Органи безпеки порушують святість мечетей нападами на вчителів та затримують їх, скеровуючи всередині мечетей зброю в обличчя віруючих

Палестина
Друкарня

Триває тиранія влади та її служб безпеки по відношенню святинь, домів Аллаха, особливо у мечеті аль-Бірат аль-Кабір.

Органи безпеки заарештували трьох членів Хізб ут-Тахрір у цій мечеті, після п’ятничної молитви учора. Після чого вони увезли їх до слідчого ізолятору та побили їх, так що обличчя були у крові, потім ці бандити служби безпеки, шабіхі відпустили хлопців з ранами, що кровоточили.

Ці арешти та напад відбулися після того, як доктор Нідаль Сиям виступив з промовою після молитви, де він почав вимагати та закликав армії мусульман рушити, щоб звільнити мечеть Аль-Акса та усю землю Палестини із пазурів окупації.

У минулу суботу один із службовців спецслужб скерував пістолет на тих, хто молився, які стояли перед головою вакф, засуджуючи його поганий вчинок та лайку вчителя Омара Абу Сара, коли він почав давати урок у мечеті аль-Бірат аль-Кабір після вечірньої молитви.

Зрозуміло, що влада,служби безпеки та міністр вакфів аль-Хабаш, корупція якого заполонили небеса та землю, працюють щиро, щоб зупинити усі форми підбурювання проти євреїв і для того, щоб заглушити будь-який голос у мечетях, що вимагає звільнення Палестини, Єрусалиму, західний та східний та мечеть Аль-Акса, з допомогою мусульманських армій. Тому що метод звільнення арміями несумісний з їх політикою та їх підходом до поступливим переговорам, де більша частина Палестини відступлена єврейській окупації.

Це влада, яка відчуває задоволення від приниження та зневаги і не у змозі захистити народ Палестини, яка усе іще захищає безпеку та домовляється з єврейським окупантом, незважаючи на вбивства конвоя шахідів у Дженін і Рамалла, ця влада намагається залякати народ Палестини за допомогою бандитів та знущань служб безпеки, принижуючись перед окупаційними військами.

Нехай знає влада та служби безпеки, що Посланець Аллаха, мир йому та благословення Аллаха, сказав: “Я об’явлю війну ворогуючому з тим, хто близький до Мене...”! І більша частина народу Палестини (аль-мурабітун), у тому числі і члени Хізб ут-Тахрір, які працюють для піднесення слова Аллаха та побудови Халіфату, який звільнить Палестину повністю із лещат окупації. Вони є близькими Аллаха і той, хто буде ворогувати з ними та завдасть їм болю, той у стані війни з Аллахом. Нехай знає влада та її служби, що Аллах зломить їх, принизить та піддасть мукам іще у цьому світі, а муки у загробному житті і найжахливіше, якщо б вони розуміли це.

أَلا إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلا هُمْ يَحْزَنُونَ (٦٢)الَّذِينَ آمَنُوا وَكَانُوا يَتَّقُونَ

Воістину, угодники Аллаха не пізнають страху і не будуть засмучені. Вони увірували та були богобоязливими. (10:62-63)
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
28 Джумада аль-уля 1435 г.х.

Головне меню