієм.

Те, що зробили служби безпеки, ті образливі слова, які вимовили деякі із них проти Аллаха, усе це викликало сильне обурення жителів Хаусана, які як і раніше стикнулись з набігом окупантів і не стали мовчати проти цих нальотників.

Воістину, палестинський уряд крок за кроком підтверджує, що він віддаляється від Умми та її культури, примикаючи до лав її ворогів, навіть на рівні спроб навчальних закладів втрутитись у свідомості наших дітей. Цей підхід не є відхиленням від курсу уряду, у якого головною турботою є гарантування безпеки окупації, її запаху нежиті із ганебних носів та ганебних ЗМІ, які заповнені поруками та звинуваченнями з метою змов та вбивств.
Знайте ж, о уряд та ті, хто стоїть за цими варварськими справами, що ви розкриєтесь іще сильніше колишнього, що збільшиться рішучість жителів Палестини та на чолі них Хізб ут-Тахрір буде іти попереду, наказуючи схвалене та забороняючи засуджуване, забороняючи усіляке поширення порочності та пресікаючи спроби втрутитись у розуми дітей мусульман.

إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَئِكَ فِي الْأَذَلِّينَ، كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ

«Ті, які ворогують з Аллахом та Його Посланцем, опиняться у числі найбільш принижених. Аллах предписав: “Перемогу неодмінно отримаємо Я та Мої посланці!”. Воістину, Аллах — Всесильний, Могутній”. (58:20-21)


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
Понедельник, 16 Джумада аль-уля 1435 г.х.
17/03/2014

Головне меню