Палестинська адміністрація, міністр вакфа і органи безпеки порушують святість мечетей на догоду Америки, євреїв і відвернення від шляху Аллаха

Палестина
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

 

Злочини влади і її органів безпеки зростають із дня у день. Їх аморальні і підступні дії спрямовані на дома Аллаха на догоду вимогам невірних, розкриваючи степінь ганьби і приниженості, до якої вони дійшли.

Ця влада перешкоджає чиненню опору боротьбі проти домів Аллаха і забороняє слово істини на цьому шляху. Для цього ними вигадана так звана єдина проповідь і влада зобов’язала усіх імамів цій проповіді. А для того, щоб забезпечити дотримання імамами даної вказівки, влада використовує загрози і переслідування деяких із них, використовуючи служби безпеки для досягнення цих брудних цілей. Влада стала арештовувати вчителів у мечетях таких міст як Хеврон, Тулькарм, Дженін і в інших місцях, застосовуючи насильницькі заходи із запобігання розповсюдженню заклику «наказувати схвалюване і засуджувати несхвалюване», як це сталося в Хевроні та ель-Бірі.

І у підтвердження своєї боротьби проти Ісламу, органи влади в суботу 29.03.2014 оточили і штурмували мечеть «Кабір» в ель-Бірі. Вони напали на людей що молилися, усією зграєю бандитів і шабіха з кричущим порушенням святості мечетей, лупцюючи віруючих в мечеті, будучи озброєними та несучи загрозу всім і вся. І більше того, один із цих шабіха навіть богохулив. Усе це вказує на те, що влада і її органи безпеки не оберігають святість Ісламу, і, віддаючись своїм злочинам, нападають на активістів Хізб ут-Тахрір і багатьох інших із тих, хто має прописку в Єрусалимі. Бандити викрали і побили деяких із них. Прибічників Хізбу тримали в оточуванні у відкритих місцях на протязі більше ніж 30 годин. А у час сильного нічного морозу не надали мінімальних потреб для них. А коли їх відпустили пізно вночі, то не повернули їм їх посвідчення особи, тому прихожани мечеті були не у змозі повернутися у свої оселі. Ось вона – справжня палестинська влада та її органи, що практикують дії єврейської окупації!

Ця влада не може зупинити тих, хто сіє порочність серед людей. І достатньо свідчення проти цих маріонеток в тому, що вони сприяють розповсюдженню наркотиків під носом у влади, але коли справа доходить до Ісламу і носіїв ісламського заклику, що закликають до добра і захищають мечеть Аль-Акса, яку євреї щоденно руйнують, то справа бере вкрай інший оборот. Так євреї забезпечують прикриття для влади через так звану координаційну безпеку з дискредитації кампанії Ісламу і завдання шкоди рабам Аллаха. Солдати окупації полюють за ними в мечеті Аль-Акса, а шабіха влади полює на них у мечетях Рамалли.

О мусульмани!

Ви звели ці мечеті, прагнучи наблизитися до Всевишнього Аллаха згідно зі словами Посланця Аллаха ﷺ: «Хто побудував мечеть заради Аллаха, тому Аллах побудує дещо подібне в Раю» (передав Тірмізі). Ви звели мечеті, які ви бажали бачити палацами Ісламу, маяками всього кращого і захисту добра, щиро, заради Всевишнього Аллаха:

وَأَنَّ الْمَسَاجِدَ لِلَّهِ فَلا تَدْعُوا مَعَ اللَّهِ أَحَدًا

«Мечеті належать Аллаху. Не звертайтесь же ані до кого поряд з Аллахом» (72:18).

Ви подарували їх Аллаху, а не уряду чи міністру вакфа, порочність якого заповнила землю до обрію. Так схопіть же за руку цю владу і «аль-Хаббаша» (Махмуд аль-Хаббаш – міністр вакфа в Палестинській автономії), і візьміть на себе справи цих мечетей. Адже ви подарували ці мечеті і землі Всевишньому, бажаючи Його вдоволення, у той час як влада і її «Хаббаш» бажають використовувати їх у своїх інтересах. Тому вони і відвели мечеті та землі вакфа від тієї мети, заради якої їх було зведено. Так не давайте ж їм влади над ними, навпаки, вповноважте над ними благочестивих людей!

О мешканці Благословенної землі!

Влада та її органи, а також міністр вакфа квапляться задовольнити Америку заради збереження свого існування:

فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«Ти бачиш, що ті, чиї серця вражені недугою, поспішають серед них і говорять: «Ми боїмося, що нас спіткає лихо». Але можливо Аллах явиться з перемогою чи своїм велінням, і тоді вони стануть шкодувати про те, що приховували в собі» (5:52).

А міністр вакфа аль-Хаббаш неодноразово зустрічався з американцями, дотримуючись їхніх вказівок, доки не заслужив їх вдоволення (!), і вони надали йому своє заступництво і недоторканість всередині уряду, щоб він міг здійснювати там свої злочини! І навіть голова уряду безсилий перед ним! Більше того, впливові люди з цієї адміністрації сказали, що зокрема факти корупції аль-Хаббаша є найбільшими файлами корупції, однак ніхто не наважується розкрити їх.

Ми чудово знаємо, що цей уряд і всі його мужі для Америки – це ні що інше як в’ючна тварина, на якій вона їздить по своїх брудних політичних болотах. А коли ця тварина втомлюється і загинається, вона викидає її так само, як вчинила зі своєю маріонеткою Первезом Мушаррафом у Пакистані, маріонеткою Мубараком у Єгипті і багатьма іншими, придатність яких сплинула. Ми також знаємо, що ці нещасні знають про цей факт, але вони не можуть вибратися з цього положення через свою боягузливість і приниженість, і тоді вони стануть – у найближчому майбутньому, з волі Аллаха, жалкувати про те, що приховували всередині себе.

О прикордонники (мурабітун) Єрусалиму і його околиць!

Палестина – це благословенна земля, оселя Ісламу, тягнеться до неї віра і кращі з віруючих! І ми цілком упевнені, що у цій благословенній землі є мужі, котрі зневажають приниження і сором. Вони горді Ісламом, наполегливі в істині, не завдає їм шкоди той, хто зрадив їх чи суперечить їм! Це найкращі праведники, які наче серце однієї людини, і це Хізб ут-Тахрір у своєму опорі усім проектам, які ставлять за мету ліквідувати благословенну землю і встановити єврейське утворення. Й усі спроби, спрямовані на притиснення голосу істини і запобігання заклику до істини в домах Аллаха, обернуться нечестивцям приниженням і ганьбою в цьому житті і в житті Наступному!

Хай же знає влада, що ми не вважаємо її своїм ворогом, оскільки вона швидкоплинна і минаюча. Однак наші погляди спрямовані в бік усунення несправедливих систем, які правлять мусульманами і миром, змушуючи скуштувати найрізноманітніші форми рабства і злиднів. Ми бажаємо позбавити усе людство від цієї порочності і порочності капіталістичних систем, оскільки ми – носії великого послання, носії Ісламу. Ми закликаємо до Аллаха, щоб Він допоміг нам встановити нашу релігію і звеличити її будівлю, проявивши її над усіма релігіями, навіть якщо це і ненависне невіруючим!

Воістину, час Халіфату, якому ми присвятили свої душі заради його встановлення, вже настав! Той же, хто усе іще має сумніви, то для нього слова Всевишнього:

مَنْ كَانَ يَظُنُّ أَنْ لَنْ يَنْصُرَهُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالآخِرَةِ فَلْيَمْدُدْ بِسَبَبٍ إِلَى السَّمَاءِ ثُمَّ لْيَقْطَعْ فَلْيَنْظُرْ هَلْ يُذْهِبَنَّ كَيْدُهُ مَا يَغِيظُ

«Хто вважає, що Аллах не надасть йому (Мухаммаду) допомоги у цьому світі і в Останньому житті, хай підв’яже мотузку до неба (чи стелі), а потім переріже її і подивиться, чи усуне його хитрість те, що викликає його ярість» (22:15).

А тому для влади і її органів краще утримати свої руки від замахів на дома Аллаха. Адже Аллах не згодний ані з чим іншим, окрім Свого рішення:

فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ يُسَبِّحُ لَهُ فِيهَا بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ (٣٦) رِجَالٌ لا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلاةِ وَإِيتَاءِ الزَّكَاةِ يَخَافُونَ يَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِيهِ الْقُلُوبُ وَالأبْصَارُ

«В домах, які Аллах дозволив звести, поминається Його ім’я. Його славлять в них вранці і перед заходом. Мужі, яких ані торгівля, ані продаж не відволікають від поминання Аллаха, здійснення намазу і виплати закяту. Вони бояться дня, коли перевернуться їх серця і погляди» (24:36,37).

Якщо ж влада і її органи не побажають іншого, окрім як покірності ворогам Ісламу, так нехай знають, що в обителях Єрусалиму і його околицях є мужі, які обіцяли Аллаху або смерть, або Іслам. Їх вуста не припинять закликати до істини в усіх мечетях і улюблених для Аллаха місцях!

وَلا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأبْصَارُ

«Не думай, що Аллах не відає про те, що чинять беззаконники. Він лиш дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди» (14:42).


Хізб ут-Тахрір Палестина
02 Джумада ас-сані 1435 р.х.
02.04.2014

 

Головне меню